Bol şans canim korkma yine guzel seyler duycaksin skma kendini bosuna sende iyiki varsin canim bu vesileyle cok guzel arkadaslar edindik tek güzel yanida bu iste cikinca yaz doktor ne dedi diyeselam kızlar yazdıklarınızı okudum şöyle bir bende öyleyim bazen psikologa falan gitsem iyi olur diye düşünüyorum çünkü tam anlamıyla sevemiyorum gitmez yapmaz diyemiyorum güven duygumu yitirdim sanırım ben sonra kalbimin yüzde altmışı yanmış bitmiş yok yarım gibi neyse sen sakın geri döneyim deme bir kere darbe yeme çünkü bu işin sonu böyledir ama bir yıl sonra ama beş yıl sonra ben mutlu olan göremedim güçlü ve kararlı ol ama ölsen dönme derim ben, bu arada ben son kontrol için geldim oturdum bekliyorum hala içimde bi korku var çökmüş gibiyim yine acaba bişey olmuşmusur korkuyorum sıra bana gelmek üzere iyiki varsınız kocaman yürekli güçlü arkideşlerim benim siz olmasanız napardım acaba
Valla ben kontrole fln da gitmedim bakalim ne olacak dun gece yine ruya gordum hic acimiodu hemen giriyodu kanamiodu ama esim sormuodu fln yine bi suru sacma sapan ruyalar.. cok da umrumda degil artik ya nolcaksa olsun gitmicem ben kontrole sen ciktinmi bu arada ne dedi doktorselam kızlar yazdıklarınızı okudum şöyle bir bende öyleyim bazen psikologa falan gitsem iyi olur diye düşünüyorum çünkü tam anlamıyla sevemiyorum gitmez yapmaz diyemiyorum güven duygumu yitirdim sanırım ben sonra kalbimin yüzde altmışı yanmış bitmiş yok yarım gibi neyse sen sakın geri döneyim deme bir kere darbe yeme çünkü bu işin sonu böyledir ama bir yıl sonra ama beş yıl sonra ben mutlu olan göremedim güçlü ve kararlı ol ama ölsen dönme derim ben, bu arada ben son kontrol için geldim oturdum bekliyorum hala içimde bi korku var çökmüş gibiyim yine acaba bişey olmuşmusur korkuyorum sıra bana gelmek üzere iyiki varsınız kocaman yürekli güçlü arkideşlerim benim siz olmasanız napardım acaba
Korkma o zman cnm bisey olmaz o kadar kolay kolay bozulcak bisey degil merak etme evet cok hassas bir bölge ama dokular nedeniyle yinede bisey olmaz herkes neler yasiyo miet sabahtan aksama kadar yatmiyo ki sonucta ona ragmende tutuyo seninkide tutucak icini ferah tut bogazmanzarasinin dedigi gibi stres ve evham en buyuk dusmaniniz sizin sakin yappmayin boş yere yapicaksinz bu arada sizin o bahsettiginiz kizi sordum ben esra hanima 5. Kez gelisi olani kanamasi olmus hatta dediki bu falan bisey dglms her sne yaptirmya gelenler varms N Nelizzyok canım ne agır kaldırdım nede bacaklarımı actımmm halaa yavas yavas yürüyorum ve dıkkat edıyorum orayıda hıc acmadım
Ciddimisin şakamı? Esine fln fantezi icin diktirenler yaziodu internette dogru o zaman bunlar ayy soktayim. Kınamak gibi degil tabiki herkesin kendi seyi de töbeler olsun :))Korkma o zman cnm bisey olmaz o kadar kolay kolay bozulcak bisey degil merak etme evet cok hassas bir bölge ama dokular nedeniyle yinede bisey olmaz herkes neler yasiyo miet sabahtan aksama kadar yatmiyo ki sonucta ona ragmende tutuyo seninkide tutucak icini ferah tut bogazmanzarasinin dedigi gibi stres ve evham en buyuk dusmaniniz sizin sakin yappmayin boş yere yapicaksinz bu arada sizin o bahsettiginiz kizi sordum ben esra hanima 5. Kez gelisi olani kanamasi olmus hatta dediki bu falan bisey dglms her sne yaptirmya gelenler varms N Nelizz
Kuzummm sendende o güzel haberi bekliyoruz tutmustur merak etme cikinca da zaten buraya yazicaksin :)selam kızlar yazdıklarınızı okudum şöyle bir bende öyleyim bazen psikologa falan gitsem iyi olur diye düşünüyorum çünkü tam anlamıyla sevemiyorum gitmez yapmaz diyemiyorum güven duygumu yitirdim sanırım ben sonra kalbimin yüzde altmışı yanmış bitmiş yok yarım gibi neyse sen sakın geri döneyim deme bir kere darbe yeme çünkü bu işin sonu böyledir ama bir yıl sonra ama beş yıl sonra ben mutlu olan göremedim güçlü ve kararlı ol ama ölsen dönme derim ben, bu arada ben son kontrol için geldim oturdum bekliyorum hala içimde bi korku var çökmüş gibiyim yine acaba bişey olmuşmusur korkuyorum sıra bana gelmek üzere iyiki varsınız kocaman yürekli güçlü arkideşlerim benim siz olmasanız napardım acaba
