- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Ya 3 haftada ben son hafta iyice saldim itiraf ediyorum :) ama siz yapmayin ben kotu ornegim yani 3 hafta kesinlikle ara vermeyin.Kizlar bu batikon 3 hafta kullanilcak ya hepiniz 3 haftami kullandiniz
Napim canim dikkat edilecekler listesini yirttim attim ikinci kez rahatladim oturuyorumNapiyosunuz kizlar
Acır heralde tam bilmiyorum ama bide aciklik hissedersin gerci benim gibiysen hissetmezsin ben dikimi bile hissetmedim de.Kızlar eğer bu bozulsa sadece kan mı akıyor ne olursa anlarız bozuldugunu
Seni tembel ögrenciYa 3 haftada ben son hafta iyice saldim itiraf ediyorum :) ama siz yapmayin ben kotu ornegim yani 3 hafta kesinlikle ara vermeyin.
Demin temizlik yaparken doktorun dikkat edilecekleri yazdigi kagidi buldum duygulandim neleri atlattik gercekten Rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah sizde tuttu lafini duyun rahatlayin
Ohhh iyi yapmissinNapim canim dikkat edilecekler listesini yirttim attim ikinci kez rahatladim oturuyorumsen napiyosun
Ben dikimi hissettim acıdıda ipleride hissettim ben orayı hiç hissetmiyorum ki acıkmı kapalımı bileyim sadece bazen agrısı var batması varAcır heralde tam bilmiyorum ama bide aciklik hissedersin gerci benim gibiysen hissetmezsin ben dikimi bile hissetmedim de.
Insallah canim benim insallah cok zor aglamamak icin zor tutuyodum kendimi ama birakmamak icin aglamiyodum da.Seni tembel ögrencine guzel o gunleri bitirdin kurtuldun canim darisida bizlerin basina insallah tuttu demek bizede nasip olur
canim aciyomus bide esra hanim oyle dedi ama aciyo evet ve kan geliyoKızlar eğer bu bozulsa sadece kan mı akıyor ne olursa anlarız bozuldugunu
Yok canm bende resmen his duygusu yok bi tuhafimBen dikimi hissettim acıdıda ipleride hissettim ben orayı hiç hissetmiyorum ki acıkmı kapalımı bileyim sadece bazen agrısı var batması var
Hımm bildiğimiz kırmızı kan yaniii eğer böyle bişey olursa Allah korusun anlıyayım diye sorayım dedim kızlarcanim aciyomus bide esra hanim oyle dedi ama aciyo evet ve kan geliyo
Walla bende senin gibi şüpheler içerisindeyim peki kızlar ist baska doktora kontrol ettirebilirmiyizz varmı yapanYok canm bende resmen his duygusu yok bi tuhafimherkes agrio die aglarken ben acaba tutmadi da mi agrimio diodum esra hanima :)
Ben baska doktora kontrole gittim ama istanbulda degil.. ben bulduysam sen istanbulda dünya kadar doktor bulursun daha iyi bide baska doktorun kontrol etmesiWalla bende senin gibi şüpheler içerisindeyim peki kızlar ist baska doktora kontrol ettirebilirmiyizz varmı yapan
Aglama artik agliycak bisey kalmadi senin kotu gunlerin bitti gecti canim artikInsallah canim benim insallah cok zor aglamamak icin zor tutuyodum kendimi ama birakmamak icin aglamiyodum da.
Nasil bi beden var sende yahu masallahYok canm bende resmen his duygusu yok bi tuhafimherkes agrio die aglarken ben acaba tutmadi da mi agrimio diodum esra hanima :)
Allah korusun evet canim bildgin kip kirmizi kan geliyo benim daha once bana kalici diye doktor gecici yapmisti sanirim durduk yere kanamam olmustu kip kirmizi kan geliyo aynen canim allah korusun hic birimize yasatmasinHımm bildiğimiz kırmızı kan yaniii eğer böyle bişey olursa Allah korusun anlıyayım diye sorayım dedim kızlar
Kiz bende anlamadim canim tatli degil yani hissetmiyorum aciyi fazlaNasil bi beden var sende yahu masallah
Masallah canim ya ne guzel oh dogumda rahat olcan o zaman insallahKiz bende anlamadim canim tatli degil yani hissetmiyorum aciyi fazla
O emoji ile duygulandım yaMasallah canim ya ne guzel oh dogumda rahat olcan o zaman insallah
Amin canım yaa Allah korusunAllah korusun evet canim bildgin kip kirmizi kan geliyo benim daha once bana kalici diye doktor gecici yapmisti sanirim durduk yere kanamam olmustu kip kirmizi kan geliyo aynen canim allah korusun hic birimize yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?