Adet degıl bılıyorsun senle bırlıkte olıyorum bıldıgın kırmızıydıYa canim adet gunun fln yaklasmadi degilmi bi sakin ol canim ikinmadiysan zorlanmadiysan bisey olmasi mumkun degil kanin rengi kirmizimydi pembemiydi bana anlatta bi sorayim esra hanima
Tamam dur ben soruyim kadina canimAdet degıl bılıyorsun senle bırlıkte olıyorum bıldıgın kırmızıydı
Kanamam cok olmadı sadece fındık buyuklıgunde ama bıldıgın kıpkırmızıyduCnm bir sey olmaz telaş etme kanaman cok olmadığı sürece bir sıkıntı yok
Cok zor bisey onu cok iyi anliyorum ben bu pskoloji öyle böyle bisey degil hergunumuz korku tedirginlikls geciyo resmenAllah hepımıze yardım etsin kızlar su piskolojımıze bak su yasadıgımız rezillige bak bunlar gecıp gıtsede acaba su yasadıklarımızı unutabılecekmıyız ya yasagımız korku telastan cok zor valla
Sordum canim bakalim ne cevap vericekKanamam cok olmadı sadece fındık buyuklıgunde ama bıldıgın kıpkırmızıydu
Allahım delırxemm gercektennSordum canim bakalim ne cevap vericek
Allahım delırxemm gercektenn
Canim bi sakin ol hic bisey olmadi böyle dusun dur kotu dusunmeAllahım delırxemm gercektenn
Degilmis canim yapabilmis ikinmadim diyo zorlanmadim diyoKabız falan degıldın dımı?
Degilmis canim yapabilmis ikinmadim diyo zorlanmadim diyo
Sordum canim icerdeki kan pihtisi dusmustur bi sorun olmZ dediDirek doktora yazın söyleyin bence insallah önemlı bırsey yoktur ya
Insalalh dedıgı gıbıdır yaa ınsalalh 15 gunu atlattık resmen şu yasadıgım olaya bakSordum canim icerdeki kan pihtisi dusmustur bi sorun olmZ dedi
Olmaz cnm birsey olmuyo merak etmeyin sakin olun rahat olunSordum canim icerdeki kan pihtisi dusmustur bi sorun olmZ dedi
Kanı görünce cok kötü oldumOlmaz cnm birsey olmuyo merak etmeyin sakin olun rahat olun
Kiz oyledir tabi kadinin bize yalan soyluycek hali yok bu durum ciddi bi durum allah korusun yirtilmada okadar kan gelmez ben de korktum ayInsalalh dedıgı gıbıdır yaa ınsalalh 15 gunu atlattık resmen şu yasadıgım olaya bak
Bende korktum ya offfffOlmaz cnm birsey olmuyo merak etmeyin sakin olun rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?