1 hafta olmadı daha gün sayıyorum geçmesi için doktoru özelden yazabiliyosak orada yazayımMerhaba canim Nekadar oldu yaptirali kime yaptirdin
Benim de senden farkım yok cnm aynı seyleri ben de düşünmedim değil az cok ayagımı yerden kesecek bir sey alırdım yani ekleyip üstüneDogru valla ben bide ikinci kere verdim para koyup kendimize araba alirdik dogru dedin ay bunlara ne yapsan yaranilmaz ya hep daha fazlasini istiyolar hep daha fazlasini mallar
Geçmiş olsun cnm senden de güzel haberler alırız inş bana da yazar mısın özelden kime yaptırdınMerhaba kızlar bende operasyon geçirdim senin iyi sonuçlarını bekliyorumBogazmanzarasi inşallah 20 sene sonra bile evlensem sonuç alırım :))
Hosgeldiiin :)ben geldimmm
hosgeldin bende cagircaktim bu kiz nerelerde diyeben geldimmm
Merak ettim bana da yazarmisin özelden1 hafta olmadı daha gün sayıyorum geçmesi için doktoru özelden yazabiliyosak orada yazayım
Tamam canim1 hafta olmadı daha gün sayıyorum geçmesi için doktoru özelden yazabiliyosak orada yazayım
İnşallah çok teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsunGeçmiş olsun cnm senden de güzel haberler alırız inş bana da yazar mısın özelden kime yaptırdın
Dogru soyluyosun canim sende cok dolmussun bizim gazabimizdan korkunsunlar bu stresimizleBen de erkeklere saydırıyordum içimden ne ile uğraşıyorsun fln diye çünkü hayat hep biz kadınlara daha farklı ve her fedakarlığı kadınlar daha cok göğüslüyor biz de onların şeyini tatmin etcez diye çektiklerimiz yanımuza Zarar kalıyo N NelizzBogazmanzarasi
Evet canim ya of of ne diyimki canimiz sagolsun yaBenim de senden farkım yok cnm aynı seyleri ben de düşünmedim değil az cok ayagımı yerden kesecek bir sey alırdım yani ekleyip üstüne
Seninde tutar insallah kurtulursun canim1 hafta olmadı daha gün sayıyorum geçmesi için doktoru özelden yazabiliyosak orada yazayım
Allahin cezalari ne onlarsiz oluyo ne onlarla valla ya.Dogru soyluyosun canim sende cok dolmussun bizim gazabimizdan korkunsunlar bu stresimizle
Evet aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali bi dk ya bu buraya olmadı sanki ay neyse kafam allak bullakAllahin cezalari ne onlarsiz oluyo ne onlarla valla ya.Daisyyg
Merak ettim bana da yazarmisin özelden
inşallah canım aminn hepimiz içinSeninde tutar insallah kurtulursun canim
Haha yok yok dogru dedin strsten neye sarcagimizi sasirdik artik :))Evet aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali bi dk ya bu buraya olmadı sanki ay neyse kafam allak bullak
Evet ya onlarsizda olmuyo kiziyorum sinirleniyorumAllahin cezalari ne onlarsiz oluyo ne onlarla valla ya.Daisyyg
Aynen cnm aynen her sey ne zor yaa Allahım yardım etsin hepimizeEvet ya onlarsizda olmuyo kiziyorum sinirleniyorumsonra özluyorum degisik bir ruh halimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?