Sahte hesaplar acipta doktorlara karalama kampanyasi yapmak ne kazandırır ki turgay bey disinda diger doktorlarin hepsini kotulemis olması içler acısı gerçekten ve cok şüpheli :) maşallah kızlar size de sormak istiyorum nasil boyle doktorunuz her yazdığınizi milyonlarca kişinin gördüğü sitesinde yayınlayınca nasil hala içiniz rahat burda acik acik konusabiliyosunuz butun herseyinizi döküyosunuz ve mesela kim olduğum anlaşılırsa hadi diye korkunuz olmadan doktorunuza nasil oluyo da biz bunların paylaşılmasını istemiyoruz diye sitemde bulunmuyosunuz hayretler icerisindeyim ya insanlar cok kurnazı oynuyo valla sözüm herkese değil de alınması gereken bi kac kişi var bence onlar da gayet iyi anladılar ne demek istediğimizi :)

Ayrıca ben guzel sonuç alanlardan biri olarak soyluyorum bunu gidin şikayet edin sahte olduğunu düşündüğünüz doktoru madem harun bey ve akin bey sahteymiş gidin şikayet edin bu Kdar basit. Eğer insanlar sahtekarsa zaten buna devlet engel olur öyle değil mi

Buradaki yorumları bütün doktorların okuyup alıp paylaştığını görüyorum sadece bu mevzuda değil, labioplasty ameliyatından tutun vajinusmusa kadar. Harun beyin de fotoğrafına kadar gördüm ama cidden akın beyi çok merak ediyorum hiç bir şeye erişimi yok sır gibi. Sahte mi değil mi bilemem ama bari bi fotoğrafı olsaydı ya... kalıcı diye geçici yapan bir sürü doktor bile bangır bangır...

O kadar gürültü çıktı burada ve burdaki meaajları görüp olayı bloğuna konu eden gazeteciler bile var, benim görmediğim başkalarıda vardır. akın bey adlı şahıs bunları okumadı mı sizce. Siz akın olsanız işte sağlık bakanlığı onaylı diplomam , işte uzmanlık belgem diye buraya resim yüklemezmiydiniz.

Bilmiyorum ki kalıcı işlem olabilirsem düşündüğüm 2 isim var idi benim ama ortalık bu şekilde karışınca insan acaba diyor. Ben Burada yapılan işlemlerin iyileşme sürecinde fotoğraflarını turgay beyde gördüm bunu söylediğim için taraflı oldum ama ben zaten başta önyargılıydım turgay beye. Çünkü her şeyi alıp paylaşması beni de acaba mı endişesine sürükledi. Daha sonra burada birilerini tanıdım ve işlem sonrası sürece tanık oldum. Akın beyden de sonuç alanlar vardı yani öyle yazılar da okudum. Harun bey konusunda da anadan doğma tabiri hala inandırıcı gelmiyor bunlar benim fikrim. Sahtecilik konusuna gelince gerçekten sahte mi cidden ortaya çıksın isterim çünkü burada çıkış yolu arayan bir sürü insan var. Sizin sorunuza gelince evet ben olsam bu diplomam bu da ben diyerek paylaşırdım çünkü bu işlemi yapabilen bir kaç kişinin var olduğunu biliyoruz hakkını vererek. Onlardan biri olmak gurur verici bence. Neden sır olayım ki

çok merak ettiğimden SGKda arattım ilçedeki ismi duyulmamış doktoru da onlara kadar var özelde çalışan kamu ile bağlantısı olmayan. Ama ismi belirtiren kişiyi turel ve türel olarak arattım ikisi de Yok. Şu an kafama takılan işlemleri nasıl yapıyor :/ ve niye yok :/ valla burada münakaşa yaratmanın kimseye bir faydası da yok herkes güvendiğine yaptırsın... ve herkes yardımcı olmak için yazsın reklam için değil ya da savunmak için... Okuyorsa kendisi okumuyorsa da hastaları görüp bilgilendirsin bence diplomayla beraber. Yazık günah bu kadar insana

Evet canim hepsi ekran resmini cekip koyuyolar bi nevu reklamlarini yapiyo olabilirler normal bisey bu aslinda Sgk sayfasinda sorgulayinca butun doktorlar cikiyo bende merak edip denedim ve bildigim butun doktorlarin hepsini sorguladim uzmanlik alanlarina kadar cikiyo akin beyin hic bi sekilde cikmamasi cok ilginc banada garip geliyo haklisin

İspatlamak icin yuklersin ama oyle biri yoksa neyi yukluycek yada burdaki msjlarin ekran resmini cekip oda koyardi herseyi gecelim diplomasinin resmi olurdu belki sgk nin sayfasinda bende sorguladim 10 tane doktor sorguladim nerdeyse hepsi cikti uzamanlik derecelerine kadar o cikmiyo ama cok garip ya degisik bi muamma

Hadi soyadınıda geçtim, bölgede adı akın olan jinekolog yok

Burcu denilen kendini gazeteci olarak tanitan kişiyi araştırın bakalim gerçekte oyle birisi var mıymış kimin ne yapmaya çalıştığı ortada sahteyse eğer şikayet edin yazdığımızda siliniyo yorumumuz. Yani işinde iyi olan birisinin sizce de bu denli reklama ihtiyacı olur mu? Insanların kotu durumlarını ticarete dökmek kesinlikle doğru değil. Hakkında şüphe duyduğunuz doktorların yerleri belli adreslerini bulup istanbulda onlarla gidip görüşme yapabilirsiniz eğer kotu bi durum sezerseniz de sağlık bakanlığına bu doktorun sahtekar olduğunu düşünüyorum diye şikayet etme hakkiniz da var kesinlikle. Burda birbirinizin aklını gereksiz yere karistirip yaptırmış arkadaşları şüpheye dusureceginiz yere yiğit birisi de çıksın gitsin inanmayan şüphesi olanlar için doktorla görüşsün ses kaydı alsin görüşme yaparken de sonrasında da sahtekar olduğunu düşünürse de şikayet etsin bakalim gercekten sahtekarsa topa tutar ilgili bölümler. Yani bostan yere doktorları kotulemeyin burda biri ortaya bisey atiyo herkesin kafası allak bullak oluyo insanlara kötülük yapiyosunuz farkında değilsiniz yani krizi fırsata çevirip aklina nifak tohumu sokuyosunuz yapmayın ya Allah korkunuz yok mu

valla sahteyse de değilse de artık kanıtlansın sgk da gözükmemesi kafamı haklı olarak karıştırıyor maalesef... gerçekten işlem olan kontrole gidenler de diploma fotosu istesinler burada kimse mağdur olmasın...

kızlar beni korkutmayın gerçekten zaten korkuyorum
Canım benim bir şey söylediğim Yok ben de sen giBiyim... biri SGK da yok diyo bakıyorum yok, diğeri hayır sahte değil diyor... kanıtlayacak olanlar onlar ben değil. Ben de bekliyorum İnan sonuçta işlem yaptıracağım nasip olursa. Ak koyun kara koyun meselesi sadece bu yönüyle dikkatini çekiyor

Son düzenleme:
Öyle mi? Valla dogrudur sitesine bi kere burdaki kizlar söyledi die bakmsitim kendi yorumumu degil de baskalarini gormustum demekki bizi de paylasmis halbuki daha sonuc almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…