İnşallah yaptıramayan herkese Rabbim yardım etsin, yaptıran herkes de olumlu sonuç alsın inşallah. Valla huzurlu uyumayı özledim, durup durup ağlayasım geliyor nasıl berbat bir kuyu bu ya

Amin canim haklisin cok kötü bi pskoloji bu ya anliyoruz seni insallah sende kurtulcaksin canim benim icinde gidip yaptirmak imkansiz gibiydi yaptirdim ama insallah tutarsada sende kurtulcaksin canim
Kizlar alin benden de o kadar bugün salya sümük agladim valla tutmak da kotu oluo bazen.. bu mesele ayri hayat telasi ayri hepsi bi imtihan iste ne yapalim sabir kizlar sabir..
Kizlar aklima bisey geldi adet oldugumuzda pihtili bi sekilde gelirse kan bana bazen oluyo çünku orda isleme zarar vermez degilmi nerden geldiyse aklima gece gece
Kuşum ben islemden once hatrlarsin belki konustuysak geciktirici kullanmstim 9. Günde adet oldum o geciktirici haptan sonra da hep pihtili gelirmis ilk defa kullandigim icin bilmiyodum hep öyle geldi öyle hafif etkenker bisey yapmaz bak benim 9. Gunumde daha dikisler bile tam tutmamsken pihti geldi birsuru hicbisey olmadi.. sertce oraya darbe alcak ya da bacaklarin baya baya bi acilcak uzun sureki öyle olsun.. bende kontrole gitmedim kiz cok az kaldi onumuzdeki hafta yokum ben :)

Cnm sabır aynen sabır nikah öncesi her Kafadan ayrı bir ses çıkıyordur herkes birarada ama sen dayan güçlü ol bak nelrle uğraştık hepsi geçecek inş

Siz bizim umudumuz oluyorsunuz inşallah bize güzel haberler vereceksiniz bizde daha bir umutla sarılıcaz :)

Günaydın kızlar
Dualarımız sizinle kızlar Allah yardımcınız olsun inş o huzura bian önce varırsınız H hilal8535 Bogazmanzarasi
İnşallah kızlar inşallah haber veririm giderken zaten :) ama dönüsum bikac gun gec olabilir malum yanimdan ayrilmucagi icin :))

İnsallah canim dedigin gibidir canim evet sana da sayili günler kaldi vallahi insallah güzel haberlerle dön canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…