- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
doktor muhabbeti beni korkutuyorKorkma canim hayirlisi neyse o olsun..o kadar zor bi islem zaten degil ondan da korkma insanoglu neleri atlatio bunu mu atlatamicaksin
Korkma canim kimse salak degil iyce arastirdiktan sonra bisey olmaz inandoktor muhabbeti beni korkutuyor
Ona bisey diyemiyorumki canim işte kim icine siniosa ona gitceksin otur dusun ona gore karar verdoktor muhabbeti beni korkutuyor
Valla bilmiyorum kelin merhemi hesabı Allah kurtarsın hepimizi ...doktor muhabbeti beni korkutuyor
Amin insallah beni bikac güne kurtarsın :)) sonuc alamazsam da yazicam buraya kizlar söz.. herseyi yazicamValla bilmiyorum kelin merhemi hesabı Allah kurtarsın hepimizi ...
Valla bekliyorum canım inşallah sonuç alırsın da kurtulursun ki inanıyorum herkes alıyor sonuç geçici ile de kalıcı ile deAmin insallah beni bikac güne kurtarsın :)) sonuc alamazsam da yazicam buraya kizlar söz.. herseyi yazicam
Allah seni kiz alemsin sen yaValla bilmiyorum kelin merhemi hesabı Allah kurtarsın hepimizi ...
Evet kuzum kanamasa bile yaz hepimiz bilelim ama insallah kaniycak allah kurtaricak seniAmin insallah beni bikac güne kurtarsın :)) sonuc alamazsam da yazicam buraya kizlar söz.. herseyi yazicam
Ben iyi haberlerini alacagımızı düşünüyorum inş da oyle olur Allah yardım etsin inşAmin insallah beni bikac güne kurtarsın :)) sonuc alamazsam da yazicam buraya kizlar söz.. herseyi yazicam
Normal cnm bi oluyo bi olmuyo zaten ferah tut içiniKizlar bugun fis fisi sıktım sizlama olmadi 13. Gün bugun normalmi acaba bu durum
Allah seni kiz alemsin sen ya
Sagol canim benimNormal cnm bi oluyo bi olmuyo zaten ferah tut içini
Kapatilmiyomus onu bende sormustum kapatilir diye korkmustumvalla yıldım napiim her gelen bir şey diyo şu doktor hakkında kanıtlasalar da rahatlasak.. kuru gürültü ki fiyat da iyi imiş adamın yeni öğrendim. Ki düşündüğüm biriydi de hızlıtren ile gider gelirim diye. Uçak uzak Atatürk kapatılacak da denmişti. İki kişi düşünüyorum şimdi sürekli karalanıyor ikisi de :) Boğazmanzarasının işleminden şüphem yok o sonuç alsın inşallah da ben sanırım geçici için kullanacağım şansımı :) para da Yok şuan ama kalıcı için cidden böyle düşünüyordum. En iyisi geçici galiba kafayı kırdım yeminle
Bence bu sürecin her aşaması kafayı yedirtecek kdr zor ya Allah hepimize yardım etsin bizi kimseye mahcup etmesin diyecek de cok birsey yok Aslında dönüp dolaşıp aynı noktadayız konu olarak hep inş hepimiz atlatırızvalla yıldım napiim her gelen bir şey diyo şu doktor hakkında kanıtlasalar da rahatlasak.. kuru gürültü ki fiyat da iyi imiş adamın yeni öğrendim. Ki düşündüğüm biriydi de hızlıtren ile gider gelirim diye. Uçak uzak Atatürk kapatılacak da denmişti. İki kişi düşünüyorum şimdi sürekli karalanıyor ikisi de :) Boğazmanzarasının işleminden şüphem yok o sonuç alsın inşallah da ben sanırım geçici için kullanacağım şansımı :) para da Yok şuan ama kalıcı için cidden böyle düşünüyordum. En iyisi geçici galiba kafayı kırdım yeminle
Vay cok guzel supriz olur bence onada artik pastayimi yer senimi bilemedim benKizlar bu arada benim sürpriz meselesi vardiya ona şöyle karar verdim kendi ellerimle bi pasta yapicam kendi emek verdigim daha degerli olur sonucta :) onu disari bisey aldirmaya gondercem kendim de giyincem hazirlancam gelince elimde pastayla surpriiiizzz :)) eminim beklemicektir benden insallah güzel olcak :) sizinde kafaniz biraz dagilsin die yazdim bsoverin fazla ayrinti dusunmek iyi degil
Bence cok cezbedici şeyler yapıyorsunKizlar bu arada benim sürpriz meselesi vardiya ona şöyle karar verdim kendi ellerimle bi pasta yapicam kendi emek verdigim daha degerli olur sonucta :) onu disari bisey aldirmaya gondercem kendim de giyincem hazirlancam gelince elimde pastayla surpriiiizzz :)) eminim beklemicektir benden insallah güzel olcak :) sizinde kafaniz biraz dagilsin die yazdim bsoverin fazla ayrinti dusunmek iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?