Calisiyosunuz yorulursunuz tabi bende iylesip hayirlsiyla isime dönmek istiyorum cok skci evde durmakBen de fena Yorgunum eve bi atsam kendimi
İnşallah bi an önce dönersin cnm iyileştin sayılır az kaldı her sey yolunda cok şükür bakCalisiyosunuz yorulursunuz tabi bende iylesip hayirlsiyla isime dönmek istiyorum cok skci evde durmak
İnsallah canim az kaldı hersey yolunda gidiyo insallah sonuda güzel olur canım yaİnşallah bi an önce dönersin cnm iyileştin sayılır az kaldı her sey yolunda cok şükür bak
Sende hallediceksin canim sende kurtulcaksin bizim gibikızlar ben de halletseydim de hayırlısıyla bitseydi artık
İnsallah sizlerde kurtulcaksiniz canimİnşallaj bizde halledip kurtulucaz canım az kaldıı
Rica ederiz canim hepimiz elimizden geldigi kadar birbirimize destek olmaya calisiyoruzÇok sağol desteğin için :)
Konustunmu cok sevindim canim cekincek bisey yokmus degilmi hadi bakalim hayirli olsun seninde allah yardimcin olsunSizin söylediklerinizle cesaret buldum ve bugün Turgay beyin asistanıyla konuştum şubatta gidicem kısmetse :)
Yagmaz canim insallah kolaylikla gider gelirsin havanin iyi oldugu bi gune denk getirirsin canim korkmaAmiin inşallah canım ya şubattada umarım kar yağmıyo olurda sağ salim gider gelirim
Kızlar ne olur bırsry yazın kafayı yıyecegım ay olmadı 15. Gunumde bozuldumu alalhım delırcem
KuzumKızlar yardım ne olur buyuk tuvaletımı yaptım peçeteyle sıldıgımde fındık buyuklıgınde kan geldı normal mo ya kafayı yıyecegım ne olur bırsey deyın ılk defa kan geldı sonra sıldım gelmedı
Ya canim adet gunun fln yaklasmadi degilmi bi sakin ol canim ikinmadiysan zorlanmadiysan bisey olmasi mumkun degil kanin rengi kirmizimydi pembemiydi bana anlatta bi sorayim esra hanimaKızlar ne olur bırsry yazın kafayı yıyecegım ay olmadı 15. Gunumde bozuldumu alalhım delırcem
Cnm bir sey olmaz telaş etme kanaman cok olmadığı sürece bir sıkıntı yokKızlar yardım ne olur buyuk tuvaletımı yaptım peçeteyle sıldıgımde fındık buyuklıgınde kan geldı normal mo ya kafayı yıyecegım ne olur bırsey deyın ılk defa kan geldı sonra sıldım gelmedı
Hadi inş cnm her sey iyi olur istediğin gibi olur inşSizin söylediklerinizle cesaret buldum ve bugün Turgay beyin asistanıyla konuştum şubatta gidicem kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?