Gerci bende nie sasiriosam bu erkekler pis her haltin fantazisini yapiolar tabi onsuz olurmu. Hayretlikler valla nasil bi istekse iclerindeki butun mantik duygu ortadan kalkio erkeklerdeKorkma o zman cnm bisey olmaz o kadar kolay kolay bozulcak bisey degil merak etme evet cok hassas bir bölge ama dokular nedeniyle yinede bisey olmaz herkes neler yasiyo miet sabahtan aksama kadar yatmiyo ki sonucta ona ragmende tutuyo seninkide tutucak icini ferah tut bogazmanzarasinin dedigi gibi stres ve evham en buyuk dusmaniniz sizin sakin yappmayin boş yere yapicaksinz bu arada sizin o bahsettiginiz kizi sordum ben esra hanima 5. Kez gelisi olani kanamasi olmus hatta dediki bu falan bisey dglms her sne yaptirmya gelenler varms N Nelizz
Ayynen kiz valla bnde esra hanima ayni senin gbi soyledm sok olmustum dokularu falan sordum bisey olmaz 20 gunde ayni doku eski haline donuyo dedi bn iliskiye girmeden bu kadar yaptirip da kendimi strese sokmustum kara carsafla ünlüler geliyomus kizlar aynen kinamak gibu degil ama bi bi tanesini yasasak cok bile daha fazlasi onlarin olsun :)Ciddimisin şakamı? Esine fln fantezi icin diktirenler yaziodu internette dogru o zaman bunlar ayy soktayim. Kınamak gibi degil tabiki herkesin kendi seyi de töbeler olsun :))
Ayy evet ya igrencler midem kalkiyo bazen bnm bu erkeklerden soguyorum resmen yaa nasil degisik insanlar var anlamiyorum Allahim akil versn herkese insallahGerci bende nie sasiriosam bu erkekler pis her haltin fantazisini yapiolar tabi onsuz olurmu. Hayretlikler valla nasil bi istekse iclerindeki butun mantik duygu ortadan kalkio erkeklerde
Sende iyiki varsin cnm aynen ole hepimiz iyikj variz forum bile olsa birbirimizi tanidigimjz icin cok sansliyiz amin insallah cnmKızlar hepimiz iyiki varsınız yaa bazen hersey insanın üstüne geliyo gibi oluyo bu durumdan dolayı ama burdaki herkes sayesinde destekleriniz sayesinde birbirimizi tanımasak bile insan yalnız olmadıgını düşünüyor Allah hepimize güzel haberleri alıp birbirimizle paylaşmayı nasip etsin inş
İnsallah dedigin gibi olur sıkıntisiz atlatiriz ve tutar insallah canim cogu kisi dikkat edemedigi zamanlar olmus yinede tutmus insallah bizimde tutar canim ya sordunmu evet her seferinde iliskiye girmis gelmis diktirmeye aynen dedigin gibi olmus her sene gidip yatiriyolarymiymis kimseyi kinamam allah korusun canimKorkma o zman cnm bisey olmaz o kadar kolay kolay bozulcak bisey degil merak etme evet cok hassas bir bölge ama dokular nedeniyle yinede bisey olmaz herkes neler yasiyo miet sabahtan aksama kadar yatmiyo ki sonucta ona ragmende tutuyo seninkide tutucak icini ferah tut bogazmanzarasinin dedigi gibi stres ve evham en buyuk dusmaniniz sizin sakin yappmayin boş yere yapicaksinz bu arada sizin o bahsettiginiz kizi sordum ben esra hanima 5. Kez gelisi olani kanamasi olmus hatta dediki bu falan bisey dglms her sne yaptirmya gelenler varms N Nelizz
Ay ben şok tövbeler olsun biz bitane de kendimİzden geçtik psikoloji fln kalmadı bu ne ya oyun muAyynen kiz valla bnde esra hanima ayni senin gbi soyledm sok olmustum dokularu falan sordum bisey olmaz 20 gunde ayni doku eski haline donuyo dedi bn iliskiye girmeden bu kadar yaptirip da kendimi strese sokmustum kara carsafla ünlüler geliyomus kizlar aynen kinamak gibu degil ama bi bi tanesini yasasak cok bile daha fazlasi onlarin olsun :)
