Güzel haberlerle gel inşallah yaaa
Ayy insallah kuzum acikcasi şöyle şu yonden biraz rahatim kan gelmese bile galiba bisey demez nisanlim ya bana öyle gelio.. yani cok gerikafali bi adam degil aslinda.. ki gelceginden emin gbi biseyim cunku bazen sert silince bile acio orasi yani sonucta o delikten buyuk bisey zorlucak orayi mecbur kanicak.

Haha tamam insallah bikac gun sonra iliski konusunda da fikir vericem Allahimmm hayaldi gercek oldu resmen :))
Ay gunler cabuk gecsin bizlerde cok sabirsiz bi sekilde bekliyoruz seni demi bak nerden nereye imkansiz sandigin seylerdi belki senin icin ama oldu iste mutlusun insallah hic bozulmasin mutlulugun canim

Kesinlikle mecbur kaniycak minnacik biseye zorlama olcak ve kaniycak bende boyle dusunuyorum kesin kanar diyorum bende

Ay gunler cabuk gecsin bizlerde cok sabirsiz bi sekilde bekliyoruz seni demi bak nerden nereye imkansiz sandigin seylerdi belki senin icin ama oldu iste mutlusun insallah hic bozulmasin mutlulugun canim
İnşallah inşallah kuzum.. cümlemiz mutlu olalim en cok hakedenler biziz cunku..

Kesinlikle mecbur kaniycak minnacik biseye zorlama olcak ve kaniycak bende boyle dusunuyorum kesin kanar diyorum bende
Acikcasi kanamazsa da kendi bilir dicek duruma geldim boyle dedigime inanamiyorum ama bikkinlik böyle biseymis iste.. istesem de eskisi kadar takip uzulemiyorum ya kafayi hakkaten tirlattim ya da baska bisey oldu bilmiyorum

Acikcasi kanamazsa da kendi bilir dicek duruma geldim boyle dedigime inanamiyorum ama bikkinlik böyle biseymis iste.. istesem de eskisi kadar takip uzulemiyorum ya kafayi hakkaten tirlattim ya da baska bisey oldu bilmiyorum
Artik takacak yerin kalmadi okadar cok uzuldunki koyverdin artik sende insan bi yerden sonra oyle oluyo bi bosvermislik geliyo insanin ustune

Bence de öyle içini ferah tut canım her şey iyi olacak kurtuluyorsun çok şükür

Artik takacak yerin kalmadi okadar cok uzuldunki koyverdin artik sende insan bi yerden sonra oyle oluyo bi bosvermislik geliyo insanin ustune

Bence de öyle içini ferah tut canım her şey iyi olacak kurtuluyorsun çok şükür
Şu son gunlerimde iyiki siz varsiniz yanimda kizlar Allah bin kere razi olsun hepinizden.. yoksa bu kadar mutlu olmayabilrdim gergin olurdum durup durup aglardim muhtemelen..tabi Allah daha buyuk dertle sınamasın buna da sukur

Şu son gunlerimde iyiki siz varsiniz yanimda kizlar Allah bin kere razi olsun hepinizden.. yoksa bu kadar mutlu olmayabilrdim gergin olurdum durup durup aglardim muhtemelen..tabi Allah daha buyuk dertle sınamasın buna da sukur
Tabi allah daha buyuk dert vermesin canim hayatta daha kotu seyler var bugunumuze sukurler olsun sende iyiki varsin canim Allah senden de razi olsun hersey guze olcak artik

Ne dmk cnm hepimiz için varız hep destek tam destek Allah başka daha büyük dert vermesin hiçbirimize inş

Kasma kendini hiiiç inan allah yanımızda biz güzel şeyleri hakediyoruz artık huzurlu uyanacaksın her şey Harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…