Gecici yaptiran yokmuki hic fikir alisverisi yapradin tam net karar verebilirdinKalıcı da geçici de zor bi işlem gibi geliyor işlemleri bilmeyince canım ondan galiba. Geçici olduğunda benimle uğraşacak vakit bulamayacak canım herkes yoğun olacak çünkü ama kalıcıdan korkuyorum bu yüzden maalesef
Var aslında konuştum da ama başına gelmeyince kim ne derse desin sorun çıkacak gibi düşünüyor insanGecici yaptiran yokmuki hic fikir alisverisi yapradin tam net karar verebilirdin
Oyle kotu dusunme canim sen daha olmadan bukadar olumsuzssun yapma seninkide rahtlikla olurVar aslında konuştum da ama başına gelmeyince kim ne derse desin sorun çıkacak gibi düşünüyor insan
Oraya direkt sicak su tutmadigin surece hicbisey olmaz..Kizlar banyo yaptigimizda su biraz iliktan sicak olsa bisey olurmu usuyorum artik ya dayanamiyorum
Aile yanında zor gibi iyileşme canım erkek kardeşimden bahsetmiştim ya üzerimde hoplar zıplar napcam bilmiyorum kalıcıyı başedebilir miyim... oldu da para denkleşti bu kısımları düşünüyorum. Geçici de düğün üstü o masaya yatmak çok kötü yapacak beni diye korkuyorum
Canim insallag sikinti olmaz sen bunlari dusunme gecici yaptran herkes dugun ustu oluo sonucta.. onlar yasamadysa sende yasamazsin korkmaKalıcı da geçici de zor bi işlem gibi geliyor işlemleri bilmeyince canım ondan galiba. Geçici olduğunda benimle uğraşacak vakit bulamayacak canım herkes yoğun olacak çünkü ama kalıcıdan korkuyorum bu yüzden maalesef
İnşallahhhhOyle kotu dusunme canim sen daha olmadan bukadar olumsuzssun yapma seninkide rahtlikla olur
Tabi öyle ama işte canın kurtulamadıkça olumsuz senaryolar bitmiyor maalesefCanim insallag sikinti olmaz sen bunlari dusunme gecici yaptran herkes dugun ustu oluo sonucta.. onlar yasamadysa sende yasamazsin korkma
Onu çok iyi bilirim Ama sabır.. işlemden sonra hepsi bitecek..Tabi öyle ama işte canın kurtulamadıkça olumsuz senaryolar bitmiyor maalesef
Ben de öyle mutlu oluyorum Canım Buraya gelince.. hele Böyle senin gibi eskilerden birilerini görünce daha da mutlu oluyorumKızlar valla hepinizden allah razı olsun çok aktif olamasamda yazdıklarınızı okuyorum ve hani yüzüm gülüyor hayat telaşesi yaşanılan olumsuz herşey geride kalıyor sizlerin arasına karışınca:)
Tabi öyle ama işte canın kurtulamadıkça olumsuz senaryolar bitmiyor maalesef
Bu arada kizlar siz ikiniz de gecici dusunuosunuz hadi bakalimm arkadas olun guzel guzel oynayinKızlar valla hepinizden allah razı olsun çok aktif olamasamda yazdıklarınızı okuyorum ve hani yüzüm gülüyor hayat telaşesi yaşanılan olumsuz herşey geride kalıyor sizlerin arasına karışınca:)
Bu arada kizlar siz ikiniz de gecici dusunuosunuz hadi bakalimm arkadas olun guzel guzel oynayin
F FairyTale7
Sen bi ara gokcen hanimi dusunuodun dimi canim ne yaptin o kadini inanilmaz seviyorum ama ona yaptiramadim kalici yaptigina emin olmadigim icin.. ama videolari fln harika sanki bizim susup da söyleyemedigimiz hersyi soylemis..
Her türlü çıkarım gibi geliyor evden canım da düğün tarihi konusunda müdahale etmek lazım şu tarih olsun istiyorum diye falan
Ozmn tam destek full destek sloganımızKızlar valla hepinizden allah razı olsun çok aktif olamasamda yazdıklarınızı okuyorum ve hani yüzüm gülüyor hayat telaşesi yaşanılan olumsuz herşey geride kalıyor sizlerin arasına karışınca:)
Haha evet F FairyTale7 le de taa sakarya fln daha sonuc almamsti o zamn konusuoduk milleti panikletioduk ya şöyle olursa boyle olursa dieben düşünüyorum bi geçiciyi yüksek oranda sanıyordum buraya yazanlardan bu çok iyi oldu yaaa
Gökçen hanım geçicide Ebrudan daha iyidir diye düşünüyorum tavır bakımından ama genel olarak doktorların hassas davrandığını düşünmüyorum o sıcak tavır videolardaki gibi değil gözlemlediğim :)Bu arada kizlar siz ikiniz de gecici dusunuosunuz hadi bakalimm arkadas olun guzel guzel oynayin
F FairyTale7
Sen bi ara gokcen hanimi dusunuodun dimi canim ne yaptin o kadini inanilmaz seviyorum ama ona yaptiramadim kalici yaptigina emin olmadigim icin.. ama videolari fln harika sanki bizim susup da söyleyemedigimiz hersyi soylemis..
Bencede bisey olmaz ya su asagi inene kadar bu sogukta soguyo zatenOraya direkt sicak su tutmadigin surece hicbisey olmaz..
Amin amin Valla hatırlıyorum az buçuk o dönemden F FairyTale7 i :)Haha evet F FairyTale7 le de taa sakarya fln daha sonuc almamsti o zamn konusuoduk milleti panikletioduk ya şöyle olursa boyle olursa diesimdi sukur ben arındım o halimden darisi sizlerin basina insallah :)
Evet benimde pskolojim az biraz duzeliyo buraya girince kafam dagiliyo allah senden de razi olsun hepinizden razi olsunKızlar valla hepinizden allah razı olsun çok aktif olamasamda yazdıklarınızı okuyorum ve hani yüzüm gülüyor hayat telaşesi yaşanılan olumsuz herşey geride kalıyor sizlerin arasına karışınca:)
Ya kizlar yemin ediyorum bu kadar pozitif insanlar olamaz her lafiniz gulduruo beni ya sakaryalarla fln daha ciddiydik biz siz cok kafadengisiniz valla dert fln kalmio insanin kafasindaBencede bisey olmaz ya su asagi inene kadar bu sogukta soguyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?