- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Ya bizim erkeklere ne demeli hemen diplerine dusuolarAllah senin iyiligini versindogru diyosun ne boyamiz bitiyo ne biseyimiz ya su ruslarda cok sıkıntıli yani tehlike arz ediyo resmen
Evet bak bak bitiremiyolar utanmazlarYa bizim erkeklere ne demeli hemen diplerine dusuolar
Ya bizim erkeklere ne demeli hemen diplerine dusuolar
kızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedimoralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor
Bilmiyorum ya turgay bey canoma oyle demis bende unutsuzluga kapildim bilmiyorum ya
Aynen canım dogru dedıgın gıbu kanama olursaw 3 gün ıcerısınde oluyormua sonrada olmuyormus Ayın 7 Sine kadar beklıcem ogün doktorun yanındayım ınsallah hoca zaten umutlu konusmadı regl kanı falan da degıldıCanım panık olma dıye sana söylemek istemedım
Benım doktorda öyle demıstı 2-3 günden kanama olmamalı demıstı
Üzülme olmazsa doktor yıne yapsın sonucta herkesin bır sekılde tıt
Canım zaten tuttu fazlasıyla kapalı ama mınık bir cızgı var ama doktor 1 aya kadar oda gecer dedı cok güzel tutmus dedı
Evet orası oyle ama bu kadar zorluk yasadık tekrardan aynı süreç bu cok zor gerçektenOlmazsa yıne yapar doktor üzülme dünyanın sonu degıl sonucta yanı
Evet orası oyle ama bu kadar zorluk yasadık tekrardan aynı süreç bu cok zor gerçekten
Dikkat ediyoruz ikimizde canim insallah tutar ikimizinkide gercekten bi mutsuzluk gecmiyoÜzülme insallah sorun olmaz ben kac kez sert bir sekılde oturdum unutarak
Orası kolay kolay bozulmaz yanı
Kuzum daissyg ninde olmus sana soylemis anlattim diyo tuttu onunki seninkide tutucak benceAynen canım dogru dedıgın gıbu kanama olursaw 3 gün ıcerısınde oluyormua sonrada olmuyormus Ayın 7 Sine kadar beklıcem ogün doktorun yanındayım ınsallah hoca zaten umutlu konusmadı regl kanı falan da degıldı
Benim tutsunda gözüm yok biseyde benim resmen herseye olan hevesimi kaybettim ya nasil biriydim ben ya kendimi taniyamiyorum aynaya bakiyorumda bu benmiyim diyorum ne gözümde evlilik var ne baska biseyvalla kızlar hepmızde var durduk yere aglıyorum bende sonra toparlanıyorum yıne oluyo falan
Evlenıp su olayı atlatmadan mutsuzluk gecmeyecek bence
Benim tutsunda gözüm yok biseyde benim resmen herseye olan hevesimi kaybettim ya nasil biriydim ben ya kendimi taniyamiyorum aynaya bakiyorumda bu benmiyim diyorum ne gözümde evlilik var ne baska bisey
Aynen canım anlattı sagolsun omunda ıkı kere kanaması olmus ve tutmus ben yıne ayın 7 sine kadar dıkkat etcem ınsalalh benımkıde onunkı gıbı olmusturKuzum daissyg ninde olmus sana soylemis anlattim diyo tuttu onunki seninkide tutucak bence
Neden canımValla bendede durum farklı anlasılırmı dıye korkuyorum? Sadece kanama ıle bıtmıyorki
Niye anlasilsinki canim önemli olan gercekten tutmasi bazilari kanamaya odaklaniyo fln ama gercekten tutmasi cok onemli dusun tutmuyo defalarca yaptirmak zorunda kaliyosun o stres o sknti fln en önemlisi tutmasi tutunca zaten kesinlikle kanama olur bi et yirtiliyo ordan kopuyo bunun etkisiyle orasi zaten kaniycak elimize toplu igne batsa kaniyo en ufak bisey mesela anlasilmaz niye anlasilsinkiValla bendede durum farklı anlasılırmı dıye korkuyorum? Sadece kanama ıle bıtmıyorki
Neden canım
Sen dikkat et canim Allah yardim edicektir nasil cikmazda oldugumuzu goruyoAynen canım anlattı sagolsun omunda ıkı kere kanaması olmus ve tutmus ben yıne ayın 7 sine kadar dıkkat etcem ınsalalh benımkıde onunkı gıbı olmustur
Yok canım anlasılmaz sanıerım kaç kısı ılıskıye gırdı ve hamıle kalanlar oldu öyle düşünmeNe bılım ben ilişki oldu bitti diyelım acaba ılıskıden sonra dikim oldugu anlasılırmı dıye bazen düşünüyorum ama allah korusun olmaz herhalde benım pıskolojım bu aralar kötüde cok derın düşünüyorum galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?