Ay biz çatlarız cnm yaa tuvalette fln Birsekilde yaz lütfen yada o gider fln bir şekilde yaz nolur lütfen

İnsallah canim dedigin gibidir canim evet sana da sayili günler kaldi vallahi insallah güzel haberlerle dön canim

Ay ben duramam çatlarım elimizde olsa da yanlarına tatile gitsek çaktırmadan Kızkıza tatile gitmişiz gibi :) arada yanımıza kaçardın

Ayy valla ne güzel olurdu valla acaba nerde tatil
Yapcaklar acaba kac gun sonra gelicekki cokmu kalcak
Kizlar siz burdan hic gitmeyin yine birsuru guldum sayenizde yalniz korktugum basima geldi 2 gun gec gtcem ya izinden dolayi neyseki daha fazla degil..
Daisyyg bebegm yazmaya caliscam mutlaka ama yakalanirim die korkuo insan onu disari gonderebilirsem hemen yazcam söz

Yok canım açıp bakmıyorum gene dedıgım gıbı oturmama kalkmama herseyw dıkkat edecegım kontrola kadar
Canim insallah tutmustur dur bakalim bu donem cok stresliydin belki adet kanamasi gelmistir kucuk bisey.. ya da icerde kalan kandir sen korkma tutmustur Allahin izniyle..

geç olsun güç olmasin canim bisey olmaz haberlerini bekliycez canim insallah

Canim insallah tutmustur dur bakalim bu donem cok stresliydin belki adet kanamasi gelmistir kucuk bisey.. ya da icerde kalan kandir sen korkma tutmustur Allahin izniyle..
İnşallah dedığın gıbı olmuştur canım kanı görünce tuhaf oldum hoca öyle soyleyınce daha kötü oldum napcam bılmıyorum

İnşallah dedığın gıbı olmuştur canım kanı görünce tuhaf oldum hoca öyle soyleyınce daha kötü oldum napcam bılmıyorum
Sakin olmalısın belki ara kanama falan olmuştur stresten dikkat et bakma söylediğin gibi tutacak görürsün canım

Cnm biz senden o güzel haberi alalım da inş bekleriz merak etme

Kizlar baya alakasiz olcak ama lensler hakkinda bilginiz varmi ya kenari cok azcik bisey yirtilmis yeni aldim daha takilmazmi ki ayy yenisini sipars versem gitcek yetismez de. Cok da sevmistim

Canim benim bi arkadasimin da ona bakarsan stresli die bazen adet kani gbi seninki kaara kan gelio ertesi gun sanki hic adet olmams gbi hicbisey gelmio.. yani strestendir insallah sikma canini dikkat etmeye devam et bakalim kontrole kadar sabir

Kizlar baya alakasiz olcak ama lensler hakkinda bilginiz varmi ya kenari cok azcik bisey yirtilmis yeni aldim daha takilmazmi ki ayy yenisini sipars versem gitcek yetismez de. Cok da sevmistim
Canim daha once ben kullanmistim basima oyle bisey gelmemisti hic bilmiyorumki instgrmdan fln aldiysan aldigin kisiye sor bi istersen

Canim daha once ben kullanmistim basima oyle bisey gelmemisti hic bilmiyorumki instgrmdan fln aldiysan aldigin kisiye sor bi istersen
Yok canim burda gozlukcuden aldim.. ortasi degil kenari azcik ama kayio biraz rahatsiz edio of ya 110 tl az da degildi tuh icim gitto valla cok uzuldum

Ama renkli gozlu olmustum banane
Az yeni gelin tribi yapim size
Ah rus kızlari ah saygiyla aniyorum sizi nie hersyleri barbie bebek gbi ki bende anca ugrasayim lensle boyayla
Allah senin iyiligini versin dogru diyosun ne boyamiz bitiyo ne biseyimiz ya su ruslarda cok sıkıntıli yani tehlike arz ediyo resmen

Canım panık olma dıye sana söylemek istemedım
Benım doktorda öyle demıstı 2-3 günden kanama olmamalı demıstı
Üzülme olmazsa doktor yıne yapsın sonucta herkesin bır sekılde tıt
merak etme kesin tutmuştur o

Canım zaten tuttu fazlasıyla kapalı ama mınık bir cızgı var ama doktor 1 aya kadar oda gecer dedı cok güzel tutmus dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…