Düğün sezonu açılsın herkes yine aynı ciddiyete dönecek bence canım nisan mayıstı o dönemler düğünler oldukça hepimiz kafayı yedik

Oyle ama kiz bu sogukta oyle oluyo yada ben cok usuyen bi tipim diyemi bana oyle geliyo bilemedim allah aglatmasin canim seni ay napalim hep agliyacak halimiz yok birazda biz gulelim

Düğün sezonu açılsın herkes yine aynı ciddiyete dönecek bence canım nisan mayıstı o dönemler düğünler oldukça hepimiz kafayı yedik
Dur kiz ben bikac gune insallah psikolojimi fulleyip gelcem dugun donemlerinde burda ciddi ortami yok etmeyi görev bilirim efenim valla Daisyyg nin dedigi gbi hep destek tam destek yani birakmam dugune kadar sizi insallah

Oyle ama kiz bu sogukta oyle oluyo yada ben cok usuyen bi tipim diyemi bana oyle geliyo bilemedim allah aglatmasin canim seni ay napalim hep agliyacak halimiz yok birazda biz gulelim
Evet en fazla biz hakediyoruz gulmeyi ama en cok ben gulcem hepinizden cok gulcem banane

Dur kiz ben bikac gune insallah psikolojimi fulleyip gelcem dugun donemlerinde burda ciddi ortami yok etmeyi görev bilirim efenim valla Daisyyg nin dedigi gbi hep destek tam destek yani birakmam dugune kadar sizi insallah
İnşallahhhh ben de çok iyi yürek yedirir dualar eder sabaha kadar güzel haberinizi beklerim ya uyku girmiyor gözüme haberim olan kişiler için sürekli girip bakıyorum yazıyorum falan uyuyakalıyorum en son

Gecmisinizi cok net hatirlamiyorum ben oylemiydiniz cokmu ciddiyidiniz kizlarrr
Evet ciddilerdi de bende ciddiydim cunku artik karar verme asamalari insan gulemioki bide o zaman herkes bi doktora yaptrmisti cik isin icinden cikabilrsen surrkli erteliodum gitmeyi fln tamamen benim malligim yani yaptrsana iste ne bekliosun. Elimde parayla bekledim hep

İnternete yazinca şak diye cikiyo canim
Internete yazınca şak diye nedense sadece kızlık zari sayfasındaki yorumlarıyla alakalı mail adresi ve yorumları çıkıyo nasil gazeteci acaba ya sadece kızlık zari için yorum yapmak amaclı okumuş yıllarca gazeteciliği sanırım (!)

İnşallahhhh ben de çok iyi yürek yedirir dualar eder sabaha kadar güzel haberinizi beklerim ya uyku girmiyor gözüme haberim olan kişiler için sürekli girip bakıyorum yazıyorum falan uyuyakalıyorum en son
Ayy sende mi ya. Gecen gece yuzume telefonu dusurdum konusulanlari okuyum derken icim gecmis aci bi sekilde uyandim

Ben direkt e.z ye randevu aldım diye gelmiştim sonra caydırıldım sonra para da iptal İyi ki işlem olmadım tabi o kadına

Ben direkt e.z ye randevu aldım diye gelmiştim sonra caydırıldım sonra para da iptal İyi ki işlem olmadım tabi o kadına
Evet evet canim sevimli tospik sürekli hergün lanetler yagdiruyodu ona beni kandirdi son dugun zamani gitcem gceici atcak die :) ama onun da oldu sonunda

Evet evet canim sevimli tospik sürekli hergün lanetler yagdiruyodu ona beni kandirdi son dugun zamani gitcem gceici atcak die :) ama onun da oldu sonunda
Şükür ki oldu canım sevimlitospik de yine cesaret veriyordu ya en kötü geçici ile sonuç alacağız diye :) inşallah bizlerin de olur biter bu saçmalıklar

Dogru gerci o skntlarla insan nasil gülsün oynasin simdi ornekler cogaldi sonuc alanlar cok o yuzden daha rahatiz sanirim Olsun canim demekki en hayirli zaman o zamanmiş senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…