- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
Katiliyorum size kizlarbiran önce hallet
Dogru canim cekinicek bisey yok onlarda alismis onlar icin normal bisey cunkuBencede kendını kasma bu kadar sonucta oraya gıden her bayan yada arayan kısıler bunun ıcın arıyor agdaya gıder gıbı dusun ilk once utanıyorsun ama karşındakı zaten aksama kadar kaç tane yapıyor oyle
İnsallh ya su icimizi bi surekli ferah tutamiyoruz yaİçinizi ferah tutun bence hiç birinizde sıkıntı yok tatlım :))
İnsallah bu cektiklerimize deger insallah tutmustur tersini dusunmek bile
Hatırlasana olanlar dıyordu yaa ıplerı goruyoruz falan dıye evet bız bakmıyoruz ama onlar nasıl goruyordu ozaman :)Canim biz oraya bakmiyoruzki ama biz hic bisey gormuyoruzonlar bakiyolarmiymis
Aaa evet dogru diyosun canim bakiyolardi demekki onlar biz ne bakiyoruz ne dokunuyoruz ora ne halde onu da bilmiyoruzHatırlasana olanlar dıyordu yaa ıplerı goruyoruz falan dıye evet bız bakmıyoruz ama onlar nasıl goruyordu ozaman :)
Gözün aydın canım darısı kalbi temiz olan burdaki herkesekızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Bakmamak en iyisi ya hem fiziksel hemde psikolojik zarar verebilir varsın dursun öyle:))Aaa evet dogru diyosun canim bakiyolardi demekki onlar biz ne bakiyoruz ne dokunuyoruz ora ne halde onu da bilmiyoruz
kızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Evet canım 15 gün sonra bakacagız ama :)Bakmamak en iyisi ya hem fiziksel hemde psikolojik zarar verebilir varsın dursun öyle:))
O zamana kadara allahın izniyle iyileşmiş olur tamamen :*Evet canım 15 gün sonra bakacagız ama :)
kızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?