İnşallah canım benim haklısın o tarihlerde denkleştirmem lazım mayıstan sonrası benim için çok zor olur işteBence subat mart gbi yaptrrsan tam ideal canim yani bana manolya cok erkenden yaptirmayin fln demisti ama mesela benim 2. Ayda izler geciodu galiba yani biraz da olsa erken yaptrmak iyi bence ic rahatligi acisindan..her turlu kanar da ben izler icin diyorum inşallah bi an önce bulursun parayı canim Rabbim hic ummadigin yerden cikarsinn
Katiliyorum darlik bile supheyi ortadan kaldircakKizlar ben soyle dusunuyorum kanama olmasa bile en azindan orasi dar olacak ve aci duyulacak bu bile yeter bnce
Canim manolyanin doktoru farkliydi hic delik yoktu tamamen kapaliydi iliskiye girememisti o ondan oldugunu dusunuyodu ama bana attgi resimlerde de hep tamamen kapaliydi.. maviminval 4 ay sonra sakarya bi yil.sonra girdi iliskiye cgtcgt yine 1 yil sonra grmisti öyle olsa bunlar da giremezdiNeden cok erken yaptırmayın demişti manolya
Orasi dar oldugu icjnde kesin kanama olur zaten kuzum en önemlisi bence tutmasi kanama mutlaka olur sonunda
Ama iliskiye giremese de kan gelmisti. Sonra actrdi doktora duzeldiNeden cok erken yaptırmayın demişti manolya
Ya kizlar tamamen kapali olunca bu adet kani nerden geliyo bana garip geliyoKatiliyorum darlik bile supheyi ortadan kaldircak
Canim manolyanin doktoru farkliydi hic delik yoktu tamamen kapaliydi iliskiye girememisti o ondan oldugunu dusunuyodu ama bana attgi resimlerde de hep tamamen kapaliydi.. maviminval 4 ay sonra sakarya bi yil.sonra girdi iliskiye cgtcgt yine 1 yil sonra grmisti öyle olsa bunlar da giremezdi
Bende bilmiyorumki canim yani kapali derken illaki delik vardir ama hic gorunmuodu fotolardaYa kizlar tamamen kapali olunca bu adet kani nerden geliyo bana garip geliyo
Him cok minnacik bisey birakiyolardir o zaman herkesin yontemi cok farkli demekkiBende bilmiyorumki canim yani kapali derken illaki delik vardir ama hic gorunmuodu fotolarda
Ayni canm bunalima girip girip cikiym nisanlimla tartstm valla seytan dio dön nikahtan bunlar hicbiseye degmez valla bosa kendimize iskence ettik biz bu angutlar hicbiseyden anlamaz. Gelmicekti kan doktora da goturemicekti sonra omür boyu dusunsun dursun acaba biriyle mi yatti die bunlar bunu sonuna kadar hakedio valla bak.Napiyosunuz kısçelerrrr
Nolduki canim niye sinirlendin bukadar zaten bunlar hic biseyi haketmiyolar o dogru biseyde zatenAyni canm bunalima girip girip cikiym nisanlimla tartstm valla seytan dio dön nikahtan bunlar hicbiseye degmez valla bosa kendimize iskence ettik biz bu angutlar hicbiseyden anlamaz. Gelmicekti kan doktora da goturemicekti sonra omür boyu dusunsun dursun acaba biriyle mi yatti die bunlar bunu sonuna kadar hakedio valla bak.
Amaan sacma sapan bisey canım valla mallık bende yani ne yarancam die diktiriyosun o parayla ustüne katardim da kendime araba bisey alirdim bariNolduki canim niye sinirlendin bukadar zaten bunlar hic biseyi haketmiyolar o dogru biseyde zaten
Cnm sakin ol noldu hayrolsun inşAyni canm bunalima girip girip cikiym nisanlimla tartstm valla seytan dio dön nikahtan bunlar hicbiseye degmez valla bosa kendimize iskence ettik biz bu angutlar hicbiseyden anlamaz. Gelmicekti kan doktora da goturemicekti sonra omür boyu dusunsun dursun acaba biriyle mi yatti die bunlar bunu sonuna kadar hakedio valla bak.
Benim de kafa terelelli bugünNapiyosunuz kısçelerrrr
Dogru valla ben bide ikinci kere verdim para koyup kendimize araba alirdik dogru dedin ay bunlara ne yapsan yaranilmaz ya hep daha fazlasini istiyolar hep daha fazlasini mallarAmaan sacma sapan bisey canım valla mallık bende yani ne yarancam die diktiriyosun o parayla ustüne katardim da kendime araba bisey alirdim bari
Himmm sendemi iyi degilsin sana noldu kuzumBenim de kafa terelelli bugün
Benim de kafa terelelli bugün
Siz nasilsiniz kizlar hizli bi giris yaptim birden benDogru valla ben bide ikinci kere verdim para koyup kendimize araba alirdik dogru dedin ay bunlara ne yapsan yaranilmaz ya hep daha fazlasini istiyolar hep daha fazlasini mallar
İyi sayilirim canim Allaha sükürler olsunSiz nasilsiniz kizlar hizli bi giris yaptim birden ben
Varmi evlilik yakınlarda? Ne kadar oldu diktireliMerhaba kızlar bende operasyon geçirdim senin iyi sonuçlarını bekliyorumBogazmanzarasi inşallah 20 sene sonra bile evlensem sonuç alırım :))
Merhaba canim Nekadar oldu yaptirali kime yaptirdinMerhaba kızlar bende operasyon geçirdim senin iyi sonuçlarını bekliyorumBogazmanzarasi inşallah 20 sene sonra bile evlensem sonuç alırım :))
Yok evlilik ben evlenmeyi düşünmüyorum kendimi iyi hissetmek için yaptırmak istedimVarmi evlilik yakınlarda? Ne kadar oldu diktireli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?