Tamam canın alalh razı olsun inşallah 15 gün sonunda guzel haber alıcagıZ nelızle

bana da akıl verin biraz çıldıracağım pislik yine aradı o kadar zaman sonra tekrar aradı ne istiyorlar anlamıyorum ki ne bitmez çilem varmış benim
Kendi kendine arasim acma o daha ararki zaten benimki de bi yil pesmi birakmadi takip fln ediodu ama dönmedim dönme sende.

İnşallah canim insallah.. su an bana gore hepsi ayni seyi yapma potansiyeline sahip nedense o yuzden cok sevemiyorum kimseyi
Hepsi aynı potansiyele sahip gibi gözüküyor çok haklısın valla ne deyim Rabbim merhamet versin hepsine

Sakin kndini birakna cnm bozuldu diyerek merak etme bisey olmucak agir seyler kaldirmadiysan bacaklarini acmadiysan calismakla faln bisey olmaz merak etme icini ferah tut belki doktorun normal kanama oldugunu anlamis olabilir adamin basi kalabalik sonucta o kadar kisi var yanlis bisey yapmadiysan tutmamasi mümkün degil merak etme

yok canım ne agır kaldırdım nede bacaklarımı actımmm halaa yavas yavas yürüyorum ve dıkkat edıyorum orayıda hıc acmadım

selam kızlar yazdıklarınızı okudum şöyle bir bende öyleyim bazen psikologa falan gitsem iyi olur diye düşünüyorum çünkü tam anlamıyla sevemiyorum gitmez yapmaz diyemiyorum güven duygumu yitirdim sanırım ben sonra kalbimin yüzde altmışı yanmış bitmiş yok yarım gibi neyse sen sakın geri döneyim deme bir kere darbe yeme çünkü bu işin sonu böyledir ama bir yıl sonra ama beş yıl sonra ben mutlu olan göremedim güçlü ve kararlı ol ama ölsen dönme derim ben, bu arada ben son kontrol için geldim oturdum bekliyorum hala içimde bi korku var çökmüş gibiyim yine acaba bişey olmuşmusur korkuyorum sıra bana gelmek üzere iyiki varsınız kocaman yürekli güçlü arkideşlerim benim siz olmasanız napardım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…