- 18 Aralık 2018
- 38
- 82
- 8
- 32
Aynenn bende tam olarak bunu anlatmak istemiştim ben babama bile güvenmiyorum o derece daha kocama sevgilime erkek normal arkadasıma hatta kardeşime bile aslaaa Allah kimseye muhtaç etmesin!!!valla benim dikimden önceki niyetim oydu açıkcası yine güvenmiyorum hiçbi erkeğe Rabbimm kimseye muhtaç etmesin hayat boyu istediğim tek şey belki de bu..
Mehmet aslantuğ demişya;
Kadın bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı...
son zamanlarda en en sevdiğim söz..
Valla yakarsin heheyt nereye gidiyo cesaretmi edebilir gitmeyekül yutmaz boğazmanzarası derler bana yakarım adamı yakar nereye gidio bensiz
tabiki canım herkes güzel Rabbim herkesi ayrı bi güzel yaratmış ama herkesin zevki farklı işte kimi esmer sever kimi kumral kimi sarışın :)
kızlar üzülmeyin biliyorum çok zor bende otururken fln belim bacaklarım ağrıodu artık.. üstüne sertce oturmuşluğum var gece uyurken yanlışlıkla açmışığım var ama bakın tuttu yani. dua edicem size inşallah hepiniz atlatın.. ama bence evham stres en büyük düşman.. kendinize bi meşgale bulmanızı tavsiye ederim belkide ben sürekli evde olmadığım için takmadım bu kadar aklının bi köşesinde oluo ama en azından bütün gün oturup kurmuosun kendi kendine.
Vay beh ne dogru demis adam ya bende cok sevdim bu sozu yavalla benim dikimden önceki niyetim oydu açıkcası yine güvenmiyorum hiçbi erkeğe Rabbimm kimseye muhtaç etmesin hayat boyu istediğim tek şey belki de bu..
Mehmet aslantuğ demişya;
Kadın bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı...
son zamanlarda en en sevdiğim söz..
Benim bu dunyada guvendigim tek adam tek erkek babam ama allah insani kimseye muhtac etmesin ve kimseyi caresiz birakmasinAynenn bende tam olarak bunu anlatmak istemiştim ben babama bile güvenmiyorum o derece daha kocama sevgilime erkek normal arkadasıma hatta kardeşime bile aslaaa Allah kimseye muhtaç etmesin!!!
Bende benimkinin o gözlerini oyarim gül gibi sevgilisi var parcalarım zaten az biraz kiskancimkül yutmaz boğazmanzarası derler bana yakarım adamı yakar nereye gidio bensiz
tabiki canım herkes güzel Rabbim herkesi ayrı bi güzel yaratmış ama herkesin zevki farklı işte kimi esmer sever kimi kumral kimi sarışın :)
kızlar üzülmeyin biliyorum çok zor bende otururken fln belim bacaklarım ağrıodu artık.. üstüne sertce oturmuşluğum var gece uyurken yanlışlıkla açmışığım var ama bakın tuttu yani. dua edicem size inşallah hepiniz atlatın.. ama bence evham stres en büyük düşman.. kendinize bi meşgale bulmanızı tavsiye ederim belkide ben sürekli evde olmadığım için takmadım bu kadar aklının bi köşesinde oluo ama en azından bütün gün oturup kurmuosun kendi kendine.
Him bilmiyorumki canim ya yapanlar ara vermislermiKizlar bide ilk geceden sonra ne kadar ara vermek lazimdirki ya? Bilginiz varmi bde bizim dikim ekstra bi durum..
Valla canim sakarya sey demisti bana bi haftadir artik cok rahat iliskiye giriyorum sürekli girdik acildi fln dedi demekki bi gün ara verdi..Him bilmiyorumki canim ya yapanlar ara vermislermi
Him ilk gunden sonra ara verdiler demekki sonra devam ettiler aslinda bi gun ara vermek mantikli orasi yirtilcak bi gunde orasi kendisini toparlamis olurValla canim sakarya sey demisti bana bi haftadir artik cok rahat iliskiye giriyorum sürekli girdik acildi fln dedi demekki bi gün ara verdi..
Bencede canim mantikli..Him ilk gunden sonra ara verdiler demekki sonra devam ettiler aslinda bi gun ara vermek mantikli orasi yirtilcak bi gunde orasi kendisini toparlamis olur
Bence de kızlar katılıyorum ama cok ara vermek de iyi olmaz sanırımHim ilk gunden sonra ara verdiler demekki sonra devam ettiler aslinda bi gun ara vermek mantikli orasi yirtilcak bi gunde orasi kendisini toparlamis olur
İnşallah canım ya takılıyo kafama korkuyorum evlenmeden bi kaç ay önce olsa sıkıntı olmazda benim 1 yılı aşkın olanilir işte korkuyorumSadece sakarya degil bebegim bikac kisii daha okudum burda ben sen icini raht tut bence bisey olmaz
İnşallahhh tatlımm benimmm hayırlı mutlu haberlerinle gel bizide çok mutlu et :)Ben geldim herkes uyumus :) haftaya bugün insallah iliskimi yasamis olcam bi rahatim mutluyum :) son gün heyecan bastrcak biliyorum su an henuz olayin farkina varamadim :))
Seninde o zaman çok az kaldı hadi inşallahh Allahımm musmutlu bi şekilde gelin buraya bütün yüklerden arınıp:)günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar :)Bogazmanzarasi ile hemen hemen çok yakınız kuzum inşallh bu yükten kurtulucazzzzz çok az kaldı biraz daha sabır sonrasııı fazlasıyla mutluluk olucak hepimiz içinn
Yani cokta ara vermemek lazim bencede bi gun ara verilse yeter heraldeBence de kızlar katılıyorum ama cok ara vermek de iyi olmaz sanırım
Canım benim nolur o zamana kadar kötü düşünme bak moralde önemli tutmadı tutmadı deme sürekli dikkat et rabbim inşallah yardım ediyodur bize inşallahh düşündügün gibi degildr 15 gin sınra mutlaka hit aklında kalmasın en azındankızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedimoralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor
Canım bi arkadaşım bu işlem yaptırmadı tabi ama hiç ara vermedi öyle anlatmıştı yani kanamadan snrada sabah yine yapmışlar o şekildeKizlar bide ilk geceden sonra ne kadar ara vermek lazimdirki ya? Bilginiz varmi bde bizim dikim ekstra bi durum..
Millet ne kadar hızlıCanım bi arkadaşım bu işlem yaptırmadı tabi ama hiç ara vermedi öyle anlatmıştı yani kanamadan snrada sabah yine yapmışlar o şekilde
Benimki senin canin acimasin demeye basladi da :) ondan sordum kizlar :)Canım bi arkadaşım bu işlem yaptırmadı tabi ama hiç ara vermedi öyle anlatmıştı yani kanamadan snrada sabah yine yapmışlar o şekilde
Ne kadar düsünceliBenimki senin canin acimasin demeye basladi da :) ondan sordum kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?