Bencede kendını kasma bu kadar sonucta oraya gıden her bayan yada arayan kısıler bunun ıcın arıyor agdaya gıder gıbı dusun ilk once utanıyorsun ama karşındakı zaten aksama kadar kaç tane yapıyor oyle
Dogru canim cekinicek bisey yok onlarda alismis onlar icin normal bisey cunku

Kızlar hani amelıyat olan kızlar dıyor ya bız amelıyat ıplerınıve goruyoruz dıye bız N Nelizz le neden goremıyoruz bızdemı sıkıntı var acaba :)

Cnm aslında herkes her şeyi anlatmış ama ben de şunları diyim yazın da kışın da ayrı avantaj ve dezavantajları var yazın etek elbise bolmpantolon vs istediğini girebiliyorsun ama terleme olayı daha fazla oluyo tabi kışın da kıyafet sıkıntılı en iyi kararı yine kendin verirsin düşündüğün doktorların sekreterlerini ara onların sıcaklığını görünce zaten senin de üzerinden biraz yük kalkar tedirginlik açısından bir şekilde karar ver ve git sana en iyi karar verdirecek şey de doktorlar ve ya sekreterleri ile görüşmek

İçinizi ferah tutun bence hiç birinizde sıkıntı yok tatlım :))
Vallahı 15. Gunumuzdeyız N Nelizz el hala korku anlatamam sana bunu su 15 gundee bır gecseydı hayırlısı ıle hemen doktora gıdecektık cok zor bır süreç bu su cektıgımız cıleye acıya ınsalalh orası tutmuştur tutmadıysa cok kötü oluruz

İnsallah bu cektiklerimize deger insallah tutmustur tersini dusunmek bile
Mahvediyo oyle bisey olsa mahvoloruz biz

kızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor

Gözün aydın canım darısı kalbi temiz olan burdaki herkese

Canım sırf bu konu yüzünden buraya üye oldum cok sevındım cokkkk
Bende akın beye işlem yaptırmıstım 1 ay olacak
Bir an korktum ama suan cok rahatladım cok sevındım cok

Canım birde sunu sorucaktım
Benım ıslemımde hıc acıklık falan yok gayet kapalı ama minick bir cızgı seklınde iz var ? O ne zaman gecet 1 ay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…