Her seferinde iliskiye girmis canimkız 5.kez kim gitmiş ya şok geçirdim şaka mı acaba
Şükür yaaa çok sevindim çokgeldim geldimmm kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun hiç bir sorun yok tamamen tutmuş artık korkulcak hiçbişey yok dedi
Kiz fantazi icin gelen kaliciyla ugrasirmi gecici yaptriolardir tobe tobe.İşte orasina bnm aklim ermiyo cnm ne ben bir aya katlanamiyorum insanlar her sene bir ayini nasil caliyo ki aceba
Kiz gel benimkini vereyim hala duruo dolapta sifir kullanim kapagini bile acmadim@canommms canim senin surubun bittimi benim az kaldi tekrarmi alsam acaba ya ay su batikonu iki tane yazcagina surubu yazssaydu ya iki tane
Canim farkli doktora mi gittin yoksa turgay beye mi? Iyi iyi cok sukur :) daha da rahat ol bak bana koyverdim saldim cayirageldim geldimmm kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun hiç bir sorun yok tamamen tutmuş artık korkulcak hiçbişey yok dedi
Benim batikon da tam bitmedi belki buyugudur ondandir. Su an farkettim ben baya cimriymisim herseyi azar azar kullanmisimBi tane daha almak lazim ay eczaneye gitmem lazim o zaman ya offff batikon bi tane yetiyo aynen daha bu tanesi yarima bile inmedi
Canımmm hadi geçmiş olsn darısı başıma artık :)) bende güzel haberlerle dönerim inşallah ya çok sevindm adınaBogazmanzarasi akşam göndercem canmm foto
Ay valla keske yakin olaydikKiz gel benimkini vereyim hala duruo dolapta sifir kullanim kapagini bile acmadimkeske ayni sehirde olsaydik valla verirdim ya siz ne kadar cok ictiniz o surubu demekki faydaliymis
Ay banada gonderirmisin kuzum yaBogazmanzarasi akşam göndercem canmm foto
Him senin tek buyuk boy demekki bizim iki tana kucuk boy kiz senin cimriliginden degil kuzum bitmiyo bi insallahlar ucuyo bi töbeler ucusuyoBenim batikon da tam bitmedi belki buyugudur ondandir. Su an farkettim ben baya cimriymisim herseyi azar azar kullanmisim
Bigün yine töbe töbeler havada ucusuo
Ayy kuzum gözün aydin bana resim atarmisin canm yaageldim geldimmm kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun hiç bir sorun yok tamamen tutmuş artık korkulcak hiçbişey yok dedi
Kuzum banada resim atarmisin :)Benim batikon da tam bitmedi belki buyugudur ondandir. Su an farkettim ben baya cimriymisim herseyi azar azar kullanmisim
Bigün yine töbe töbeler havada ucusuo
onurumu grurumu sözleriyle hakaretleriyle yerle bir ettiBir daha hayatına bir girer mi diye düşünme ımut etmeyi yitirme bak biz hepimiz birer örnek olmuyo mu oluyo hersey için olması gerektiği zmn gelince oluyo cnm kimisine erken kimisine geç ama oluyo merak etme içini ferah tut M Masalruya6
Evet cnm 3 haftaKizlar bu batikon 3 hafta kullanilcak ya hepiniz 3 haftami kullandiniz
Tamamdir canimEvet cnm 3 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?