Dert etme kuzum yaklaştıkca strese sokma illaki kanıyacak bunu sende biliyosun yapacaklarına yogunlaş düşünürsek zaten çıkamıyoruz işin içinden. Ayrıca eşinde hemen yapar emin ol o strese girmez bence sen girmesen. Acıda mubtemelen olacaktır hem daha inandırıcı olur işteYok kız içmem de benim ilkimde de acimamistiki.. artik bilmiyorum görücez yasayip
İnşallah canım Rabbim yardımcın olsunMevbur son ihtimal borc edecem bende ama şubat mart gbi yani mayısa kadar bu işlemi yapmış olmam gerekiyo artık
Öyle canim napalim artik elimizi tasin altina koycaz..Dert etme kuzum yaklaştıkca strese sokma illaki kanıyacak bunu sende biliyosun yapacaklarına yogunlaş düşünürsek zaten çıkamıyoruz işin içinden. Ayrıca eşinde hemen yapar emin ol o strese girmez bence sen girmesen. Acıda mubtemelen olacaktır hem daha inandırıcı olur işte
Bekliyoruz tatlım gözümüz sende olacak hayırlı mutku haberlerle gel inşallahhh :)Amin insallah beni bikac güne kurtarsın :)) sonuc alamazsam da yazicam buraya kizlar söz.. herseyi yazicam
Hadi soyadınıda geçtim, bölgede adı akın olan jinekolog yok
Sahteyse şikayet edin burda sahte sahte diyip durmayn şikayet edin
Sabah sabah ne güldüm yaSizinle beraber ban yemek bile güzeldi kızlaracı yok rocky
Bencede en son senin gelmen resmen bi msj niteligindeydi bu bize isarettiTabi kuzum anca beraber kanca beraberen son benim dönmem de çok manidardı ne güzel engel yedik öyle biz
Ay insallah canim bugun ikinci haftamiz gün sayiyoruz resmenYarısını atlattınız sayılır tatlım inşallah kurtuluyosunuz sende @canommms da :)
Sen gercekten gümbürtüye gittinKız ben kavganin icinde bile degildim valla gece 3te okudum olanlarıgecmis olsun cümlemize
Bence subat mart gbi yaptrrsan tam ideal canim yani bana manolya cok erkenden yaptirmayin fln demisti ama mesela benim 2. Ayda izler geciodu galiba yani biraz da olsa erken yaptrmak iyi bence ic rahatligi acisindan..her turlu kanar da ben izler icin diyorum inşallah bi an önce bulursun parayı canim Rabbim hic ummadigin yerden cikarsinnMevbur son ihtimal borc edecem bende ama şubat mart gbi yani mayısa kadar bu işlemi yapmış olmam gerekiyo artık
Artik daha rahatsiniz dimi :) ben ikinci haftamda baya bi koyvermistim cunku hissediyodum iyilestigini. Ama siz koyvermeyinAy insallah canim bugun ikinci haftamiz gün sayiyoruz resmen
Evet kuzum bi rahatlik var orda artik ne anlama geliyo bilmiyorum Yok kuzum koyuvermedik sabah canomla onu konusuyoduk bi gerginlik yok sizlama yok batma yok gerilme yom rahatlik var orda acaba normalmi diye iylesmistir heralde ondandir degilmiArtik daha rahatsiniz dimi :) ben ikinci haftamda baya bi koyvermistim cunku hissediyodum iyilestigini. Ama siz koyvermeyin
Evet canim artik iyilesio yani ilk gunler gbi olmaz :) daha rahat yurursun hele haftaya sanki hic yapilmamis gbi olcaksiniz.Evet kuzum bi rahatlik var orda artik ne anlama geliyo bilmiyorum Yok kuzum koyuvermedik sabah canomla onu konusuyoduk bi gerginlik yok sizlama yok batma yok gerilme yom rahatlik var orda acaba normalmi diye iylesmistir heralde ondandir degilmi
Kiz nie zarari olsun bi doktora sor istersen ama ben dikime gittigim zaman griptim sadece antibiyotigi dikim icin daha kuvvetli kullan digerini birak demisti digerlerini kullanmaya devam ettimKizlar bu gribim gececk gibi degil halimde kalmadi ilac icmiyim diyodum gecicek gibi degil
İcsem dikislere zarari olurmuki ya olursa icmiycem dayanicam ya
Evet kuzum rahat yuruyoruz artik yururken sizlamiyo gerilmiyo daha rahatiz kuzucum şükürler olsun insallah bide 3 haftayi tamamlarsak Allahin izniyleEvet canim artik iyilesio yani ilk gunler gbi olmaz :) daha rahat yurursun hele haftaya sanki hic yapilmamis gbi olcaksiniz.
Tamam kuzum sorayim ben doktora bu grip gecmiyo yoksaKiz nie zarari olsun bi doktora sor istersen ama ben dikime gittigim zaman griptim sadece antibiyotigi dikim icin daha kuvvetli kullan digerini birak demisti digerlerini kullanmaya devam ettim
Neden cok erken yaptırmayın demişti manolyaBence subat mart gbi yaptrrsan tam ideal canim yani bana manolya cok erkenden yaptirmayin fln demisti ama mesela benim 2. Ayda izler geciodu galiba yani biraz da olsa erken yaptrmak iyi bence ic rahatligi acisindan..her turlu kanar da ben izler icin diyorum inşallah bi an önce bulursun parayı canim Rabbim hic ummadigin yerden cikarsinn
Orasi dar oldugu icjnde kesin kanama olur zaten kuzum en önemlisi bence tutmasi kanama mutlaka olur sonundaKizlar ben soyle dusunuyorum kanama olmasa bile en azindan orasi dar olacak ve aci duyulacak bu bile yeter bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?