Haklısın cnm ama boyle birsey olunca zarar geldiği anlamına gelmiyo normal bunlar cok aşırı kanaman olmadıgı süreceKanı görünce cok kötü oldum
İçim rahatladı bırazcık alalh razı olsun hepınızdenHaklısın cnm ama boyle birsey olunca zarar geldiği anlamına gelmiyo normal bunlar cok aşırı kanaman olmadıgı sürece
Kesinlikle gerci ben hic bakmamayi dusunuyorumKızlar 1 ay olmadan acıp bakmayın sakın
Korkma canim korkulcak bisey yok sakin ol senden de allah razi olsun canimİçim rahatladı bırazcık alalh razı olsun hepınızden
Hepimizden cnm burası olmasa tek başımıza üstesinden gelmek cok zorİçim rahatladı bırazcık alalh razı olsun hepınızden
Kızlar noldu ben okuyamadim hepsiniKiz oyledir tabi kadinin bize yalan soyluycek hali yok bu durum ciddi bi durum allah korusun yirtilmada okadar kan gelmez ben de korktum ay
Canomm dan fındık büyüklüğünde kan gelmiş tuvaletteyken cnm o konuşulduKızlar noldu ben okuyamadim hepsini
Anladim canim sagolCanomm dan fındık büyüklüğünde kan gelmiş tuvaletteyken cnm o konuşuldu
Canomm tuvalete gtmis ama kabiz degilmis ikinmamis zorlanmamis findik buyuklugunde kan gelmis bi daha gelmemis ondan korkmus bende msj atip sordum zarin arkasinda kan birikebiliyomus o dusebiliyomus bazen yumurtlama donmindede kan gelebiliyomus yirtilmaylaKızlar noldu ben okuyamadim hepsini
Evet canim turgay beyin asistanina sordum oda okadar gelmez dedi acir bide dedi kiz bu nereye kayboldu acaba bizi korkuttu kendi gittiBence de kalan kan pıhtısıdır çünkü kanama olsa fazla olurdu. Nette okumuştum ilk zamanlar ilişki olmama nedeni normalden çok kanama olması sebebiyle en az 1 ay ilişki olmuyor. Bozulsa yırtılsa çok olurdu kanama
Evet canim turgay beyin asistanina sordum oda okadar gelmez dedi acir bide dedi kiz bu nereye kayboldu acaba bizi korkuttu kendi gitti
Bisey diyimmi hakkaten sen bu iste uzman olmussun islemi yaptirmadan biz bukadar bilmiyoruz kizben de bayağı konuya hakim olmuşum onu farkettim işlem tecrübem var gibi
Tıp okusaydım işlemler bendendiBisey diyimmi hakkaten sen bu iste uzman olmussun islemi yaptirmadan biz bukadar bilmiyoruz kiz
Ben kullanmadım ama denemeyi istiyordum kendine uygun olanını yakalaman lazım birkaç kişi biliyorum kullanan onlar memnunduKizlar ogx sapmuanini kullanan oldumu simdi yorumlari okuyorumda cogu kisi olumsuz seyler yazmis kullanan oldumu hi aranizda
Ay keske okusaymissin sana gelirdik bizdeTıp okusaydım işlemler bendendiAllah yaptırıp kurtulmayı da nasip etsin ya valla gülüyorum falan da bir yaptıramadım offff
Bende hep alip almamakta kararsizdim Watsonsta indirime girmis benim saclarim islemden dolayi cok kuru yipranmis durumda extra guclu nemlendiricisini canlandiranini alicam heraldeBen kullanmadım ama denemeyi istiyordum kendine uygun olanını yakalaman lazım birkaç kişi biliyorum kullanan onlar memnundu
Amin inşallah yaa Rabbim dualarımızı duysun valla yaptırabilsem de ben de artık huzurla uyusamAy keske okusaymissin sana gelirdik bizdeyaptirirsin canim insallah sende kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?