Gecici yaptiran yokmuki hic fikir alisverisi yapradin tam net karar verebilirdin

Canim insallag sikinti olmaz sen bunlari dusunme gecici yaptran herkes dugun ustu oluo sonucta.. onlar yasamadysa sende yasamazsin korkma

Tabi öyle ama işte canın kurtulamadıkça olumsuz senaryolar bitmiyor maalesef
Onu çok iyi bilirim Ama sabır.. işlemden sonra hepsi bitecek..

Ben de öyle mutlu oluyorum Canım Buraya gelince.. hele Böyle senin gibi eskilerden birilerini görünce daha da mutlu oluyorum

Tabi öyle ama işte canın kurtulamadıkça olumsuz senaryolar bitmiyor maalesef

Bu arada kizlar siz ikiniz de gecici dusunuosunuz hadi bakalimm arkadas olun guzel guzel oynayin
F FairyTale7
Sen bi ara gokcen hanimi dusunuodun dimi canim ne yaptin o kadini inanilmaz seviyorum ama ona yaptiramadim kalici yaptigina emin olmadigim icin.. ama videolari fln harika sanki bizim susup da söyleyemedigimiz hersyi soylemis..

ben düşünüyorum bi geçiciyi yüksek oranda sanıyordum buraya yazanlardan bu çok iyi oldu yaaa

Cnm normal tabi şuan boyle hissetmen ama her geçici yaptıran nasıl atlatıyorsa sen de atlatırsın X xxoxxoxx sen tek nasıl yaptıracağına karar ver o bile bence şuan için yolu yarılamak demek
Her türlü çıkarım gibi geliyor evden canım da düğün tarihi konusunda müdahale etmek lazım şu tarih olsun istiyorum diye falan

ben düşünüyorum bi geçiciyi yüksek oranda sanıyordum buraya yazanlardan bu çok iyi oldu yaaa
Haha evet F FairyTale7 le de taa sakarya fln daha sonuc almamsti o zamn konusuoduk milleti panikletioduk ya şöyle olursa boyle olursa die simdi sukur ben arındım o halimden darisi sizlerin basina insallah :)

Gökçen hanım geçicide Ebrudan daha iyidir diye düşünüyorum tavır bakımından ama genel olarak doktorların hassas davrandığını düşünmüyorum o sıcak tavır videolardaki gibi değil gözlemlediğim :)

Evet benimde pskolojim az biraz duzeliyo buraya girince kafam dagiliyo allah senden de razi olsun hepinizden razi olsun

Bencede bisey olmaz ya su asagi inene kadar bu sogukta soguyo zaten
Ya kizlar yemin ediyorum bu kadar pozitif insanlar olamaz her lafiniz gulduruo beni ya sakaryalarla fln daha ciddiydik biz siz cok kafadengisiniz valla dert fln kalmio insanin kafasinda
Demek su asagi inene kadar soguyo bencede haklisin dogru bi yere parmak bastin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…