İnşallah canım benim haklısın o tarihlerde denkleştirmem lazım mayıstan sonrası benim için çok zor olur işte

Kizlar ben soyle dusunuyorum kanama olmasa bile en azindan orasi dar olacak ve aci duyulacak bu bile yeter bnce
Katiliyorum darlik bile supheyi ortadan kaldircak
Neden cok erken yaptırmayın demişti manolya
Canim manolyanin doktoru farkliydi hic delik yoktu tamamen kapaliydi iliskiye girememisti o ondan oldugunu dusunuyodu ama bana attgi resimlerde de hep tamamen kapaliydi.. maviminval 4 ay sonra sakarya bi yil.sonra girdi iliskiye cgtcgt yine 1 yil sonra grmisti öyle olsa bunlar da giremezdi
Orasi dar oldugu icjnde kesin kanama olur zaten kuzum en önemlisi bence tutmasi kanama mutlaka olur sonunda

Ya kizlar tamamen kapali olunca bu adet kani nerden geliyo bana garip geliyo

Napiyosunuz kısçelerrrr
Ayni canm bunalima girip girip cikiym nisanlimla tartstm valla seytan dio dön nikahtan bunlar hicbiseye degmez valla bosa kendimize iskence ettik biz bu angutlar hicbiseyden anlamaz. Gelmicekti kan doktora da goturemicekti sonra omür boyu dusunsun dursun acaba biriyle mi yatti die bunlar bunu sonuna kadar hakedio valla bak.

Nolduki canim niye sinirlendin bukadar zaten bunlar hic biseyi haketmiyolar o dogru biseyde zaten

Cnm sakin ol noldu hayrolsun inş

Amaan sacma sapan bisey canım valla mallık bende yani ne yarancam die diktiriyosun o parayla ustüne katardim da kendime araba bisey alirdim bari
Dogru valla ben bide ikinci kere verdim para koyup kendimize araba alirdik dogru dedin ay bunlara ne yapsan yaranilmaz ya hep daha fazlasini istiyolar hep daha fazlasini mallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…