Bence de kalan kan pıhtısıdır çünkü kanama olsa fazla olurdu. Nette okumuştum ilk zamanlar ilişki olmama nedeni normalden çok kanama olması sebebiyle en az 1 ay ilişki olmuyor. Bozulsa yırtılsa çok olurdu kanama

Kızlar noldu ben okuyamadim hepsini
Canomm tuvalete gtmis ama kabiz degilmis ikinmamis zorlanmamis findik buyuklugunde kan gelmis bi daha gelmemis ondan korkmus bende msj atip sordum zarin arkasinda kan birikebiliyomus o dusebiliyomus bazen yumurtlama donmindede kan gelebiliyomus yirtilmayla
Olmaz okadar gelmez dedi bide acir dedi

Evet canim turgay beyin asistanina sordum oda okadar gelmez dedi acir bide dedi kiz bu nereye kayboldu acaba bizi korkuttu kendi gitti

Kizlar ogx sapmuanini kullanan oldumu simdi yorumlari okuyorumda cogu kisi olumsuz seyler yazmis kullanan oldumu hi aranizda

Bisey diyimmi hakkaten sen bu iste uzman olmussun islemi yaptirmadan biz bukadar bilmiyoruz kiz
Tıp okusaydım işlemler bendendi Allah yaptırıp kurtulmayı da nasip etsin ya valla gülüyorum falan da bir yaptıramadım offff

Ben kullanmadım ama denemeyi istiyordum kendine uygun olanını yakalaman lazım birkaç kişi biliyorum kullanan onlar memnundu
Bende hep alip almamakta kararsizdim Watsonsta indirime girmis benim saclarim islemden dolayi cok kuru yipranmis durumda extra guclu nemlendiricisini canlandiranini alicam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…