Ayni bildigin gibi canim iyi olmaya calisiyoruz sen napiyosun yoktun bayagidir
Ay biz çatlarız cnm yaa tuvalette fln Birsekilde yaz lütfen yada o gider fln bir şekilde yaz nolur lütfen
İnsallah canim dedigin gibidir canim evet sana da sayili günler kaldi vallahi insallah güzel haberlerle dön canim
Ay ben duramam çatlarım elimizde olsa da yanlarına tatile gitsek çaktırmadan Kızkıza tatile gitmişiz gibi :) arada yanımıza kaçardın
Kizlar siz burdan hic gitmeyin yine birsuru guldum sayenizdeAyy valla ne güzel olurdu valla acaba nerde tatil
Yapcaklaracaba kac gun sonra gelicekki cokmu kalcak
Canim insallah tutmustur dur bakalim bu donem cok stresliydin belki adet kanamasi gelmistir kucuk bisey.. ya da icerde kalan kandir sen korkma tutmustur Allahin izniyle..Yok canım açıp bakmıyorum gene dedıgım gıbı oturmama kalkmama herseyw dıkkat edecegım kontrola kadar
Olur canim kaynatiriz tabikiişler güçler kuzum ya ne olsun , şimdi de çıkıcam inşallah , pazartesi kaynatırız artıkın
geç olsun güç olmasin canim bisey olmaz haberlerini bekliycez canim insallahKizlar siz burdan hic gitmeyin yine birsuru guldum sayenizdeyalniz korktugum basima geldi 2 gun gec gtcem ya izinden dolayi neyseki daha fazla degil..
Daisyyg bebegm yazmaya caliscam mutlaka ama yakalanirim die korkuo insan onu disari gonderebilirsem hemen yazcam söz
İnşallah dedığın gıbı olmuştur canım kanı görünce tuhaf oldum hoca öyle soyleyınce daha kötü oldum napcam bılmıyorumCanim insallah tutmustur dur bakalim bu donem cok stresliydin belki adet kanamasi gelmistir kucuk bisey.. ya da icerde kalan kandir sen korkma tutmustur Allahin izniyle..
Sakin olmalısın belki ara kanama falan olmuştur stresten dikkat et bakma söylediğin gibi tutacak görürsün canımİnşallah dedığın gıbı olmuştur canım kanı görünce tuhaf oldum hoca öyle soyleyınce daha kötü oldum napcam bılmıyorum
Cnm biz senden o güzel haberi alalım da inş bekleriz merak etmeKizlar siz burdan hic gitmeyin yine birsuru guldum sayenizdeyalniz korktugum basima geldi 2 gun gec gtcem ya izinden dolayi neyseki daha fazla degil..
Daisyyg bebegm yazmaya caliscam mutlaka ama yakalanirim die korkuo insan onu disari gonderebilirsem hemen yazcam söz
İnşalah dedıgın gıbı olur canım dikkat edecegımSakin olmalısın belki ara kanama falan olmuştur stresten dikkat et bakma söylediğin gibi tutacak görürsün canım
Canim benim bi arkadasimin da ona bakarsan stresli die bazen adet kani gbi seninki kaara kan gelio ertesi gun sanki hic adet olmams gbi hicbisey gelmio.. yani strestendir insallah sikma canini dikkat etmeye devam et bakalim kontrole kadar sabirİnşallah dedığın gıbı olmuştur canım kanı görünce tuhaf oldum hoca öyle soyleyınce daha kötü oldum napcam bılmıyorum
Canim daha once ben kullanmistim basima oyle bisey gelmemisti hic bilmiyorumki instgrmdan fln aldiysan aldigin kisiye sor bi istersenKizlar baya alakasiz olcak ama lensler hakkinda bilginiz varmi ya kenari cok azcik bisey yirtilmis yeni aldim dahatakilmazmi ki ayy yenisini sipars versem gitcek yetismez de. Cok da sevmistim
Yok canim burda gozlukcuden aldim.. ortasi degil kenari azcik ama kayio biraz rahatsiz edio of ya 110 tl az da degildi tuh icim gitto valla cok uzuldumCanim daha once ben kullanmistim basima oyle bisey gelmemisti hic bilmiyorumki instgrmdan fln aldiysan aldigin kisiye sor bi istersen
Ben cok bilmiyorum cnm boşver üzülme Canın sağolsunYok canim burda gozlukcuden aldim.. ortasi degil kenari azcik ama kayio biraz rahatsiz edio of ya 110 tl az da degildi tuh icim gitto valla cok uzuldum
Tirnaklarinmi uzun canim takarken flnmi zarar verdin tuh yazik olmus ya kayip duruyosa kullanman zor olur canimYok canim burda gozlukcuden aldim.. ortasi degil kenari azcik ama kayio biraz rahatsiz edio of ya 110 tl az da degildi tuh icim gitto valla cok uzuldum
Ama renkli gozlu olmustum bananeBen cok bilmiyorum cnm boşver üzülme Canın sağolsun
Eveet tirnaklarim uzuunTirnaklarinmi uzun canim takarken flnmi zarar verdin tuh yazik olmus ya kayip duruyosa kullanman zor olur canim
Allah senin iyiligini versinAma renkli gozlu olmustum banane
Az yeni gelin tribi yapim size
Ah rus kızlari ah saygiyla aniyorum sizi nie hersyleri barbie bebek gbi ki bende anca ugrasayim lensle boyayla
Yok canim aglamaktan bisey olmuyo tirnagindan olmustur bosver canin sagolsun canim cana gelcegine mala gelsinEveet tirnaklarim uzuungaliba oyle oldu dun gozumdeyken agladim ama aglamak yirtmaz bence
kızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedimoralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor
merak etme kesin tutmuştur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?