Canim birininde 4 sene sonra olmustu sanirim bogazmanzarsi anlatmisti galiba yalnis hatirlamiyosam bi kiz dort sene once yaptirmis kanamasi olmusCanım şimdi benimde aklıma sürekli takılıyo ben en geç nisanda yaptım diyelim benim tarih belli degil yani tahmini 1 yıl desem yada 1.5 yıl snra yine kanarmı olur dimi yani suan tek örnek sakarya var başka kimsenin bu kadar uzun kalmışmıdır
Bunu ben de okumuştum :) evet sanırm boğazmanzarası dedi. Doktor da başkaydı galiba boğazmanzarasından. 1 yıl olan aynı doktordu Sakarya yanlış hatırlamıyorsam.Canim birininde 4 sene sonra olmustu sanirim bogazmanzarsi anlatmisti galiba yalnis hatirlamiyosam bi kiz dort sene once yaptirmis kanamasi olmus
Sadece sakarya degil bebegim bikac kisii daha okudum burda ben sen icini raht tut bence bisey olmazCanım şimdi benimde aklıma sürekli takılıyo ben en geç nisanda yaptım diyelim benim tarih belli degil yani tahmini 1 yıl desem yada 1.5 yıl snra yine kanarmı olur dimi yani suan tek örnek sakarya var başka kimsenin bu kadar uzun kalmışmıdır
Hadi gözünaydın kuzum bikac gune insallah bende böyle guzel haberle gelirim :)kızlar mrb uzun zaman oldu yogunluktan gıremıyorum yorumları okuyamıyorum inşallah iyisinizdir :))sonucum olumlu kanamam oldu . Akın beyi tavsiye edebilirim artık bende sizlere.. Allah herkesi bu durumdan bu psikolojiden tez zamanda kurtarsın inanılmaz yogun sancılı ve yıpratan bi süreç ama sabredin sabırla herşey oluyor
Canim benimki ikinci ay daha iyi gorunmeye basladi su an 3 ayi gecio iz fln göremiyorum benKızlar işlem yaptırmıs olanlara bir sorum olacaktı
Benım 1 ay olacak işlem yapılalı gayet kapalı yalnız minik cizgi seklınde bir iz var o ne zaman gecıyo tam olarak bilgisi olan varmı?
Canim benimki ikinci ay daha iyi gorunmeye basladi su an 3 ayi gecio iz fln göremiyorum ben
Evet okadar sey okudumki hepsini hatirlayamiyorum hangisiydi diye canimBunu ben de okumuştum :) evet sanırm boğazmanzarası dedi. Doktor da başkaydı galiba boğazmanzarasından. 1 yıl olan aynı doktordu Sakarya yanlış hatırlamıyorsam.
İnsallah hepimiz guzel haberi veririz canim anliyorum seni bizde duydukca inancimiz artiyo suphelerimiz azaliyoKızlar hepınızden güzel haberler beklıyorum insallah bu işlemlerın gerceklıgıne ınanmak istıyorum piskolojım cok bozuldu böyle güzel haberler alınca sızden kendıme gelıyorum
Bende değişiklik yok canım sen napıyorsun iyileşme durumları falanKizlar napiyosunuz nasilsiniz
Evde takilmaya devam canim 15. Günümüzdeyiz valla canim iylesip iylesmedigini hic bilmiyorum ya ama ters giden bisey olmadi simdiye kadar bi rahatlik var o bolgedeBende değişiklik yok canım sen napıyorsun iyileşme durumları falan
Napim canim anca eve geldim yorgunluktan ölüyorum sen napiyosunKizlar napiyosunuz nasilsiniz
Ohhhhh masallahselam kızlarrr iyileşin iyileşin çabucak geçiyo bir hafta geçtimi gerisi geliyo ben bugün saydım 55. günümdeyim artık hiç ameliyatlı gibi hissetmiyorum zaten geçti gitti çok şükür işteyim çalışıyorumm sizler napıyosunz
Günlerin yoğun geciyo heralde canim evdeyim kuzum bende dinleniyorum isteNapim canim anca eve geldim yorgunluktan ölüyorum sen napiyosun
İnsallah canim Allah senide kurtarsınİnşallah sizin gibi bende rahatlamış olurum karar vermesi ayrı dert olması ayrı dert sonrası ayrı dert
Ben de fena Yorgunum eve bi atsam kendimiKizlar napiyosunuz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?