Kizlar bu batikon 3 hafta kullanilcak ya hepiniz 3 haftami kullandiniz
Ya 3 haftada ben son hafta iyice saldim itiraf ediyorum :) ama siz yapmayin ben kotu ornegim yani 3 hafta kesinlikle ara vermeyin.
Demin temizlik yaparken doktorun dikkat edilecekleri yazdigi kagidi buldum duygulandim neleri atlattik gercekten Rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah sizde tuttu lafini duyun rahatlayin

Seni tembel ögrenci ne guzel o gunleri bitirdin kurtuldun canim darisida bizlerin basina insallah tuttu demek bizede nasip olur

Ben dikimi hissettim acıdıda ipleride hissettim ben orayı hiç hissetmiyorum ki acıkmı kapalımı bileyim sadece bazen agrısı var batması var
Yok canm bende resmen his duygusu yok bi tuhafim herkes agrio die aglarken ben acaba tutmadi da mi agrimio diodum esra hanima :)

Walla bende senin gibi şüpheler içerisindeyim peki kızlar ist baska doktora kontrol ettirebilirmiyizz varmı yapan
Ben baska doktora kontrole gittim ama istanbulda degil.. ben bulduysam sen istanbulda dünya kadar doktor bulursun daha iyi bide baska doktorun kontrol etmesi

Hımm bildiğimiz kırmızı kan yaniii eğer böyle bişey olursa Allah korusun anlıyayım diye sorayım dedim kızlar
Allah korusun evet canim bildgin kip kirmizi kan geliyo benim daha once bana kalici diye doktor gecici yapmisti sanirim durduk yere kanamam olmustu kip kirmizi kan geliyo aynen canim allah korusun hic birimize yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…