Aynenn bende tam olarak bunu anlatmak istemiştim ben babama bile güvenmiyorum o derece daha kocama sevgilime erkek normal arkadasıma hatta kardeşime bile aslaaa Allah kimseye muhtaç etmesin!!!

Valla yakarsin heheyt nereye gidiyo cesaretmi edebilir gitmeye evet allah herkesi farkli bi guzel ayri bu guzel yaratmis herkes farkli begeniyo iste olumlu dusunmek lazim heralde ya insanin kendini kotu kodlamamasi gerekiyo heralde ya herseyin iyi olcagina inanmak lazim insallahta olcak

Vay beh ne dogru demis adam ya bende cok sevdim bu sozu ya

Aynenn bende tam olarak bunu anlatmak istemiştim ben babama bile güvenmiyorum o derece daha kocama sevgilime erkek normal arkadasıma hatta kardeşime bile aslaaa Allah kimseye muhtaç etmesin!!!
Benim bu dunyada guvendigim tek adam tek erkek babam ama allah insani kimseye muhtac etmesin ve kimseyi caresiz birakmasin

Bende benimkinin o gözlerini oyarim gül gibi sevgilisi var parcalarım zaten az biraz kiskancim

Valla canim sakarya sey demisti bana bi haftadir artik cok rahat iliskiye giriyorum sürekli girdik acildi fln dedi demekki bi gün ara verdi..
Him ilk gunden sonra ara verdiler demekki sonra devam ettiler aslinda bi gun ara vermek mantikli orasi yirtilcak bi gunde orasi kendisini toparlamis olur

Ben geldim herkes uyumus :) haftaya bugün insallah iliskimi yasamis olcam bi rahatim mutluyum :) son gün heyecan bastrcak biliyorum su an henuz olayin farkina varamadim :))
İnşallahhh tatlımm benimmm hayırlı mutlu haberlerinle gel bizide çok mutlu et :)

Seninde o zaman çok az kaldı hadi inşallahh Allahımm musmutlu bi şekilde gelin buraya bütün yüklerden arınıp:)

Canım benim nolur o zamana kadar kötü düşünme bak moralde önemli tutmadı tutmadı deme sürekli dikkat et rabbim inşallah yardım ediyodur bize inşallahh düşündügün gibi degildr 15 gin sınra mutlaka hit aklında kalmasın en azından

Kizlar bide ilk geceden sonra ne kadar ara vermek lazimdirki ya? Bilginiz varmi bde bizim dikim ekstra bi durum..
Canım bi arkadaşım bu işlem yaptırmadı tabi ama hiç ara vermedi öyle anlatmıştı yani kanamadan snrada sabah yine yapmışlar o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…