Bence de olmaz :) valla inşallah sorunsuz olur biter yoksa manşetKizlar aklima bisey geldi adet oldugumuzda pihtili bi sekilde gelirse kan bana bazen oluyo çünku orda isleme zarar vermez degilmi nerden geldiyse aklima gece gece
İnşallah yaptıramayan herkese Rabbim yardım etsin, yaptıran herkes de olumlu sonuç alsın inşallah. Valla huzurlu uyumayı özledim, durup durup ağlayasım geliyor nasıl berbat bir kuyu bu ya
Kizlar alin benden de o kadar bugün salya sümük agladim valla tutmak da kotu oluo bazen.. bu mesele ayri hayat telasi ayri hepsi bi imtihan iste ne yapalim sabir kizlar sabir..Amin canim haklisin cok kötü bi pskoloji bu ya anliyoruz seni insallah sende kurtulcaksin canim benim icinde gidip yaptirmak imkansiz gibiydi yaptirdim ama insallah tutarsada sende kurtulcaksin canim
Kuşum ben islemden once hatrlarsin belki konustuysak geciktirici kullanmstim 9. Günde adet oldum o geciktirici haptan sonra da hep pihtili gelirmis ilk defa kullandigim icin bilmiyodum hep öyle geldi öyle hafif etkenker bisey yapmaz bak benim 9. Gunumde daha dikisler bile tam tutmamsken pihti geldi birsuru hicbisey olmadi.. sertce oraya darbe alcak ya da bacaklarin baya baya bi acilcak uzun sureki öyle olsun.. bende kontrole gitmedim kiz cok az kaldi onumuzdeki hafta yokum ben :)Kizlar aklima bisey geldi adet oldugumuzda pihtili bi sekilde gelirse kan bana bazen oluyo çünku orda isleme zarar vermez degilmi nerden geldiyse aklima gece gece
Cnm sabır aynen sabır nikah öncesi her Kafadan ayrı bir ses çıkıyordur herkes birarada ama sen dayan güçlü ol bak nelrle uğraştık hepsi geçecek inşKizlar alin benden de o kadar bugün salya sümük agladim valla tutmak da kotu oluo bazen.. bu mesele ayri hayat telasi ayri hepsi bi imtihan iste ne yapalim sabir kizlar sabir..
Kuşum ben islemden once hatrlarsin belki konustuysak geciktirici kullanmstim 9. Günde adet oldum o geciktirici haptan sonra da hep pihtili gelirmis ilk defa kullandigim icin bilmiyodum hep öyle geldi öyle hafif etkenker bisey yapmaz bak benim 9. Gunumde daha dikisler bile tam tutmamsken pihti geldi birsuru hicbisey olmadi.. sertce oraya darbe alcak ya da bacaklarin baya baya bi acilcak uzun sureki öyle olsun.. bende kontrole gitmedim kiz cok az kaldi onumuzdeki hafta yokum ben :)
günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar :)Bogazmanzarasi ile hemen hemen çok yakınız kuzum inşallh bu yükten kurtulucazzzzz çok az kaldı biraz daha sabır sonrasııı fazlasıyla mutluluk olucak hepimiz içinn
Siz bizim umudumuz oluyorsunuz inşallah bize güzel haberler vereceksiniz bizde daha bir umutla sarılıcaz :)
İnşallah kızlar inşallah haber veririm giderken zaten :) ama dönüsum bikac gun gec olabilir malum yanimdan ayrilmucagi icin :))Günaydın kızlar
Dualarımız sizinle kızlar Allah yardımcınız olsun inş o huzura bian önce varırsınız H hilal8535Bogazmanzarasi
Ay biz çatlarız cnm yaa tuvalette fln Birsekilde yaz lütfen yada o gider fln bir şekilde yaz nolur lütfenİnşallah kızlar inşallah haber veririm giderken zaten :) ama dönüsum bikac gun gec olabilir malum yanimdan ayrilmucagi icin :))
İnsallah canim daha once benim pipthili fln olmustu hersey sıkınti yaBence de olmaz :) valla inşallah sorunsuz olur biter yoksa manşetgaranti...
İnsallah canim dedigin gibidir canim evet sana da sayili günler kaldi vallahi insallah güzel haberlerle dön canimKizlar alin benden de o kadar bugün salya sümük agladim valla tutmak da kotu oluo bazen.. bu mesele ayri hayat telasi ayri hepsi bi imtihan iste ne yapalim sabir kizlar sabir..
Kuşum ben islemden once hatrlarsin belki konustuysak geciktirici kullanmstim 9. Günde adet oldum o geciktirici haptan sonra da hep pihtili gelirmis ilk defa kullandigim icin bilmiyodum hep öyle geldi öyle hafif etkenker bisey yapmaz bak benim 9. Gunumde daha dikisler bile tam tutmamsken pihti geldi birsuru hicbisey olmadi.. sertce oraya darbe alcak ya da bacaklarin baya baya bi acilcak uzun sureki öyle olsun.. bende kontrole gitmedim kiz cok az kaldi onumuzdeki hafta yokum ben :)
Sorun degil bekleriz bizİnşallah kızlar inşallah haber veririm giderken zaten :) ama dönüsum bikac gun gec olabilir malum yanimdan ayrilmucagi icin :))
Ay ben duramam çatlarım elimizde olsa da yanlarına tatile gitsek çaktırmadan Kızkıza tatile gitmişiz gibi :) arada yanımıza kaçardınSorun degil bekleriz biz
Ayy valla ne güzel olurdu valla acaba nerde tatilAy ben duramam çatlarım elimizde olsa da yanlarına tatile gitsek çaktırmadan Kızkıza tatile gitmişiz gibi :) arada yanımıza kaçardın
Ay ben duramam çatlarım elimizde olsa da yanlarına tatile gitsek çaktırmadan Kızkıza tatile gitmişiz gibi :) arada yanımıza kaçardın
BBGAyy valla ne güzel olurdu valla acaba nerde tatil
Yapcaklaracaba kac gun sonra gelicekki cokmu kalcak
Bizden korkulur bence potansiyelimize bakBBGAllah sizi ya
Sabır cnm Yapacak birsey yok bir de alışıyorsun da sonra ister istemez oyle oturacakmışsın gibi geliyoSol bacak kemigim cok agriyo artik resmen sizliyo
Sol bacak kemigim cok agriyo artik resmen sizliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?