Olmazsa yıne yapar doktor üzülme dünyanın sonu degıl sonucta yanı

Aynen canım dogru dedıgın gıbu kanama olursaw 3 gün ıcerısınde oluyormua sonrada olmuyormus Ayın 7 Sine kadar beklıcem ogün doktorun yanındayım ınsallah hoca zaten umutlu konusmadı regl kanı falan da degıldı

Kuzum daissyg ninde olmus sana soylemis anlattim diyo tuttu onunki seninkide tutucak bence

valla kızlar hepmızde var durduk yere aglıyorum bende sonra toparlanıyorum yıne oluyo falan
Evlenıp su olayı atlatmadan mutsuzluk gecmeyecek bence

valla kızlar hepmızde var durduk yere aglıyorum bende sonra toparlanıyorum yıne oluyo falan
Evlenıp su olayı atlatmadan mutsuzluk gecmeyecek bence
Benim tutsunda gözüm yok biseyde benim resmen herseye olan hevesimi kaybettim ya nasil biriydim ben ya kendimi taniyamiyorum aynaya bakiyorumda bu benmiyim diyorum ne gözümde evlilik var ne baska bisey

Benim tutsunda gözüm yok biseyde benim resmen herseye olan hevesimi kaybettim ya nasil biriydim ben ya kendimi taniyamiyorum aynaya bakiyorumda bu benmiyim diyorum ne gözümde evlilik var ne baska bisey

Valla bendede durum farklı anlasılırmı dıye korkuyorum? Sadece kanama ıle bıtmıyorki

Valla bendede durum farklı anlasılırmı dıye korkuyorum? Sadece kanama ıle bıtmıyorki
Niye anlasilsinki canim önemli olan gercekten tutmasi bazilari kanamaya odaklaniyo fln ama gercekten tutmasi cok onemli dusun tutmuyo defalarca yaptirmak zorunda kaliyosun o stres o sknti fln en önemlisi tutmasi tutunca zaten kesinlikle kanama olur bi et yirtiliyo ordan kopuyo bunun etkisiyle orasi zaten kaniycak elimize toplu igne batsa kaniyo en ufak bisey mesela anlasilmaz niye anlasilsinki

Ne bılım ben ilişki oldu bitti diyelım acaba ılıskıden sonra dikim oldugu anlasılırmı dıye bazen düşünüyorum ama allah korusun olmaz herhalde benım pıskolojım bu aralar kötüde cok derın düşünüyorum galıba

Yok canım anlasılmaz sanıerım kaç kısı ılıskıye gırdı ve hamıle kalanlar oldu öyle düşünme

Kontrol yaklaştıkça iyice korkuyorum artık ya benimde ufak bişwy geçti başmdam banada dedi doktor kanama oldu mu die maalesef adetli iidm belli olmas o zaman dedi bozulma olmuşta olabilir kesin bişey diemem kontrolde bakarız gereken bişry olursa hallwderiz deedi şuan o gün gelsin die bekliorum ama nasıl bi bekleme bu bide bana sorun çok korkuyorm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…