Insalalh canım ınsalalhO zamana kadara allahın izniyle iyileşmiş olur tamamen :*
CAnım sen evlendınmıkızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Cok sevindim cnm gözün aydınnn darısı biz bekleyenlerin başına inşkızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Aynen bakmayın 1 kere baktınız mı arkası gelir hep bakmak istersinizBakmamak en iyisi ya hem fiziksel hemde psikolojik zarar verebilir varsın dursun öyle:))
Yok yok canomAynen bakmayın 1 kere baktınız mı arkası gelir hep bakmak istersiniz
yok yok canım bu saate kadar ne nelız baktı nede ben 15 gunu gecırdık 15 günüde bakmadan gecırecegız ınsalalhAynen bakmayın 1 kere baktınız mı arkası gelir hep bakmak istersiniz
Gozun aydin canim ne guzel sende kurtuldun cok sukur darisi bizlerin basina insallahkızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Amin canim insallahGözün aydın canım darısı kalbi temiz olan burdaki herkese
Bakmam bilmek istemiyorum gormek istemiyorum hic pskolojim cok kotuBakmamak en iyisi ya hem fiziksel hemde psikolojik zarar verebilir varsın dursun öyle:))
Canim biz yaptirdik ama daha yeni bilmiyorum benKızlar işlem yaptırmıs olanlara bir sorum olacaktı
Benım 1 ay olacak işlem yapılalı gayet kapalı yalnız minik cizgi seklınde bir iz var o ne zaman gecıyo tam olarak bilgisi olan varmı?
Her doktorun yapma şekli farklı cnm sen nerdeki izden bahsediyorsun nerde iz var sende ? Egerr dikiş izi falansa genelde 2 3 aya fln geçiyo sanırımKızlar işlem yaptırmıs olanlara bir sorum olacaktı
Benım 1 ay olacak işlem yapılalı gayet kapalı yalnız minik cizgi seklınde bir iz var o ne zaman gecıyo tam olarak bilgisi olan varmı?
Gözün aydıııın çok şükür atlatmışsın yaaa çok sevindimkızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Her doktorun yapma şekli farklı cnm sen nerdeki izden bahsediyorsun nerde iz var sende ? Egerr dikiş izi falansa genelde 2 3 aya fln geçiyo sanırım
Her doktorun yapma şekli farklı cnm sen nerdeki izden bahsediyorsun nerde iz var sende ? Egerr dikiş izi falansa genelde 2 3 aya fln geçiyo sanırım
Cnm anadan dogma gibi olmuyordur da eski hali gibi de kalmıyordur zamanla oturuyor çünkü bu işlem izler flnOzaman normal bir an gıtmeyecek dıye cok korktum cizgi seklınde duruyo ız
Cnm anadan dogma gibi olmuyordur da eski hali gibi de kalmıyordur zamanla oturuyor çünkü bu işlem izler fln
Ozmn zamanla geçer inş en doğru bilgiyi doktorundan alırsın sor istersenAma o izin kalması tehlikeli çizgi gıbı duruyo
Doktor bana hepsı gıdıcek demıstı zaten gosterdıgı resımlerdede ız falan yoktu
O ız canımı sıkıyo
Allah hepımızı kurtarsın ınsallah ya
Canım şimdi benimde aklıma sürekli takılıyo ben en geç nisanda yaptım diyelim benim tarih belli degil yani tahmini 1 yıl desem yada 1.5 yıl snra yine kanarmı olur dimi yani suan tek örnek sakarya var başka kimsenin bu kadar uzun kalmışmıdırKatiliyorum darlik bile supheyi ortadan kaldircak
Canim manolyanin doktoru farkliydi hic delik yoktu tamamen kapaliydi iliskiye girememisti o ondan oldugunu dusunuyodu ama bana attgi resimlerde de hep tamamen kapaliydi.. maviminval 4 ay sonra sakarya bi yil.sonra girdi iliskiye cgtcgt yine 1 yil sonra grmisti öyle olsa bunlar da giremezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?