Seni çok ıyı anlıyorum bu korku cok farklı yaa gerçekten

Ay kiyamam ya nolduki canim nasil bisey oldu ya kac gun var kontrolune ya

Ay kiyamam ya nolduki canim nasil bisey oldu ya kac gun var kontrolune ya
Ya yanlışlıkla tam üstüne oturdum orası çok acıdı o gün aradm öle söledi o gün buğün ben ben değilm yine dikkat ediyprum tabi sonuçta kesin bişey yok ama düşüncesi bile beni mahvetmeye yetio. Biliyorum dünyanın sonu değil çözümü yine var ama ya yine bu kadar dikkate rağmen elimde olmadan bişey olursa ve herşeyi baştan yaşama korkusu bıktım ya vallaha

Haklisin bu durumu ben cok iyi anliyorum ayni seyleri tekrar yasamak zorunda olmak surec cok zor verilen emek cekilen cile cok zor insan ayni seyleri tekrar yasamak istemiyo ama sanmam bisey oldugunu bogazmanzarasi kac kere oturmus ustune yanlislikla bisey olmamis seninde olmamistir insallah canim kurtulcaz hep beraber musmutlu olcaz

Banada bugun aynılarını soyledı canım kesin birşey söyleyemem bozulmuşda olabilir dedi kanama olmaması gerekyrdu dedı cektıımız acı yasadıgımız sıkıntılar gercekten ınsan tekrardan aynı seylerı yasamak ıstemıyor artık gulmek ıstıyorsun senı cok ıyı anlıyorjm ama kalbını ferah tut ne yapalım bırdaha aynı cıleyı cekecekmsız Sanırım ınsalqlh bırsey olmamıstır guzel haberlerle gelırsın

Haftaya kontrolüm var hemen yazıcam size sonucu Allahım yarabbim inşallah bişey olmamıştır hepimiz de kurtuluruz tuttu kelimesi hayatımda duymak istediğim şuan ilk kelime başka hiçbişey anlamlı değil ya :// boğazmanzarısna söledim o da yaşamış aynı şeyi bişey olmas dedi saolsun canım benmteselli verdi de şimdi kontrolde yakınlaşıo ya aklıma düştü yine

Kızlar bişey soracam size benim bugün tam bi hafta oldu oturmak istemiyorum üstüne ama arada bi deniyorum bakayım acıyacak mı diye hiç acımıyor direk oturmuyorum üstüne deniyorum ama bakıyorum bi ağrı var gün içinde şuandada bakıyorum hiç ağrı yok üzerine oturur gibi yaptığım halde normaldir değil mi bu durumlar

Hiç böle şeyler yapma canım doktor ne dediyse öle yapmaya devam vallaha N Nelizz ve C canommms unda yanlarımız çürüdü resmen biraz daha sabret zor ama buğünlerde geçio

Ne cabuk gelmis kontrl gunun korkma canim ya bisey olmaz insallah ya en ufacik biseyde yirtilcak biseymi bu ben anlamadim saglam dikiliyodur sonucta pamuk ipligine bagli degil bu canim sonucta bisey olmamistir ben diye dusunuyorum hangi gun gidiceksin mutlaka haber ver canim

Canim hic oyle deneme fln yapma kendini riske sokma sakin oturmak kesinlikle yasak cunku

İçinizi ferah tutun kızlar dua edin dert etmeyin herşey olacagına varır çok çok kendimiz için çalışıp ömür boyu kimseyi hayatımıza almıyacaz en kötüsü bu yani zamanla herşey belli olacak rayına oturacak inşallah herşey beklediğimiz gibi olur

Allah iyiligini versin tek basimizami yaslancaz yani allah korusun ya insallah tutucak insallah diger kizlar gibi bizde kurtulcaz inanalim buna biz elimizden geleni yapali gerisi Allaha kalmis

Evet bak bak bitiremiyolar utanmazlar o yüzden kizlar heriflerinizi tek basina göndermeyin tatile fln
kül yutmaz boğazmanzarası derler bana yakarım adamı yakar nereye gidio bensiz
Bende renkli gözlüyüm kız:) bembeyaz tenli
Gercekten farklı bakıyorlar
Ama esmer kara kaslı kara gözlü kızlarda var bazıları cok güzel
tabiki canım herkes güzel Rabbim herkesi ayrı bi güzel yaratmış ama herkesin zevki farklı işte kimi esmer sever kimi kumral kimi sarışın :)

kızlar üzülmeyin biliyorum çok zor bende otururken fln belim bacaklarım ağrıodu artık.. üstüne sertce oturmuşluğum var gece uyurken yanlışlıkla açmışığım var ama bakın tuttu yani. dua edicem size inşallah hepiniz atlatın.. ama bence evham stres en büyük düşman.. kendinize bi meşgale bulmanızı tavsiye ederim belkide ben sürekli evde olmadığım için takmadım bu kadar aklının bi köşesinde oluo ama en azından bütün gün oturup kurmuosun kendi kendine.

Allah iyiligini versin tek basimizami yaslancaz yani allah korusun ya insallah tutucak insallah diger kizlar gibi bizde kurtulcaz inanalim buna biz elimizden geleni yapali gerisi Allaha kalmis
valla benim dikimden önceki niyetim oydu açıkcası yine güvenmiyorum hiçbi erkeğe Rabbimm kimseye muhtaç etmesin hayat boyu istediğim tek şey belki de bu..
Mehmet aslantuğ demişya;
Kadın bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı...
son zamanlarda en en sevdiğim söz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…