Kesinlikle oyle valla canim inan ben burasi sayesinde kendime geldim yani ortalikta dolasip duruodum ben evlenmicem kimseyi kandirmak gunahina girmek istemiyorum bide tabi para yok bisey yok yapamam cesaret edemem die.. sornra hayatimdaki ksiilere baktim bide her seyi yapip ak kasik hepsi. O zaman bende bi kereligine hata yapim diyip diktirmeye karar verdim burdakiler anlatmasa sakarya sakaryadan oncekilerle konusmasam asla ikna olamazdim benim kafamda imkansizdi bu dikim..Kızlar hepimiz iyiki varsınız yaa bazen hersey insanın üstüne geliyo gibi oluyo bu durumdan dolayı ama burdaki herkes sayesinde destekleriniz sayesinde birbirimizi tanımasak bile insan yalnız olmadıgını düşünüyor Allah hepimize güzel haberleri alıp birbirimizle paylaşmayı nasip etsin inş
Amin bebegm olcak olcak siz icinizi kötüyle doldurmayin :) evet oyle olmus Allah korusun tabi bize bi tane yeter yani kimamakta degl ama ne biliyim fazla ve gereksiz yani bnceİnsallah dedigin gibi olur sıkıntisiz atlatiriz ve tutar insallah canim cogu kisi dikkat edemedigi zamanlar olmus yinede tutmus insallah bizimde tutar canim ya sordunmu evet her seferinde iliskiye girmis gelmis diktirmeye aynen dedigin gibi olmus her sene gidip yatiriyolarymiymis kimseyi kinamam allah korusun canim
Her sey yolundadır cnm merak etme ama insan düşünmeden edemiyor işte haberini beklıyoruzselam kızlar yazdıklarınızı okudum şöyle bir bende öyleyim bazen psikologa falan gitsem iyi olur diye düşünüyorum çünkü tam anlamıyla sevemiyorum gitmez yapmaz diyemiyorum güven duygumu yitirdim sanırım ben sonra kalbimin yüzde altmışı yanmış bitmiş yok yarım gibi neyse sen sakın geri döneyim deme bir kere darbe yeme çünkü bu işin sonu böyledir ama bir yıl sonra ama beş yıl sonra ben mutlu olan göremedim güçlü ve kararlı ol ama ölsen dönme derim ben, bu arada ben son kontrol için geldim oturdum bekliyorum hala içimde bi korku var çökmüş gibiyim yine acaba bişey olmuşmusur korkuyorum sıra bana gelmek üzere iyiki varsınız kocaman yürekli güçlü arkideşlerim benim siz olmasanız napardım acaba
ciidimisin yaa bu nasıl bırsey her sene gelmek nasıl bırsey bız bunun bakımına falan dayanamıyoruz ınsanlar nasıl dayanıyorKorkma o zman cnm bisey olmaz o kadar kolay kolay bozulcak bisey degil merak etme evet cok hassas bir bölge ama dokular nedeniyle yinede bisey olmaz herkes neler yasiyo miet sabahtan aksama kadar yatmiyo ki sonucta ona ragmende tutuyo seninkide tutucak icini ferah tut bogazmanzarasinin dedigi gibi stres ve evham en buyuk dusmaniniz sizin sakin yappmayin boş yere yapicaksinz bu arada sizin o bahsettiginiz kizi sordum ben esra hanima 5. Kez gelisi olani kanamasi olmus hatta dediki bu falan bisey dglms her sne yaptirmya gelenler varms N Nelizz
Yok cnm ne oyunu yazdm sordm boyle boyle diye oda sagolsun anlatti bu fln normal dedi her sene gelenler var ünlülerde kara carsaf gözlükle geliyolar dedi ben iptal oldum o sirada dokulari flnda sordum 20 gubde eski haline dondugu icin sikinti yokms sinirsiz hatta dogum yapanlar bile yapturuyomsAy ben şok tövbeler olsun biz bitane de kendimİzden geçtik psikoloji fln kalmadı bu ne ya oyun mu
İşte orasina bnm aklim ermiyo cnm ne ben bir aya katlanamiyorum insanlar her sene bir ayini nasil caliyo ki acebaciidimisin yaa bu nasıl bırsey her sene gelmek nasıl bırsey bız bunun bakımına falan dayanamıyoruz ınsanlar nasıl dayanıyor
Aynen cnm kınamak gibi olmasın da biz birini kaldıramıyoruz ya Allah korusun ama Her sekılde onlarınnda yardımcısı olsun tabi ne diyelimİnsallah dedigin gibi olur sıkıntisiz atlatiriz ve tutar insallah canim cogu kisi dikkat edemedigi zamanlar olmus yinede tutmus insallah bizimde tutar canim ya sordunmu evet her seferinde iliskiye girmis gelmis diktirmeye aynen dedigin gibi olmus her sene gidip yatiriyolarymiymis kimseyi kinamam allah korusun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?