Canım sırf bu konu yüzünden buraya üye oldum cok sevındım cokkkk
Bende akın beye işlem yaptırmıstım 1 ay olacak
Bir an korktum ama suan cok rahatladım cok sevındım cok
Dayaniyorum valla dayaniyorum sabrediyorum Allah sabrimizin karsiligini versin bizeSabır cnm Yapacak birsey yok bir de alışıyorsun da sonra ister istemez oyle oturacakmışsın gibi geliyo
Sarbediyorum kuzum sonunda mutlu olmayi hayal ederek sabrediyorum vallahibiraZcık daha sabret canımm geçicek sık sık bacak degiştir(
Biz gidince sen geliyosun aman simdi rahat mutlu olda ogun de o anin heycani olsunBen geldim herkes uyumus :) haftaya bugün insallah iliskimi yasamis olcam bi rahatim mutluyum :) son gün heyecan bastrcak biliyorum su an henuz olayin farkina varamadim :))
Benimde canim cok skldi bilmiyorum bisey olmamistir diye dusunmek istiyorum baska bi sebebi vardir diye dusunuyorum kendimden yana da umudum kalmadi resmen bilmiyorum çöktüm resmen benkızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedimoralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor
yok canım sen sakın kötü düşünme emin ol senınkıne bırsey olmadı dedıgım gıbı senın ne kanaman oldu nede kabızıgın sıkıntı yok senın cok guzel gıdıyorBenimde canim cok skldi bilmiyorum bisey olmamistir diye dusunmek istiyorum baska bi sebebi vardir diye dusunuyorum kendimden yana da umudum kalmadi resmen bilmiyorum çöktüm resmen ben
İnsallah öyledir canim insalllah seninkine de bisey olmamisti oraya gittigimizde tutmus der sende sasirirsin insallah canim olmuycak bisey degil kendini birakmayok canım sen sakın kötü düşünme emin ol senınkıne bırsey olmadı dedıgım gıbı senın ne kanaman oldu nede kabızıgın sıkıntı yok senın cok guzel gıdıyor
İyide 15 gün sonrasında wcde ufak bireyden hemen bozuluyorsa saçma yani canım. Sen canını sıkma sakın bekle bi bakalım her şeyin çözümü varkızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedimoralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor
Degilmi cok sacma degilmi 15 gün sonra hemen bozuluyosa bana cok garip geldi tuttuktan sonrada demekki hep dikkat etmemiz lazim bizim o zamandami yirtilcak yaniİyide 15 gün sonrasında wcde ufak bireyden hemen bozuluyorsa saçma yani canım. Sen canını sıkma sakın bekle bi bakalım her şeyin çözümü var
Yok canım daha haftaya 27 sınde falan hasta olacağım boyle bır tl yuvarlak boyutta kan geldı peçeteye sonra en arkadan baslayarak En basa kadR sıldım kan yoktu ısrarımı yaptım gene yoktu su döktüm gene kn yoktu hocada tutmamısıtır ozaman dedı
Hoca cok ince ve hassas zaten orası bozulma olmuş olabılır dedı yok bozulmamıştır şu bu demedı cok ince doku zaten dedı canımİyide 15 gün sonrasında wcde ufak bireyden hemen bozuluyorsa saçma yani canım. Sen canını sıkma sakın bekle bi bakalım her şeyin çözümü var
Ayni bildigin gibi canim iyi olmaya calisiyoruz sen napiyosun yoktun bayagidirkızlar napıyonuz ya ?
Yok canım açıp bakmıyorum gene dedıgım gıbı oturmama kalkmama herseyw dıkkat edecegım kontrola kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?