- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
Beni de üzen şey bir kaç gün önce eski erkek arkadaşım şunu söyledi eğer sen n... olsaydın şimdi evli barklı çocuklu olurdun dedi ama bunların hiç birisi sen de yok dediGelinlikli birini gorunce bende cok uzuluyorum icim ciz ediyo arkadaslarim hep evli allah mesut etsin onlari allah bozmasin kimsenin mutlulugunu insan gorunce cok uzuluyo
Cnm sen geçici düşünüyorsun aslında en kolayı o vaktini iyi ayarladığı sürece bir sıkıntı yok ki kalıcıda da yaz fln bakarsın bir şekilde Eger oyle bile olsa 1 ay yine cok sıkıntı olmazBen napayım
İnsallah canim bundan sonra oyle olurEvet hpimiz öyle oluoduk ama hepimiz atlattik artik kizlar cok sukur artik uzulmeyin heveslenin sadece gelinlik gorunce :)
İnternete yazinca şak diye cikiyo canimKızlar bu Burcu nur demirel kim? Bilen varmı? Okadar nette arastırma yaptım böyle bir kişi yok sanırım fake hesap? Bu arada fazla özele gırmeyın kızlar yorumlarınızı yayınlanıyo
He evet bide burasi vardi baska yerini bende bilmiyorum
Keske oda azcik adam olsaydi da seni bu yuzden yargilamayip elinden tutup sana sahip cikabilseydi onunki daha kotu ya erkeklik yada adamlik 5 cmlik biseyi tasimakla olmuyo malesef sinirlendim yaBeni de üzen şey bir kaç gün önce eski erkek arkadaşım şunu söyledi eğer sen n... olsaydın şimdi evli barklı çocuklu olurdun dedi ama bunların hiç birisi sen de yok dedi
Öyle zaten de onlar gozüne görünüomu die bi sor banaTabıkı yaptırdım burda yaptıran arkadaslarla konustum ilişkiye gırmek cok zor oluyormus falan ayrıca burda yorumları falanda okudum
Neyse sen gir bızede anlatırsın:)) sadece amelıyat olmakla birmiyo
Ya o bi artik sussaya nie hala izin veriosun konusmasina kuzum engelle sunu her yerdenBeni de üzen şey bir kaç gün önce eski erkek arkadaşım şunu söyledi eğer sen n... olsaydın şimdi evli barklı çocuklu olurdun dedi ama bunların hiç birisi sen de yok dedi
Olduktan sonra insan acisina da katlaniyo artikÖyle zaten de onlar gozüne görünüomu die bi sor banacok sukur psikolojim duzeldi iliski biraz aciyarak olcakmis doktor komtrolde öyle dedi ama umrumda degil :) anlatcam tabiki canim insallah
Evet katiliyorum sana bende soyledim sana ulasmasina musade etme sen izin veriyosun diye seviyo anliyorum ama hepimiz bi sekilde hayatimiza devam ettikYa o bi artik sussaya nie hala izin veriosun konusmasina kuzum engelle sunu her yerdeno öyle sansin bakalim evlendigi kisii nasil olcak.kendi cok mu iyiymis ayrica. Nolur seni uzmesine izin verme yeni bi aayfa ac hepimiz oyle yapyik bak su an daha iyiyiz ben oyleyim. Sukrediyorum onunla evlenmedigime su an cok daha beni dusunen bi adam var karsimda senin de cikicak biraz zaman sabir..
Hayatina baskalarini almis hayatina devam ediyo senin günahin ne kendine hayati bu kadar iskence haline getiriyosun artik ayaga kalk toparlan ve kurtul canim bu pskolojiden yoksa bu hayati hep kendine eziyet haline getirceksinnerdeyse o lafından sonra intar edecektim kendi hayatına başkalarını almış üstelik midemi bulandırıyor bu defa izin vermiycem bana bulaşmasına
Aile yanında zor gibi iyileşme canım erkek kardeşimden bahsetmiştim ya üzerimde hoplar zıplar napcam bilmiyorum kalıcıyı başedebilir miyim... oldu da para denkleşti bu kısımları düşünüyorum. Geçici de düğün üstü o masaya yatmak çok kötü yapacak beni diye korkuyorumKız benim yaptrdgmda da eylulde daha hava sicakti.. sen bunlari dusunme ben oturup islemden sonra etek aliyim giymek icin die bile dusunuodum.. sonra bi baktim millet abartio bol bi pantalon esofman isimi gördü ben onu bile dert ediodum simdi guluyorum.. aklina takilan herseyi sor icinde tutma biz yardim ederiz burda nolcak insan anca rahatlio.. ama o ayrintilari herkes dusunuo yani. Eline yuzune nie bulastrcaksin kuzum korkma ben simdi bakinca cesaretime inanamiyorum gittim o kadaar kaldm geri dondum bunlar gercekten gizli sakli zor seyler.. yani son dk gelince mecbur yapiyosun metanetli oluyosun ben aglamadim eve gelene kadar guclu durmak zorundaydim cunku yalnizdim. O moda sende girceksin merak etme..
O adam olsaydı yine evli barklı çocuklu olurdunuz o kendi eksiğine baksınBeni de üzen şey bir kaç gün önce eski erkek arkadaşım şunu söyledi eğer sen n... olsaydın şimdi evli barklı çocuklu olurdun dedi ama bunların hiç birisi sen de yok dedi
Bana cesaret yükleyin kızlaaaar valla kolay mıdır işlem bilmiyorum geçicide ama o masada işlem olmasa da insanın ağlayası geliyoCnm sen geçici düşünüyorsun aslında en kolayı o vaktini iyi ayarladığı sürece bir sıkıntı yok ki kalıcıda da yaz fln bakarsın bir şekilde Eger oyle bile olsa 1 ay yine cok sıkıntı olmaz
Canin soyle bisey var zor bi islem degil ruhsal olarak kendini kotu hissediyosun sadece ama bu durumda olan tek sen olmadigini dusunmek biraz rahatlatiyo insanin kalici yaptirsan dugun oncesi kafan rahat olur ama maddi sknti diyosun secim senin canim kalici yaptirisanda kucuk kardesinden uzak durcaksin :))Bana cesaret yükleyin kızlaaaar valla kolay mıdır işlem bilmiyorum geçicide ama o masada işlem olmasa da insanın ağlayası geliyo
Önce saçını yıkasan sıcak ile en son vücut yıksyıp çıksan olmaz mı kiKizlar banyo yaptigimizda su biraz iliktan sicak olsa bisey olurmu usuyorum artik ya dayanamiyorum
Kalıcı da geçici de zor bi işlem gibi geliyor işlemleri bilmeyince canım ondan galiba. Geçici olduğunda benimle uğraşacak vakit bulamayacak canım herkes yoğun olacak çünkü ama kalıcıdan korkuyorum bu yüzden maalesefCanin soyle bisey var zor bi islem degil ruhsal olarak kendini kotu hissediyosun sadece ama bu durumda olan tek sen olmadigini dusunmek biraz rahatlatiyo insanin kalici yaptirsan dugun oncesi kafan rahat olur ama maddi sknti diyosun secim senin canim kalici yaptirisanda kucuk kardesinden uzak durcaksin :))
Evet buda mantikli aslinda ay kisin en zor kismida banyo kismiymisÖnce saçını yıkasan sıcak ile en son vücut yıksyıp çıksan olmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?