Evet Doğum olayı oyle de Allah korusun yarabbim sen bizi koru diyecek birsey yok dilim tutulduYok cnm ne oyunu yazdm sordm boyle boyle diye oda sagolsun anlatti bu fln normal dedi her sene gelenler var ünlülerde kara carsaf gözlükle geliyolar dedi ben iptal oldum o sirada dokulari flnda sordum 20 gubde eski haline dondugu icin sikinti yokms sinirsiz hatta dogum yapanlar bile yapturuyoms
Aminn kuzum evet bnde sok olmustm beklemiyodumEvet Doğum olayı oyle de Allah korusun yarabbim sen bizi koru diyecek birsey yok dilim tutuldu
Aynen canim hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruz bu kotu gunler gecicek insallah kurtulucaz hepimizKızlar hepimiz iyiki varsınız yaa bazen hersey insanın üstüne geliyo gibi oluyo bu durumdan dolayı ama burdaki herkes sayesinde destekleriniz sayesinde birbirimizi tanımasak bile insan yalnız olmadıgını düşünüyor Allah hepimize güzel haberleri alıp birbirimizle paylaşmayı nasip etsin inş
Kara carsafla unlulermi bu nasil bi fantazi töbeler olsun yarabbim ya asla kinamiyorum sasirdim yaAyynen kiz valla bnde esra hanima ayni senin gbi soyledm sok olmustum dokularu falan sordum bisey olmaz 20 gunde ayni doku eski haline donuyo dedi bn iliskiye girmeden bu kadar yaptirip da kendimi strese sokmustum kara carsafla ünlüler geliyomus kizlar aynen kinamak gibu degil ama bi bi tanesini yasasak cok bile daha fazlasi onlarin olsun :)
Evet bize bi tanesi yeterde artar bizim bi kere tutsun kanasin baska bisey istemeyiz isteyen istedigi kadar diktirsinAmin bebegm olcak olcak siz icinizi kötüyle doldurmayin :) evet oyle olmus Allah korusun tabi bize bi tane yeter yani kimamakta degl ama ne biliyim fazla ve gereksiz yani bnce
Bi tane daha almak lazim ay eczaneye gitmem lazim o zaman ya offff batikon bi tane yetiyo aynen daha bu tanesi yarima bile inmediyok canım daha bıtmedı ama benımde az kaldı aynen batıkon bır tane yetıyor
Ayyy gözün aydin canim masallah ya cok sevindim sende artik daha baska doktora gitme canim yeter daha kurcalama cokgeldim geldimmm kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun hiç bir sorun yok tamamen tutmuş artık korkulcak hiçbişey yok dedi
gerçektenmı yaa hadı gozun aydın canım cok sevındım gercektenn ınsalalh kanama haberınıde alırıızgeldim geldimmm kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun hiç bir sorun yok tamamen tutmuş artık korkulcak hiçbişey yok dedi
olsun en güzelini yapmıssın işini garantiye almışssın canım benimsagolun kızlar allah razı olsun aynen aynen dahada yeter artık gitmicem başka hiç biyere şuan bile gerek yokmuş ama işte insanın içindeki şüphe paranoya böyle yapıyo:))
Aminn insallah ya allah hepimizi kurtarsin insallahinsallahhh canımm inşallahh nerde şu dertle baş etmeye çalışan varsa rabbim görsün yardım etsin
Yok cnm doğru kim olduğunu bilmiyoruz tabi de gecekuşunun yazdıklarını bi oku bak nelizzler oradayken o da oradaymış hattakız 5.kez kim gitmiş ya şok geçirdim şaka mı acaba
Yok canim gercek biz ordayken gelmistikız 5.kez kim gitmiş ya şok geçirdim şaka mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?