Düğün sezonu açılsın herkes yine aynı ciddiyete dönecek bence canımYa kizlar yemin ediyorum bu kadar pozitif insanlar olamaz her lafiniz gulduruo beni ya sakaryalarla fln daha ciddiydik biz siz cok kafadengisiniz valla dert fln kalmio insanin kafasinda
Demek su asagi inene kadar soguyo bencede haklisin dogru bi yere parmak bastin
Oyle ama kiz bu sogukta oyle oluyo yada ben cok usuyen bi tipim diyemi bana oyle geliyo bilemedimYa kizlar yemin ediyorum bu kadar pozitif insanlar olamaz her lafiniz gulduruo beni ya sakaryalarla fln daha ciddiydik biz siz cok kafadengisiniz valla dert fln kalmio insanin kafasinda
Demek su asagi inene kadar soguyo bencede haklisin dogru bi yere parmak bastin
Dur kiz ben bikac gune insallah psikolojimi fulleyip gelcem dugun donemlerinde burda ciddi ortami yok etmeyi görev bilirim efenimDüğün sezonu açılsın herkes yine aynı ciddiyete dönecek bence canımnisan mayıstı o dönemler düğünler oldukça hepimiz kafayı yedik
Gecmisinizi cok net hatirlamiyorum ben oylemiydiniz cokmu ciddiyidiniz kizlarrrDüğün sezonu açılsın herkes yine aynı ciddiyete dönecek bence canımnisan mayıstı o dönemler düğünler oldukça hepimiz kafayı yedik
Yani bencede birakma bizi birakmamlisin bencede yaniDur kiz ben bikac gune insallah psikolojimi fulleyip gelcem dugun donemlerinde burda ciddi ortami yok etmeyi görev bilirim efenimvalla Daisyyg nin dedigi gbi hep destek tam destek yani birakmam dugune kadar sizi insallah
Evet en fazla biz hakediyoruz gulmeyi ama en cok ben gulcem hepinizden cok gulcem bananeOyle ama kiz bu sogukta oyle oluyo yada ben cok usuyen bi tipim diyemi bana oyle geliyo bilemedimallah aglatmasin canim seni ay napalim hep agliyacak halimiz yok birazda biz gulelim
İnşallahhhh ben de çok iyi yürek yedirir dualar eder sabaha kadar güzel haberinizi beklerimDur kiz ben bikac gune insallah psikolojimi fulleyip gelcem dugun donemlerinde burda ciddi ortami yok etmeyi görev bilirim efenimvalla Daisyyg nin dedigi gbi hep destek tam destek yani birakmam dugune kadar sizi insallah
Evet ciddilerdi de bende ciddiydim cunku artik karar verme asamalari insan gulemioki bide o zaman herkes bi doktora yaptrmisti cik isin icinden cikabilrsen surrkli erteliodum gitmeyi fln tamamen benim malligim yani yaptrsana iste ne bekliosun. Elimde parayla bekledim hepGecmisinizi cok net hatirlamiyorum ben oylemiydiniz cokmu ciddiyidiniz kizlarrr
Ben buraya çok yazmazdım mesela :)Gecmisinizi cok net hatirlamiyorum ben oylemiydiniz cokmu ciddiyidiniz kizlarrr
Internete yazınca şak diye nedense sadece kızlık zari sayfasındaki yorumlarıyla alakalı mail adresi ve yorumları çıkıyo nasil gazeteci acaba ya sadece kızlık zari için yorum yapmak amaclı okumuş yıllarca gazeteciliği sanırım (!)İnternete yazinca şak diye cikiyo canim
Ayy sende mi ya. Gecen gece yuzume telefonu dusurdum konusulanlari okuyum derken icim gecmisİnşallahhhh ben de çok iyi yürek yedirir dualar eder sabaha kadar güzel haberinizi beklerimya uyku girmiyor gözüme haberim olan kişiler için sürekli girip bakıyorum yazıyorum falan uyuyakalıyorum en son
Ben direkt e.z ye randevu aldım diye gelmiştimEvet ciddilerdi de bende ciddiydim cunku artik karar verme asamalari insan gulemioki bide o zaman herkes bi doktora yaptrmisti cik isin icinden cikabilrsen surrkli erteliodum gitmeyi fln tamamen benim malligim yani yaptrsana iste ne bekliosun. Elimde parayla bekledim hep
Evet evet canim sevimli tospik sürekli hergün lanetler yagdiruyodu ona beni kandirdi son dugun zamani gitcem gceici atcak die :) ama onun da oldu sonundaBen direkt e.z ye randevu aldım diye gelmiştimsonra caydırıldım sonra para da iptal İyi ki işlem olmadım tabi o kadına
Sen hepimizden cok gül gülmekten karin kaslarin agrisin emiEvet en fazla biz hakediyoruz gulmeyi ama en cok ben gulcem hepinizden cok gulcem banane
Şükür ki oldu canım sevimlitospik de yine cesaret veriyordu ya en kötü geçici ile sonuç alacağız diye :) inşallah bizlerin de olur biter bu saçmalıklarEvet evet canim sevimli tospik sürekli hergün lanetler yagdiruyodu ona beni kandirdi son dugun zamani gitcem gceici atcak die :) ama onun da oldu sonunda
Dogru gerci o skntlarla insan nasil gülsün oynasin simdi ornekler cogaldi sonuc alanlar cok o yuzden daha rahatiz sanirim Olsun canim demekki en hayirli zaman o zamanmiş senin icinEvet ciddilerdi de bende ciddiydim cunku artik karar verme asamalari insan gulemioki bide o zaman herkes bi doktora yaptrmisti cik isin icinden cikabilrsen surrkli erteliodum gitmeyi fln tamamen benim malligim yani yaptrsana iste ne bekliosun. Elimde parayla bekledim hep
Amin canim benim amin cümlemiz gulelim bundan sonra insallah Rabbim su imtihanmizi hayirli bi yuvayla sonuclandirsinSen hepimizden cok gül gülmekten karin kaslarin agrisin emi
Ay bi kere banada oldu yatarken telefona bakmak cok zor oluyo burnuma bisey oldu sanmistimAyy sende mi ya. Gecen gece yuzume telefonu dusurdum konusulanlari okuyum derken icim gecmisaci bi sekilde uyandim
Haha iyikide caymissinBen direkt e.z ye randevu aldım diye gelmiştimsonra caydırıldım sonra para da iptal İyi ki işlem olmadım tabi o kadına
Cok acı bisey o yaAy bi kere banada oldu yatarken telefona bakmak cok zor oluyo burnuma bisey oldu sanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?