O da bağırsak için iyi değilmiş die duydum canım ya
Evet onu bende duydum canim onu cok kullanmak bagirsaklara iyi gelmiyo bagirsak islevini yerine getiremiyo cok zor durumda kalinca artik yapicak bisey kalmayinca yapilmasi lazim aslinda surup daha mantikli sekerli balli bisey onu icmek daha mantikli

Haklisin canim cok zor ama bi sekilde atlaticaz hepimiz nefret ettik bu durumdan
Lakin benim rüyalarıma girio bu durum ya burda okumuştım kızların yyorumlarını ama bizzat yaşıom resmenn sabahları 5 buçukta uyanır oldum ya ne biçim bi psikoloji bu ya işte oyalanıom diecem amma bayagı efor gidio orda eve gelince pertt://

Bende sacma sapan ruyalar goruyorum bu konuyla ilgili iste hic olmazssa akli dagilir canim bi ugrasin oluyo iste insan bos bos oturdukca daha kotu oluyo

Mecbur kaldım valalhı bugun napıyım ılk defa Bırsey yapamadıgımdan dolaplara sarıldım cok kötü durumdaydım ıkınamıyorsunda
Ahh ahh sen mi ben mi kuzum ya bundan ötürü insan ağlar mı ağlarmış meğersem. kızların dediği gibi birazda psikolojik galiba ama engel olamıyorum ki kendime ://

Bende sacma sapan ruyalar goruyorum bu konuyla ilgili iste hic olmazssa akli dagilir canim bi ugrasin oluyo iste insan bos bos oturdukca daha kotu oluyo
Bi avantajı evet ama neliz hala yan oturmaya alışamdım ilk günlere nazaran iyi ama bi.süre sonra yoruo insanı artk:/

Bi avantajı evet ama neliz hala yan oturmaya alışamdım ilk günlere nazaran iyi ama bi.süre sonra yoruo insanı artk:/
Haklisin canim o oturmaya ve uyumaya yan bende alisamadim hep o sekildeyim ve gercekten insanin cani aciyo artik insan surekli ayaktada duramiyo hele rahatca egilememk egilirken resmen yere cokuyorum bisey alirken bi yerlere tutunarak cokuyorum bi yerlere tutunarak kalkiyorum gercekten insanin hali kalmiyo artik vucudumuz direnicini kaybetmek uzere

Kızlar selamm. Adet söktürücü iyi birşey biliyor musunuz ? 2. Anomi doldurucam nerdeyse ama hala olmadım ve patlamak üzereyim bi öneriniz var mı?

Kızlar selamm. Adet söktürücü iyi birşey biliyor musunuz ? 2. Anomi doldurucam nerdeyse ama hala olmadım ve patlamak üzereyim bi öneriniz var mı?
Kekigi kaynatip suyunu icebilirsin yada sinameki otunu demleyip icebilirsin ikisi cok iyi geliyo benim bi ara gecikmisti sinameke otunun bana faydasi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…