Sagolasin canim benim Allah razi olsun. Naptin sen bu arada karar verdin mi? Nasilsin görünmüosun bu aralar buralarda nie :)
Sen sagol kuzum esatgfurullah haklının yanındayız her zaman. Ben bayadır görünmüyorum konuştuğumuz gibi tatlım benim 600 700 mesajı yavaş yavaş okumaya çalışıyorum ama kalbim aklım dualarım hepinizle canlarım olumlu pozitif enerjimi gönderiyorum hepinizi çok seviyorum

İnsanlarin o umutlarini bile sömürüyolar Allahlarında korkunsunlar ne diyelim

İyi akşamlar arkadaşlar bende siizn gibi bu olayı çok araştırdım yani şuan yaptırma kararı verdim fakat yazmaya cesaret edemiyorum yazada nişanım olacak gibi istanbula gideceğim fakat kışın zor olur mu elbise falan giydik demissiniz yazın daha mı rahat olur yardımcı olur musunuz

İyi aksamlar biz arkadasimla yeni yaptirdik ben calismadigim icin evdeyim
Kiyafet yonunden skntim olmuyo arkadasim pantolon giyiyo ic camasirsiz giyiyo ama hava almasi acisindan baska yeni yaptiranlar nasil yapiyolar bilmiyorum ama kisin yaptirmak daha iyi gibi ya vucutta terleme olmuyo orasi kuru kaliyo bilmiyorum benim fikrim

Ben çalışıyorum malesef öyle bir imkanım yok gibi yaptırmak için yani doktora yazma cesaretimde yok olsa bi yapıcam sen kime yaptırmıstın canım

Ben yani giyiyorum istediğimi yalnız o bölgeye baskı olusturmıyacak şekilde yani sıkmaması lazım kıyafetin orayı kış olduğu için elbise yada etek giymek şansı çok olmuyor bide üşütme olayıda var yani istediğini giy ama o bölgene baskı olusturmasın geniş kalsın orası ben böyle yapıyorum

Ya ben doktorla görüşüp durumu anlatmaya bile çekiniyorum çok fazla vaktimde yok olmam gerek cünkü gidebilmem icin iştem izin alıp bir an önce halletmem lazım kızlar bana yardımcı olun

Ben çalışıyorum malesef öyle bir imkanım yok gibi yaptırmak için yani doktora yazma cesaretimde yok olsa bi yapıcam sen kime yaptırmıstın canım
O zaman sey yapabilirsin kislik elbiseler var cesit cesit orgulu fln onlardan alabilirsin altina opak coraplardan giyersin ic camasir giymezssin sende bence sknti olmaz

Ya ben doktorla görüşüp durumu anlatmaya bile çekiniyorum çok fazla vaktimde yok olmam gerek cünkü gidebilmem icin iştem izin alıp bir an önce halletmem lazım kızlar bana yardımcı olun
Cekinicek bisey yok canim hepmizde ayni dert var bir suru insan gidiyo ariyo konusuyo cok zaman gecirmeden kime gidiceksen ara konus inan cekinicek korkucak bisey yok

Arkadasin dedigi gibi watsaptan msj atabilirsin canim daha rahat olursun o sekilde

Cekinicek bisey yok canim hepmizde ayni dert var bir suru insan gidiyo ariyo konusuyo cok zaman gecirmeden kime gidiceksen ara konus inan cekinicek korkucak bisey yok
Bencede kendını kasma bu kadar sonucta oraya gıden her bayan yada arayan kısıler bunun ıcın arıyor agdaya gıder gıbı dusun ilk once utanıyorsun ama karşındakı zaten aksama kadar kaç tane yapıyor oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…