- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Haha aman bi zahmet olsun bak onun icin ne hallere dustuk :)Ne kadar düsünceli
Sende haklisin seni başının tacı yapmasi lazim ne cileler çektinHaha aman bi zahmet olsun bak onun icin ne hallere dustuk :)
Vala öyleler baksana :):)Millet ne kadar hızlı
İyi bari düşünüyolarmış bunu en azından :) ben açıkcası hiçbir erkekten bu düşünceyi bekleyorum daBenimki senin canin acimasin demeye basladi da :) ondan sordum kizlar :)
Ne kadar gercek bende bilmiyorum canim blöf de yapio olabilir hersey olabilir artik hepsine karsi icimde nefret oldugu icin..İyi bari düşünüyolarmış bunu en azından :) ben açıkcası hiçbir erkekten bu düşünceyi bekleyorum da
Etme nefret canım eşinle musmutlu ol inşallah tabuların yıkılsınNe kadar gercek bende bilmiyorum canim blöf de yapio olabilir hersey olabilir artik hepsine karsi icimde nefret oldugu icin..
İnşallah canim insallah.. su an bana gore hepsi ayni seyi yapma potansiyeline sahip nedense o yuzden cok sevemiyorum kimseyiEtme nefret canım eşinle musmutlu ol inşallah tabuların yıkılsın
Tamam canın alalh razı olsun inşallah 15 gün sonunda guzel haber alıcagıZ nelızleCanım benim nolur o zamana kadar kötü düşünme bak moralde önemli tutmadı tutmadı deme sürekli dikkat et rabbim inşallah yardım ediyodur bize inşallahh düşündügün gibi degildr 15 gin sınra mutlaka hit aklında kalmasın en azından
Ne diye arıyor canımbana da akıl verin biraz çıldıracağım pislik yine aradı o kadar zaman sonra tekrar aradı ne istiyorlar anlamıyorum ki ne bitmez çilem varmış benim
Kendi kendine arasim acma o daha ararki zaten benimki de bi yil pesmi birakmadi takip fln ediodu ama dönmedim dönme sende.bana da akıl verin biraz çıldıracağım pislik yine aradı o kadar zaman sonra tekrar aradı ne istiyorlar anlamıyorum ki ne bitmez çilem varmış benim
Kendi kendine arasim acma o daha ararki zaten benimki de bi yil pesmi birakmadi takip fln ediodu ama dönmedim dönme sende.[/QUOTE kaç ay oldu hala hayatıma kimseyi almadım . o herkesle deniyor utanmadan bir de eğlenmek için beni arıyor söyleyin sizler umudumsunuz iyi insanlar çıkar mı karşıma
Alicagiz canim insallah biticek bu günlerTamam canın alalh razı olsun inşallah 15 gün sonunda guzel haber alıcagıZ nelızle
insallah canım inşallahAlicagiz canim insallah biticek bu günler
Hepsi aynı potansiyele sahip gibi gözüküyor çok haklısın valla ne deyim Rabbim merhamet versin hepsineİnşallah canim insallah.. su an bana gore hepsi ayni seyi yapma potansiyeline sahip nedense o yuzden cok sevemiyorum kimseyi
Sakin kndini birakna cnm bozuldu diyerek merak etme bisey olmucak agir seyler kaldirmadiysan bacaklarini acmadiysan calismakla faln bisey olmaz merak etme icini ferah tut belki doktorun normal kanama oldugunu anlamis olabilir adamin basi kalabalik sonucta o kadar kisi var yanlis bisey yapmadiysan tutmamasi mümkün degil merak etmekızlar bugün hocayla konustum dun damla şeklinde kanama oldugunu söyledım oda bozulma olasılığı var 15 gün daha dikkat et ve konytrole gel dedi ama asistanınız içerde kalan kanın akmış olabılecegını söyledı dedım oda ilk 3 gün o kan gelir sonra gelmez dedi senin bozulmas olasığı var ama yinede kontrole kadar dıkkat et kanaması normal değil dedimoralim çok bozuldu 15 gün dayan ve böyle bırsey olsun ben yine kontrole kadar dayancam acıp bakmıcam hareketlerıme oturmama kalkmama ama içimdeki ses bozuldu dıyor
yok canım ne agır kaldırdım nede bacaklarımı actımmm halaa yavas yavas yürüyorum ve dıkkat edıyorum orayıda hıc acmadımSakin kndini birakna cnm bozuldu diyerek merak etme bisey olmucak agir seyler kaldirmadiysan bacaklarini acmadiysan calismakla faln bisey olmaz merak etme icini ferah tut belki doktorun normal kanama oldugunu anlamis olabilir adamin basi kalabalik sonucta o kadar kisi var yanlis bisey yapmadiysan tutmamasi mümkün degil merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?