Ne zor bi ay gercekten hatta ne zor sene seneler gecti ya evet ya Allah yardim etsin halimiz kalmadi artikAynen cnm aynen her sey ne zor yaa Allahım yardım etsin hepimize
Sacmalama ya ne reklamı bi kere @boğazmanzaraeının gerçek olduğuna kefilim durduk yere iftira atmayınız@Mune
Bogazmanzarasi @Gecekusu123 N Nelizz @Umutsuzkadin34 lütfen su hesapları arastırın yaaa
Süreklı reklam süreklı bir doktor kötüleme hangisi yalan doğru gercekten bilemıyoruz
Sagolasin canim benim Allah razi olsun. Naptin sen bu arada karar verdin mi? Nasilsin görünmüosun bu aralar buralarda nie :)Sacmalama ya ne reklamı bi kere @boğazmanzaraeının gerçek olduğuna kefilim durduk yere iftira atmayınız
Sen sagol kuzum esatgfurullah haklının yanındayız her zaman. Ben bayadır görünmüyorum konuştuğumuz gibi tatlım benim 600 700 mesajı yavaş yavaş okumaya çalışıyorum ama kalbim aklım dualarım hepinizle canlarım olumlu pozitif enerjimi gönderiyorum hepinizi çok seviyorumSagolasin canim benim Allah razi olsun. Naptin sen bu arada karar verdin mi? Nasilsin görünmüosun bu aralar buralarda nie :)
İnsanlarin o umutlarini bile sömürüyolar Allahlarında korkunsunlar ne diyelimLütfen artık şikayet olayı olmasınyaa bu ne sahteliktir taktınız uzun zamandan beri takip ediyorum yazılanları ne sahtelikmiş arkadas bitiremediniz bi türlüü sürekli sinir bozuyor bu sikayet edenler milletin bi umudu var bi dayanacak sebebi var onuda kurcalıyorsunuz habire!!!
Dogru soyluyosun canim Allah görüyo herseyiAynennn canımm zaten Rabbim zamanı gelince onlarada gösterecek günlerini ister sömürsünler ister kınasınlar
İyi aksamlar biz arkadasimla yeni yaptirdik ben calismadigim icin evdeyimİyi akşamlar arkadaşlar bende siizn gibi bu olayı çok araştırdım yani şuan yaptırma kararı verdim fakat yazmaya cesaret edemiyorum yazada nişanım olacak gibi istanbula gideceğim fakat kışın zor olur mu elbise falan giydik demissiniz yazın daha mı rahat olur yardımcı olur musunuz
Canım arastırdığın istediğin doktor hangisiyse ara konus yada watsap hattı varsa ordan mesj at bilgi alYa ben doktorla görüşüp durumu anlatmaya bile çekiniyorum çok fazla vaktimde yok olmam gerek cünkü gidebilmem icin iştem izin alıp bir an önce halletmem lazım kızlar bana yardımcı olun
O zaman sey yapabilirsin kislik elbiseler var cesit cesit orgulu fln onlardan alabilirsin altina opak coraplardan giyersin ic camasir giymezssin sende bence sknti olmazBen çalışıyorum malesef öyle bir imkanım yok gibi yaptırmak için yani doktora yazma cesaretimde yok olsa bi yapıcam sen kime yaptırmıstın canım
İstanbulda yaptirdim ismi ozelden soyliyim canim ya sonra reklam yapiyosunuz diyolar burdaBen çalışıyorum malesef öyle bir imkanım yok gibi yaptırmak için yani doktora yazma cesaretimde yok olsa bi yapıcam sen kime yaptırmıstın canım
Cekinicek bisey yok canim hepmizde ayni dert var bir suru insan gidiyo ariyo konusuyo cok zaman gecirmeden kime gidiceksen ara konus inan cekinicek korkucak bisey yokYa ben doktorla görüşüp durumu anlatmaya bile çekiniyorum çok fazla vaktimde yok olmam gerek cünkü gidebilmem icin iştem izin alıp bir an önce halletmem lazım kızlar bana yardımcı olun
Arkadasin dedigi gibi watsaptan msj atabilirsin canim daha rahat olursun o sekildeYa ben doktorla görüşüp durumu anlatmaya bile çekiniyorum çok fazla vaktimde yok olmam gerek cünkü gidebilmem icin iştem izin alıp bir an önce halletmem lazım kızlar bana yardımcı olun
Canım arastırdığın istediğin doktor hangisiyse ara konus yada watsap hattı varsa ordan mesj at bilgi al[/QUOTE
Turgay beyi düşünüyorum aslında fakat beni düşündüren şuan havalar böyle yani ben başka sehirden istanbula gidicem aynı gün dönmem lazım hava şartlarından uçuş iptal olur mu onu bile düşünüyorum açıkçası ama erkek arladaşım subatta başka sehire gidicek ancak o zaman gidebilirim sonrasında da isteme nişan olacak bidaha gidememde nasıl olur bilemiyorum oof
Bencede kendını kasma bu kadar sonucta oraya gıden her bayan yada arayan kısıler bunun ıcın arıyor agdaya gıder gıbı dusun ilk once utanıyorsun ama karşındakı zaten aksama kadar kaç tane yapıyor oyleCekinicek bisey yok canim hepmizde ayni dert var bir suru insan gidiyo ariyo konusuyo cok zaman gecirmeden kime gidiceksen ara konus inan cekinicek korkucak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?