kızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedi moralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor

Benimde canim cok skldi bilmiyorum bisey olmamistir diye dusunmek istiyorum baska bi sebebi vardir diye dusunuyorum kendimden yana da umudum kalmadi resmen bilmiyorum çöktüm resmen ben

Benimde canim cok skldi bilmiyorum bisey olmamistir diye dusunmek istiyorum baska bi sebebi vardir diye dusunuyorum kendimden yana da umudum kalmadi resmen bilmiyorum çöktüm resmen ben
yok canım sen sakın kötü düşünme emin ol senınkıne bırsey olmadı dedıgım gıbı senın ne kanaman oldu nede kabızıgın sıkıntı yok senın cok guzel gıdıyor

yok canım sen sakın kötü düşünme emin ol senınkıne bırsey olmadı dedıgım gıbı senın ne kanaman oldu nede kabızıgın sıkıntı yok senın cok guzel gıdıyor
İnsallah öyledir canim insalllah seninkine de bisey olmamisti oraya gittigimizde tutmus der sende sasirirsin insallah canim olmuycak bisey degil kendini birakma

İyide 15 gün sonrasında wcde ufak bireyden hemen bozuluyorsa saçma yani canım. Sen canını sıkma sakın bekle bi bakalım her şeyin çözümü var

İyide 15 gün sonrasında wcde ufak bireyden hemen bozuluyorsa saçma yani canım. Sen canını sıkma sakın bekle bi bakalım her şeyin çözümü var
Degilmi cok sacma degilmi 15 gün sonra hemen bozuluyosa bana cok garip geldi tuttuktan sonrada demekki hep dikkat etmemiz lazim bizim o zamandami yirtilcak yani

C canommms canımm bence tutmuştur stres yapma regl falan olabilir mi acaba ve sakın açma bakma
Yok canım daha haftaya 27 sınde falan hasta olacağım boyle bır tl yuvarlak boyutta kan geldı peçeteye sonra en arkadan baslayarak En basa kadR sıldım kan yoktu ısrarımı yaptım gene yoktu su döktüm gene kn yoktu hocada tutmamısıtır ozaman dedı

Hoca cok ince ve hassas zaten orası bozulma olmuş olabılır dedı yok bozulmamıştır şu bu demedı cok ince doku zaten dedı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…