- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
Tutmustur insallah canim ya bilmiyorumki ne zaman gidiceksin ogrenmeyeTutmus mudur ya delircem artik
Kuzum böyle zaman gecmezki tamam dugune cok var ama kendi icinin rahatlaması icin git bi netlessin en azindan böyle dusun dusun nereye kadarTutmus mudur ya delircem artik
Allahım yaaaa çok güldümSizinle beraber ban yemek bile güzeldi kızlaracı yok rocky
İnşallah tutmuştur inşallahhhhYazdiklarinizi hep okudumda hic icimden gelmedi bisey yazmak. Canim cok sıkılıyor. Offfff
Tabi kuzum anca beraber kanca beraberAllahım yaaaa çok güldüm
Amaaan kizlar bosverin ölümlü dünya.. bazen biraz koyvermek gerekio :) bikac gune gelcem buraya yazcam insallah bende :)Mutlu haberlerinizi bekliyorun vallahi hepiniz umutsunuz bana
Amaaan kizlar bosverin ölümlü dünya.. bazen biraz koyvermek gerekio :) bikac gune gelcem buraya yazcam insallah bende :)
Kız ben kavganin icinde bile degildim valla gece 3te okudum olanlarıHepimiz yedik vallahi engel neye ugradigimi sasirdim
Kız ben kavganin icinde bile degildim valla gece 3te okudum olanlarıgecmis olsun cümlemize
Valla rahatim cunku telas yapcak yerlerim agrio artikSenin rahatligin bana rahatlik veriyor caniminsallah guzel olacak
Ben baya deli yazmisimneyse artik gecmis olsun hepimize :)
Mevbur son ihtimal borc edecem bende ama şubat mart gbi yani mayısa kadar bu işlemi yapmış olmam gerekiyo artıkKızlar bende borçla gıttım lütfen ne olur siZde bulun ve gıdın amelıyat zor degıl sonra kı süreç zor işte bırde kıs gelıyor üşütme kabıZ olma ıhtımalınız daha yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?