Kızlar selamm. Adet söktürücü iyi birşey biliyor musunuz ? 2. Anomi doldurucam nerdeyse ama hala olmadım ve patlamak üzereyim bi öneriniz var mı?
Adacayi da bi kere bana fayda etmisti.. maydanozu suyla kaynatip icsen ya da sogan suyu ama soganin kokusu berbat icebilirsen en etkilisi sogani suyla kaynatip icmek..

Kızlar forumda konulara bakıyorum da bir an güldürdü beni içimden bir ses dediki yakında ben de çevremdeki herkes evlendi ben hala sap gibi geziyorum diyeceğim

Kızlar forumda konulara bakıyorum da bir an güldürdü beni içimden bir ses dediki yakında ben de çevremdeki herkes evlendi ben hala sap gibi geziyorum diyeceğim
O isler hic belli olmuo valla aniden biri cikiverir bi bakmissin bikac aya evlisin :))

Kizlar kasap et derdinde koyun can derdinde ama ben bide simdi acicak die korkmaya basladim cunku resmen kucuck delik yani eti gecip kanaticak cok kotu bisey degilmi normalde sogukkanliyimdir ama zaman yaklastikca bunlar da aklima gelmeye basladi bide nisanlim heyecandan yapamaz fln orda ruhumu teslim ederim hersey yolunda giderse kanamamasi imkansiz ondan yana hic korkum yok da. Giris zor olcak cok acicak ya

Biraz aciycaktir tabide sonucta ilk yaptigimizdada acimamismiydi acimisti nisanlin heycandan yapamama gibi bisy olurmu biraz icsenizmi acaba gevsersiniz fln biraz cesaret gelir hem

Biraz aciycaktir tabide sonucta ilk yaptigimizdada acimamismiydi acimisti nisanlin heycandan yapamama gibi bisy olurmu biraz icsenizmi acaba gevsersiniz fln biraz cesaret gelir hem
Yok kız içmem de benim ilkimde de acimamistiki.. artik bilmiyorum görücez yasayip

acıyacak büyük ihtimal aynen hatta bu acı hemen degil zamanla geçer bence ama napcan cnm mecbur oyle olacak olsun da zamanla geçer şimdi bir de onu düşünme keyfini çıkar bu anların ayağına basmayı fln unutma nikahta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…