@canommms canim senin surubun bittimi benim az kaldi tekrarmi alsam acaba ya ay su batikonu iki tane yazcagina surubu yazssaydu ya iki tane
Kiz gel benimkini vereyim hala duruo dolapta sifir kullanim kapagini bile acmadim keske ayni sehirde olsaydik valla verirdim ya siz ne kadar cok ictiniz o surubu demekki faydaliymis

geldim geldimmm kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun hiç bir sorun yok tamamen tutmuş artık korkulcak hiçbişey yok dedi
Canim farkli doktora mi gittin yoksa turgay beye mi? Iyi iyi cok sukur :) daha da rahat ol bak bana koyverdim saldim cayira resim atsana ya bi bakim benziomu

Bi tane daha almak lazim ay eczaneye gitmem lazim o zaman ya offff batikon bi tane yetiyo aynen daha bu tanesi yarima bile inmedi
Benim batikon da tam bitmedi belki buyugudur ondandir. Su an farkettim ben baya cimriymisim herseyi azar azar kullanmisim
Bigün yine töbe töbeler havada ucusuo

Dikimin fantezisi mi olur ya millet kafayı kırmış yeminle Düşüncesi bile ürkütücü. 3-5 defa dikim her yıl dikim olayına akıl sır erdiremedim bi bizim psikoloji pamuk ipliğine bağlı galiba millet nasıl taşıyorsa

Kiz gel benimkini vereyim hala duruo dolapta sifir kullanim kapagini bile acmadim keske ayni sehirde olsaydik valla verirdim ya siz ne kadar cok ictiniz o surubu demekki faydaliymis
Ay valla keske yakin olaydik evet canim hergun iciyoruz biz ya kabiz olmasak bile daha rahat yapabilmek icin iyi oluyo riske atmamak icin

Benim batikon da tam bitmedi belki buyugudur ondandir. Su an farkettim ben baya cimriymisim herseyi azar azar kullanmisim
Bigün yine töbe töbeler havada ucusuo
Him senin tek buyuk boy demekki bizim iki tana kucuk boy kiz senin cimriliginden degil kuzum bitmiyo bi insallahlar ucuyo bi töbeler ucusuyo

onurumu grurumu sözleriyle hakaretleriyle yerle bir etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…