Ya sahteyse Diyorum ya o gazeteci neden kotu reklam yapmak yerine şikayet etmiyo gidipte kafasında şüphe olan yaptırmasin ben yaptırdım kanamam da oldu hem de baya oldu yani ben onu bilir onu konusurum

Amin insallah beni bikac güne kurtarsın :)) sonuc alamazsam da yazicam buraya kizlar söz.. herseyi yazicam
Valla bekliyorum canım inşallah sonuç alırsın da kurtulursun ki inanıyorum herkes alıyor sonuç geçici ile de kalıcı ile de

Allah seni kiz alemsin sen ya
valla yıldım napiim her gelen bir şey diyo şu doktor hakkında kanıtlasalar da rahatlasak.. kuru gürültü ki fiyat da iyi imiş adamın yeni öğrendim. Ki düşündüğüm biriydi de hızlıtren ile gider gelirim diye. Uçak uzak Atatürk kapatılacak da denmişti. İki kişi düşünüyorum şimdi sürekli karalanıyor ikisi de :) Boğazmanzarasının işleminden şüphem yok o sonuç alsın inşallah da ben sanırım geçici için kullanacağım şansımı :) para da Yok şuan ama kalıcı için cidden böyle düşünüyordum. En iyisi geçici galiba kafayı kırdım yeminle

Kapatilmiyomus onu bende sormustum kapatilir diye korkmustumvalla benimde akil sagligim cok yerinde sayilmaz yani canim senin icin hangisi uygunsa bence secimini ondan yana yap ya keske bana milli piyangodan para fln çıksa burda verirdim kizlara ya bu para sıkıntisi cok zor bisey ya

Bence bu sürecin her aşaması kafayı yedirtecek kdr zor ya Allah hepimize yardım etsin bizi kimseye mahcup etmesin diyecek de cok birsey yok Aslında dönüp dolaşıp aynı noktadayız konu olarak hep inş hepimiz atlatırız

Kizlar bu arada benim sürpriz meselesi vardiya ona şöyle karar verdim kendi ellerimle bi pasta yapicam kendi emek verdigim daha degerli olur sonucta :) onu disari bisey aldirmaya gondercem kendim de giyincem hazirlancam gelince elimde pastayla surpriiiizzz :)) eminim beklemicektir benden insallah güzel olcak :) sizinde kafaniz biraz dagilsin die yazdim bsoverin fazla ayrinti dusunmek iyi degil

Vay cok guzel supriz olur bence onada artik pastayimi yer senimi bilemedim ben

Bence cok cezbedici şeyler yapıyorsun bilemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…