Amin Canim insalah bi an once parayi tamamlayip sende yaptirip kurtulursun seninde kafan rahat eder bi an once yaAmin inşallah yaa Rabbim dualarımızı duysun valla yaptırabilsem de ben de artık huzurla uyusam
Dene bakalım belki iyi gelir cnmBende hep alip almamakta kararsizdim Watsonsta indirime girmis benim saclarim islemden dolayi cok kuru yipranmis durumda extra guclu nemlendiricisini canlandiranini alicam heralde
İnş bian önce tamamlayıp yaptırabilirsin cnm Allah yardım etsin inşAmin inşallah yaa Rabbim dualarımızı duysun valla yaptırabilsem de ben de artık huzurla uyusam
İnşallah yaptıramayan herkese Rabbim yardım etsin, yaptıran herkes de olumlu sonuç alsın inşallah. Valla huzurlu uyumayı özledim, durup durup ağlayasım geliyor nasıl berbat bir kuyu bu yaAmin Canim insalah bi an once parayi tamamlayip sende yaptirip kurtulursun seninde kafan rahat eder bi an once ya
Allah razı olsun canım Rabbim de sizin güzel sonuçlarınızı almayı nasip etsinİnş bian önce tamamlayıp yaptırabilirsin cnm Allah yardım etsin inş
Amin canim haklisin cok kötü bi pskoloji bu ya anliyoruz seni insallah sende kurtulcaksin canim benim icinde gidip yaptirmak imkansiz gibiydi yaptirdim ama insallah tutarsada sende kurtulcaksin canimİnşallah yaptıramayan herkese Rabbim yardım etsin, yaptıran herkes de olumlu sonuç alsın inşallah. Valla huzurlu uyumayı özledim, durup durup ağlayasım geliyor nasıl berbat bir kuyu bu ya
Bana geçici nasip olacak gibi hissediyorum o son günlerimde desteğinizi bekliyor olacağım yaza :) korkuyorum elime yüzüme bulaşacak diye yaa hiç kan görmeyip bu hale gelmek de psikolojik sorun çektirip çektirip baktım resmen nasıl bozulur kan gelmedi diye. Sorun üzerine sorun çıkardım resmenAmin canim haklisin cok kötü bi pskoloji bu ya anliyoruz seni insallah sende kurtulcaksin canim benim icinde gidip yaptirmak imkansiz gibiydi yaptirdim ama insallah tutarsada sende kurtulcaksin canim
Cnm en dogru kararı sen verirsin bence olsun da hangisi olursa olsun ister geçici ister kalıcı yeter ki şu sonucu alalımBana geçici nasip olacak gibi hissediyorum o son günlerimde desteğinizi bekliyor olacağım yaza :) korkuyorum elime yüzüme bulaşacak diye yaa hiç kan görmeyip bu hale gelmek de psikolojik sorun çektirip çektirip baktım resmen nasıl bozulur kan gelmedi diye. Sorun üzerine sorun çıkardım resmen
Tabiki destek olucaz canim olsun bu skntidan kurtulda gecici olsun canim yeterki bu skntidan kurtul ve sonu guzel olsunBana geçici nasip olacak gibi hissediyorum o son günlerimde desteğinizi bekliyor olacağım yaza :) korkuyorum elime yüzüme bulaşacak diye yaa hiç kan görmeyip bu hale gelmek de psikolojik sorun çektirip çektirip baktım resmen nasıl bozulur kan gelmedi diye. Sorun üzerine sorun çıkardım resmen
Geçici ile elime yüzüme bulaştırmam di mi yaaa ben ondan korkuyorum canım kalıcı yaptırmak için vakitle nakit eş zamanlı olmazsa mecbur geçici olacak çünküCnm en dogru kararı sen verirsin bence olsun da hangisi olursa olsun ister geçici ister kalıcı yeter ki şu sonucu alalım
İnşallah canım inşallah geçicinin tek sıkıntısı düğün sırasında bunun psikolojisini de eklemek zor olcak zaten stresli dönem bi de yaptırabilecek miyim yok anlaşılır mı gibi bir sürü kuruntu derken elime yüzüme bulaşırsa bu çok kötüTabiki destek olucaz canim olsun bu skntidan kurtulda gecici olsun canim yeterki bu skntidan kurtul ve sonu guzel olsun
Cnm her şekilde son günler zaten aşırı stres olacaksın kalıcı bile yaptırmış olsan. Ama vaktin olup olmayacağına kesin emin olman lazım son günlere bırakmak içinİnşallah canım inşallah geçicinin tek sıkıntısı düğün sırasında bunun psikolojisini de eklemek zor olcak zaten stresli dönem bi de yaptırabilecek miyim yok anlaşılır mı gibi bir sürü kuruntu derken elime yüzüme bulaşırsa bu çok kötü
İnşallah olur vaktim canım yoksa zaten tamamen sıkıntıya düşeceğimCnm her şekilde son günler zaten aşırı stres olacaksın kalıcı bile yaptırmış olsan. Ama vaktin olup olmayacağına kesin emin olman lazım son günlere bırakmak için
Evden her türlü çıkamaz mıyım acaba düğün öncesi :/ ağda eksik bir şey organizasyon işi vs diyerek??Cnm her şekilde son günler zaten aşırı stres olacaksın kalıcı bile yaptırmış olsan. Ama vaktin olup olmayacağına kesin emin olman lazım son günlere bırakmak için
Şehir değiştirmek zorunda değilsen her türlü şey bulursun bence son zamanlarda . Dedigin gibi yapacak cok şey oluyo son gunlerdeEvden her türlü çıkamaz mıyım acaba düğün öncesi :/ ağda eksik bir şey organizasyon işi vs diyerek??
Şehir değiştireceğim canım ama becerebilirsem kına ile düğün arası 1 gün olacak sadece yoksa 1 haftaŞehir değiştirmek zorunda değilsen her türlü şey bulursun bence son zamanlarda . Dedigin gibi yapacak cok şey oluyo son gunlerde
Bisey olmaz allahin izniyle canim cok yaptiran var demekki bi sıkıntı olmuyo canim olmaz insallah sende rahatlikla atlatirsin canim okadar yaptiran var demekki sıkınti cikmiyo canimİnşallah canım inşallah geçicinin tek sıkıntısı düğün sırasında bunun psikolojisini de eklemek zor olcak zaten stresli dönem bi de yaptırabilecek miyim yok anlaşılır mı gibi bir sürü kuruntu derken elime yüzüme bulaşırsa bu çok kötü
O zamanlar cok fazla is yogunluk oluyo cikabilirsin bi bahane bulup canim sende sehir disina gidiceksin degilmiŞehir değiştireceğim canım ama becerebilirsem kına ile düğün arası 1 gün olacak sadece yoksa 1 hafta
Birsey Olmaz cnmKizlar aklima bisey geldi adet oldugumuzda pihtili bi sekilde gelirse kan bana bazen oluyo çünku orda isleme zarar vermez degilmi nerden geldiyse aklima gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?