Canim birininde 4 sene sonra olmustu sanirim bogazmanzarsi anlatmisti galiba yalnis hatirlamiyosam bi kiz dort sene once yaptirmis kanamasi olmus

Canim birininde 4 sene sonra olmustu sanirim bogazmanzarsi anlatmisti galiba yalnis hatirlamiyosam bi kiz dort sene once yaptirmis kanamasi olmus
Bunu ben de okumuştum :) evet sanırm boğazmanzarası dedi. Doktor da başkaydı galiba boğazmanzarasından. 1 yıl olan aynı doktordu Sakarya yanlış hatırlamıyorsam.

Sadece sakarya degil bebegim bikac kisii daha okudum burda ben sen icini raht tut bence bisey olmaz

Hadi gözünaydın kuzum bikac gune insallah bende böyle guzel haberle gelirim :)

Kızlar işlem yaptırmıs olanlara bir sorum olacaktı
Benım 1 ay olacak işlem yapılalı gayet kapalı yalnız minik cizgi seklınde bir iz var o ne zaman gecıyo tam olarak bilgisi olan varmı?
Canim benimki ikinci ay daha iyi gorunmeye basladi su an 3 ayi gecio iz fln göremiyorum ben

Canim benimki ikinci ay daha iyi gorunmeye basladi su an 3 ayi gecio iz fln göremiyorum ben

Sagol cnm sızlerınde güZel haberlerini bekliyorum umut oluyorsunuz bana
Gercekten bu işlemede ınancım bitmıstı
Hep böyle guzel haberler verın ıns

Kızlar hepınızden güzel haberler beklıyorum insallah bu işlemlerın gerceklıgıne ınanmak istıyorum piskolojım cok bozuldu böyle güzel haberler alınca sızden kendıme gelıyorum
İnsallah hepimiz guzel haberi veririz canim anliyorum seni bizde duydukca inancimiz artiyo suphelerimiz azaliyo

Ohhhhh masallah keyifli oldugun belli canim nazar degmesin iki hafta gecti Allahin izniyle son iki haftada gecer insallah canim ben evdeyim iste baska bisi yaptigim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…