Ya bu aci hemen gecmezmi yaniacıyacak büyük ihtimal aynen hatta bu acı hemen degil zamanla geçer bence ama napcan cnm mecbur oyle olacak olsun da zamanla geçer şimdi bir de onu düşünme keyfini çıkar bu anların ayağına basmayı fln unutma nikahta
Haha tamam canim sizi dusunerek tüm gücümle bascam :))acıyacak büyük ihtimal aynen hatta bu acı hemen degil zamanla geçer bence ama napcan cnm mecbur oyle olacak olsun da zamanla geçer şimdi bir de onu düşünme keyfini çıkar bu anların ayağına basmayı fln unutma nikahta
Aciomus sakaryaninki bi hafta 10 gune anca gecmisti.. sık sik iliskiye girki acilsin biraz demistiYa bu aci hemen gecmezmi yaniacaba ilk iliskiden sonra bi daha acirmiki
Anammmmmmmm bende tirstim simdiAciomus sakaryaninki bi hafta 10 gune anca gecmisti.. sık sik iliskiye girki acilsin biraz demisti
Canım işsizim ya kimseden borç da istememiyorum bu durumda bi gelir yok çünküKızlar bende borçla gıttım lütfen ne olur siZde bulun ve gıdın amelıyat zor degıl sonra kı süreç zor işte bırde kıs gelıyor üşütme kabıZ olma ıhtımalınız daha yuksek
KesinlikleO isler hic belli olmuo valla aniden biri cikiverir bi bakmissin bikac aya evlisin :))
Sakarya dayandı kuzu sen de dayanabilirsin benceeeeAciomus sakaryaninki bi hafta 10 gune anca gecmisti.. sık sik iliskiye girki acilsin biraz demisti
Kuzum sen hangi sehirdesin is bulamadin daha degilmiCanım işsizim ya kimseden borç da istememiyorum bu durumda bi gelir yok çünkü
AhahahaAnammmmmmmm bende tirstim simdi
Bi korktum sanki benAhahahaN Nelizz ya güldürdün benii kuzum. Bogazmanzarasi düşünme oraları canım benm geçer elbet dayancan gari sakarya hatırladıgım kadarıyla hamile idi demi ya
Ankara canım :/Kuzum sen hangi sehirdesin is bulamadin daha degilmi
Himm bende ankara ya bende is bulamadim canim bulursun insallah kuzum kariyer.netten fln ilanlardan fln bak bulursun bi yer canimAnkara canım :/
İnşallah sen de bulutsun canım ama abim engel demiştim daha önce kamu olacaksa olacak yoksa hayır onun için deli ediyor beniHimm bende ankara ya bende is bulamadim canim bulursun insallah kuzum kariyer.netten fln ilanlardan fln bak bulursun bi yer canim
İnsallah canim evet hatirliyorum kamu istiyolardi ay oda zor ya insallah bi kamu kurulusunda bulursun is canimİnşallah sen de bulutsun canım ama abim engel demiştim daha önce kamu olacaksa olacak yoksa hayır onun için deli ediyor beni
İnşallah canım inşallahİnsallah canim evet hatirliyorum kamu istiyolardi ay oda zor ya insallah bi kamu kurulusunda bulursun is canim
Bugun diger kizlarin hic sesi cikmiyo bi senle ben varizİnşallah canım inşallah
Amin canim sagol
Evet canim sakarya hamile su an :)AhahahaN Nelizz ya güldürdün benii kuzum. Bogazmanzarasi düşünme oraları canım benm geçer elbet dayancan gari sakarya hatırladıgım kadarıyla hamile idi demi ya
Ne guzel allah bagislasin insallahEvet canim sakarya hamile su an :)
Öyle kizlar napalim dayabcaz yarim saatligine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?