Kaşınıyor yaniBence cok cezbedici şeyler yapıyorsunbilemiyorum yani
Vay cok guzel supriz olur bence onada artik pastayimi yer senimi bilemedim ben
Bence cok cezbedici şeyler yapıyorsunbilemiyorum yani
Aaa kızlar cok ayip laflara bak laflaraKaşınıyor yani
Cok begendik bu tepkiler o yuzden bizede fikir oluyor iyi oluyorAaa kızlar cok ayip laflara bak laflarahic oyle seyler yaparmiyim ben bogazmanzarasi
İyi iyi begenmenize sevindim
Güzel haberlerle gel inşallah yaaaAaa kızlar cok ayip laflara bak laflarahic oyle seyler yaparmiyim ben bogazmanzarasi
İyi iyi begenmenize sevindim
Haha tamam insallah bikac gun sonra iliski konusunda da fikir vericem Allahimmm hayaldi gercek oldu resmen :))Cok begendik bu tepkiler o yuzden bizede fikir oluyor iyi oluyor
Ayy insallah kuzum acikcasi şöyle şu yonden biraz rahatim kan gelmese bile galiba bisey demez nisanlim ya bana öyle gelio.. yani cok gerikafali bi adam degil aslinda.. ki gelceginden emin gbi biseyim cunku bazen sert silince bile acio orasi yani sonucta o delikten buyuk bisey zorlucak orayi mecbur kanicak.Güzel haberlerle gel inşallah yaaa
Ay gunler cabuk gecsin bizlerde cok sabirsiz bi sekilde bekliyoruz seni demi bak nerden nereye imkansiz sandigin seylerdi belki senin icin ama oldu iste mutlusun insallah hic bozulmasin mutlulugun canimHaha tamam insallah bikac gun sonra iliski konusunda da fikir vericem Allahimmm hayaldi gercek oldu resmen :))
Kesinlikle mecbur kaniycak minnacik biseye zorlama olcak ve kaniycak bende boyle dusunuyorum kesin kanar diyorum bendeAyy insallah kuzum acikcasi şöyle şu yonden biraz rahatim kan gelmese bile galiba bisey demez nisanlim ya bana öyle gelio.. yani cok gerikafali bi adam degil aslinda.. ki gelceginden emin gbi biseyim cunku bazen sert silince bile acio orasi yani sonucta o delikten buyuk bisey zorlucak orayi mecbur kanicak.
İnşallah inşallah kuzum.. cümlemiz mutlu olalim en cok hakedenler biziz cunku..Ay gunler cabuk gecsin bizlerde cok sabirsiz bi sekilde bekliyoruz seni demi bak nerden nereye imkansiz sandigin seylerdi belki senin icin ama oldu iste mutlusun insallah hic bozulmasin mutlulugun canim
Acikcasi kanamazsa da kendi bilir dicek duruma geldim boyle dedigime inanamiyorum ama bikkinlik böyle biseymis iste.. istesem de eskisi kadar takip uzulemiyorum ya kafayi hakkaten tirlattim ya da baska bisey oldu bilmiyorumKesinlikle mecbur kaniycak minnacik biseye zorlama olcak ve kaniycak bende boyle dusunuyorum kesin kanar diyorum bende
Haklisin canim hakediyoruz insallah kuzum hep mutlu olalim hep beraberİnşallah inşallah kuzum.. cümlemiz mutlu olalim en cok hakedenler biziz cunku..
Artik takacak yerin kalmadi okadar cok uzuldunki koyverdin artik sende insan bi yerden sonra oyle oluyo bi bosvermislik geliyo insanin ustuneAcikcasi kanamazsa da kendi bilir dicek duruma geldim boyle dedigime inanamiyorum ama bikkinlik böyle biseymis iste.. istesem de eskisi kadar takip uzulemiyorum ya kafayi hakkaten tirlattim ya da baska bisey oldu bilmiyorum
Bence de öyle içini ferah tut canım her şey iyi olacak kurtuluyorsun çok şükürAyy insallah kuzum acikcasi şöyle şu yonden biraz rahatim kan gelmese bile galiba bisey demez nisanlim ya bana öyle gelio.. yani cok gerikafali bi adam degil aslinda.. ki gelceginden emin gbi biseyim cunku bazen sert silince bile acio orasi yani sonucta o delikten buyuk bisey zorlucak orayi mecbur kanicak.
Artik takacak yerin kalmadi okadar cok uzuldunki koyverdin artik sende insan bi yerden sonra oyle oluyo bi bosvermislik geliyo insanin ustune
Şu son gunlerimde iyiki siz varsiniz yanimda kizlar Allah bin kere razi olsun hepinizden.. yoksa bu kadar mutlu olmayabilrdim gergin olurdum durup durup aglardim muhtemelen..tabi Allah daha buyuk dertle sınamasın buna da sukurBence de öyle içini ferah tut canım her şey iyi olacak kurtuluyorsun çok şükür
Tabi allah daha buyuk dert vermesin canim hayatta daha kotu seyler var bugunumuze sukurler olsun sende iyiki varsin canim Allah senden de razi olsun hersey guze olcak artikŞu son gunlerimde iyiki siz varsiniz yanimda kizlar Allah bin kere razi olsun hepinizden.. yoksa bu kadar mutlu olmayabilrdim gergin olurdum durup durup aglardim muhtemelen..tabi Allah daha buyuk dertle sınamasın buna da sukur
Ne dmk cnm hepimiz için varız hep destek tam destekŞu son gunlerimde iyiki siz varsiniz yanimda kizlar Allah bin kere razi olsun hepinizden.. yoksa bu kadar mutlu olmayabilrdim gergin olurdum durup durup aglardim muhtemelen..tabi Allah daha buyuk dertle sınamasın buna da sukur
Kasma kendini hiiiç inan allah yanımızda biz güzel şeyleri hakediyoruz artık huzurlu uyanacaksın her şey Harika olacakŞu son gunlerimde iyiki siz varsiniz yanimda kizlar Allah bin kere razi olsun hepinizden.. yoksa bu kadar mutlu olmayabilrdim gergin olurdum durup durup aglardim muhtemelen..tabi Allah daha buyuk dertle sınamasın buna da sukur
AmiiiinBu yasadigimiz son sıkıntımız olsun Allah bundan sonra bize sıkıntı,dert,üzüntü vermesin sevdiklerimizle saglikli,mutlu,huzurlu yasamayi nasip etsin insallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?