Olur canim insallah Allahin izniyle hersey olurO emoji ile duygulandım yainşallah o günleri de görürüz
Masallah canim ya ne guzel oh dogumda rahat olcan o zaman insallah
Kiz insallah nasip olur :) bi ara bende gelinlikli birini gorunce aglayip duruyodum benim hicbi zaman yuvam olmucak die ciddi ciddi o gunlerden bugunlere getiren Rabbime sukurO emoji ile duygulandım yainşallah o günleri de görürüz
Çok şükür kuzuuuu inşallah kızlar inşallah güzel günler görürüz artıkKiz insallah nasip olur :) bi ara bende gelinlikli birini gorunce aglayip duruyodum benim hicbi zaman yuvam olmucak die ciddi ciddi o gunlerden bugunlere getiren Rabbime sukur
Gelinlikli birini gorunce bende cok uzuluyorum icim ciz ediyo arkadaslarim hep evli allah mesut etsin onlari allah bozmasin kimsenin mutlulugunu insan gorunce cok uzuluyoKiz insallah nasip olur :) bi ara bende gelinlikli birini gorunce aglayip duruyodum benim hicbi zaman yuvam olmucak die ciddi ciddi o gunlerden bugunlere getiren Rabbime sukur
Bi sarki var ya o geldi aklima güzel günler gorecegiz günesli günler flndi galibaÇok şükür kuzuuuu inşallah kızlar inşallah güzel günler görürüz artık
O gelinlik görünce içi cız etme herkesde oldu ozmn yaa ben de tuhaf olurdum cok erişilmez gelirdiGelinlikli birini gorunce bende cok uzuluyorum icim ciz ediyo arkadaslarim hep evli allah mesut etsin onlari allah bozmasin kimsenin mutlulugunu insan gorunce cok uzuluyo
Banaaa halaaa çok erisilmez geliyoO gelinlik görünce içi cız etme herkesde oldu ozmn yaa ben de tuhaf olurdum cok erişilmez gelirdi
Az kaldı cnm o tuttu kelimesini duymayaBanaaa halaaa çok erisilmez geliyo
İnsallah öyledir canim insallah duyariz bu kelimeyiAz kaldı cnm o tuttu kelimesini duymaya
Amiiiin :)))Bi sarki var ya o geldi aklima güzel günler gorecegiz günesli günler flndi galiba
Gelinlikli birini gorunce bende cok uzuluyorum icim ciz ediyo arkadaslarim hep evli allah mesut etsin onlari allah bozmasin kimsenin mutlulugunu insan gorunce cok uzuluyo
Evet hpimiz öyle oluoduk ama hepimiz atlattik artik kizlar cok sukur artik uzulmeyin heveslenin sadece gelinlik gorunce :)O gelinlik görünce içi cız etme herkesde oldu ozmn yaa ben de tuhaf olurdum cok erişilmez gelirdi
Ben napayımEvet hpimiz öyle oluoduk ama hepimiz atlattik artik kizlar cok sukur artik uzulmeyin heveslenin sadece gelinlik gorunce :)
Ya bak seni yerimBen napayım
Sen pozitif ol bikere ben inanıyorum atlattın kuzu... ben ben napcam asılYa bak seni yerimsende heveslen tabiki neyi bekliyosun kiz bi ay insan hayatinda ne ki su gbi gecio gidio bide sen gecici dusunuosun ohh mis yani daha ne olsun bak inan degmio dusunmeye :))
Bende sanki herseyi atlatsmisim gbi konusuym insallah bikac gun sonra da bu pozitifligim devam edeer
Kız benim yaptrdgmda da eylulde daha hava sicakti.. sen bunlari dusunme ben oturup islemden sonra etek aliyim giymek icin die bile dusunuodum.. sonra bi baktim millet abartio bol bi pantalon esofman isimi gördü ben onu bile dert ediodum simdi guluyorum.. aklina takilan herseyi sor icinde tutma biz yardim ederiz burda nolcak insan anca rahatlio.. ama o ayrintilari herkes dusunuo yani. Eline yuzune nie bulastrcaksin kuzum korkma ben simdi bakinca cesaretime inanamiyorum gittim o kadaar kaldm geri dondum bunlar gercekten gizli sakli zor seyler.. yani son dk gelince mecbur yapiyosun metanetli oluyosun ben aglamadim eve gelene kadar guclu durmak zorundaydim cunku yalnizdim. O moda sende girceksin merak etme..Sen pozitif ol bikere ben inanıyorum atlattın kuzu... ben ben napcam asılpozitifliğine ihtiyaç var zaten canım inan negatif şeylerle mutsuzluğa davetiye çıkarıyoruz. Ben sadece elime yüzüme bulaştırmayım derdindeyim gibi aslında çünkü işlem olursa kurtulacakmışım gibi :) geçici ile. Kalıcıya yaz gelir nem falan çok iyi gelmiyo galiba işleme
Sen yaptrdin mi? Hymenoplasty mi sancili ve zor oluomusCok sancılı ve zor oluyormus kızlar valla bana öyle söylenmıstı :/
Sen yaptrdin mi? Hymenoplasty mi sancili ve zor oluomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?