Gelinlikli birini gorunce bende cok uzuluyorum icim ciz ediyo arkadaslarim hep evli allah mesut etsin onlari allah bozmasin kimsenin mutlulugunu insan gorunce cok uzuluyo
Beni de üzen şey bir kaç gün önce eski erkek arkadaşım şunu söyledi eğer sen n... olsaydın şimdi evli barklı çocuklu olurdun dedi ama bunların hiç birisi sen de yok dedi

Beni de üzen şey bir kaç gün önce eski erkek arkadaşım şunu söyledi eğer sen n... olsaydın şimdi evli barklı çocuklu olurdun dedi ama bunların hiç birisi sen de yok dedi
Keske oda azcik adam olsaydi da seni bu yuzden yargilamayip elinden tutup sana sahip cikabilseydi onunki daha kotu ya erkeklik yada adamlik 5 cmlik biseyi tasimakla olmuyo malesef sinirlendim ya

Tabıkı yaptırdım burda yaptıran arkadaslarla konustum ilişkiye gırmek cok zor oluyormus falan ayrıca burda yorumları falanda okudum
Neyse sen gir bızede anlatırsın:)) sadece amelıyat olmakla birmiyo
Öyle zaten de onlar gozüne görünüomu die bi sor bana cok sukur psikolojim duzeldi iliski biraz aciyarak olcakmis doktor komtrolde öyle dedi ama umrumda degil :) anlatcam tabiki canim insallah

Ya o bi artik sussaya nie hala izin veriosun konusmasina kuzum engelle sunu her yerden o öyle sansin bakalim evlendigi kisii nasil olcak.kendi cok mu iyiymis ayrica. Nolur seni uzmesine izin verme yeni bi aayfa ac hepimiz oyle yapyik bak su an daha iyiyiz ben oyleyim. Sukrediyorum onunla evlenmedigime su an cok daha beni dusunen bi adam var karsimda senin de cikicak biraz zaman sabir..

Evet katiliyorum sana bende soyledim sana ulasmasina musade etme sen izin veriyosun diye seviyo anliyorum ama hepimiz bi sekilde hayatimiza devam ettik

nerdeyse o lafından sonra intar edecektim kendi hayatına başkalarını almış üstelik midemi bulandırıyor bu defa izin vermiycem bana bulaşmasına
Hayatina baskalarini almis hayatina devam ediyo senin günahin ne kendine hayati bu kadar iskence haline getiriyosun artik ayaga kalk toparlan ve kurtul canim bu pskolojiden yoksa bu hayati hep kendine eziyet haline getirceksin

Aile yanında zor gibi iyileşme canım erkek kardeşimden bahsetmiştim ya üzerimde hoplar zıplar napcam bilmiyorum kalıcıyı başedebilir miyim... oldu da para denkleşti bu kısımları düşünüyorum. Geçici de düğün üstü o masaya yatmak çok kötü yapacak beni diye korkuyorum

O adam olsaydı yine evli barklı çocuklu olurdunuz o kendi eksiğine baksın

Cnm sen geçici düşünüyorsun aslında en kolayı o vaktini iyi ayarladığı sürece bir sıkıntı yok ki kalıcıda da yaz fln bakarsın bir şekilde Eger oyle bile olsa 1 ay yine cok sıkıntı olmaz
Bana cesaret yükleyin kızlaaaar valla kolay mıdır işlem bilmiyorum geçicide ama o masada işlem olmasa da insanın ağlayası geliyo

Bana cesaret yükleyin kızlaaaar valla kolay mıdır işlem bilmiyorum geçicide ama o masada işlem olmasa da insanın ağlayası geliyo
Canin soyle bisey var zor bi islem degil ruhsal olarak kendini kotu hissediyosun sadece ama bu durumda olan tek sen olmadigini dusunmek biraz rahatlatiyo insanin kalici yaptirsan dugun oncesi kafan rahat olur ama maddi sknti diyosun secim senin canim kalici yaptirisanda kucuk kardesinden uzak durcaksin :))

Kalıcı da geçici de zor bi işlem gibi geliyor işlemleri bilmeyince canım ondan galiba. Geçici olduğunda benimle uğraşacak vakit bulamayacak canım herkes yoğun olacak çünkü ama kalıcıdan korkuyorum bu yüzden maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…