O kadar gürültü çıktı burada ve burdaki meaajları görüp olayı bloğuna konu eden gazeteciler bile var, benim görmediğim başkalarıda vardır. akın bey adlı şahıs bunları okumadı mı sizce. Siz akın olsanız işte sağlık bakanlığı onaylı diplomam , işte uzmanlık belgem diye buraya resim yüklemezmiydiniz.Buradaki yorumları bütün doktorların okuyup alıp paylaştığını görüyorum sadece bu mevzuda değil, labioplasty ameliyatından tutun vajinusmusa kadar. Harun beyin de fotoğrafına kadar gördüm ama cidden akın beyi çok merak ediyorum hiç bir şeye erişimi yok sır gibi. Sahte mi değil mi bilemem ama bari bi fotoğrafı olsaydı ya... kalıcı diye geçici yapan bir sürü doktor bile bangır bangır...
Bilmiyorum ki kalıcı işlem olabilirsem düşündüğüm 2 isim var idi benim ama ortalık bu şekilde karışınca insan acaba diyor. Ben Burada yapılan işlemlerin iyileşme sürecinde fotoğraflarını turgay beyde gördüm bunu söylediğim için taraflı oldum ama ben zaten başta önyargılıydım turgay beye. Çünkü her şeyi alıp paylaşması beni de acaba mı endişesine sürükledi. Daha sonra burada birilerini tanıdım ve işlem sonrası sürece tanık oldum. Akın beyden de sonuç alanlar vardı yani öyle yazılar da okudum. Harun bey konusunda da anadan doğma tabiri hala inandırıcı gelmiyor bunlar benim fikrim. Sahtecilik konusuna gelince gerçekten sahte mi cidden ortaya çıksın isterim çünkü burada çıkış yolu arayan bir sürü insan var. Sizin sorunuza gelince evet ben olsam bu diplomam bu da ben diyerek paylaşırdım çünkü bu işlemi yapabilen bir kaç kişinin var olduğunu biliyoruz hakkını vererek. Onlardan biri olmak gurur verici bence. Neden sır olayım kiO kadar gürültü çıktı burada ve burdaki meaajları görüp olayı bloğuna konu eden gazeteciler bile var, benim görmediğim başkalarıda vardır. akın bey adlı şahıs bunları okumadı mı sizce. Siz akın olsanız işte sağlık bakanlığı onaylı diplomam , işte uzmanlık belgem diye buraya resim yüklemezmiydiniz.
Evet canim hepsi ekran resmini cekip koyuyolar bi nevu reklamlarini yapiyo olabilirler normal bisey bu aslinda Sgk sayfasinda sorgulayinca butun doktorlar cikiyo bende merak edip denedim ve bildigim butun doktorlarin hepsini sorguladim uzmanlik alanlarina kadar cikiyo akin beyin hic bi sekilde cikmamasi cok ilginc banada garip geliyo haklisinBuradaki yorumları bütün doktorların okuyup alıp paylaştığını görüyorum sadece bu mevzuda değil, labioplasty ameliyatından tutun vajinusmusa kadar. Harun beyin de fotoğrafına kadar gördüm ama cidden akın beyi çok merak ediyorum hiç bir şeye erişimi yok sır gibi. Sahte mi değil mi bilemem ama bari bi fotoğrafı olsaydı ya... kalıcı diye geçici yapan bir sürü doktor bile bangır bangır...
İspatlamak icin yuklersin ama oyle biri yoksa neyi yukluycek yada burdaki msjlarin ekran resmini cekip oda koyardi herseyi gecelim diplomasinin resmi olurdu belki sgk nin sayfasinda bende sorguladim 10 tane doktor sorguladim nerdeyse hepsi cikti uzamanlik derecelerine kadar o cikmiyo ama cok garip ya degisik bi muammaO kadar gürültü çıktı burada ve burdaki meaajları görüp olayı bloğuna konu eden gazeteciler bile var, benim görmediğim başkalarıda vardır. akın bey adlı şahıs bunları okumadı mı sizce. Siz akın olsanız işte sağlık bakanlığı onaylı diplomam , işte uzmanlık belgem diye buraya resim yüklemezmiydiniz.
Hadi soyadınıda geçtim, bölgede adı akın olan jinekolog yokEvet canim hepsi ekran resmini cekip koyuyolar bi nevu reklamlarini yapiyo olabilirler normal bisey bu aslinda Sgk sayfasinda sorgulayinca butun doktorlar cikiyo bende merak edip denedim ve bildigim butun doktorlarin hepsini sorguladim uzmanlik alanlarina kadar cikiyo akin beyin hic bi sekilde cikmamasi cok ilginc banada garip geliyo haklisin
Bosver canimHadi soyadınıda geçtim, bölgede adı akın olan jinekolog yok
Canım benim bir şey söylediğim Yok ben de sen giBiyim... biri SGK da yok diyo bakıyorum yok, diğeri hayır sahte değil diyor... kanıtlayacak olanlar onlar ben değil. Ben de bekliyorum İnan sonuçta işlem yaptıracağım nasip olursa. Ak koyun kara koyun meselesi sadece bu yönüyle dikkatini çekiyorkızlar beni korkutmayın gerçekten zaten korkuyorum
Öyle mi? Valla dogrudur sitesine bi kere burdaki kizlar söyledi die bakmsitim kendi yorumumu degil de baskalarini gormustum demekki bizi de paylasmis halbuki daha sonuc almadimMerhaba,
Sakarya ve boğazmanzarası arkadaşlar meşhur oldu :)) kızlık zarı dikimi ve kızlık zarı dikimi yorumları gibi konuları araştıran BURCU NUR DEMİREL adlı bir gazeteci sizin mesajların ekran görüntülerini kızlık zarı diktirip başarılı sonuç alanlar olarak sayfasına koymuş :
https://burcunurdemirel.com/2017/12/13/kizlik-zari-dikimi-yorumlari
Ayrıca şu sahte doktor muhabbetindende bahsetmiş üstü kapalı olarak :)
Korkma canim hayirlisi neyse o olsun..o kadar zor bi islem zaten degil ondan da korkma insanoglu neleri atlatio bunu mu atlatamicaksinkızlar beni korkutmayın gerçekten zaten korkuyorum
Korkma kiz niye korkuyosunkızlar beni korkutmayın gerçekten zaten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?