- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Amin insallah canim allah duysun sesini sesimiziAmin canim benim amin cümlemiz gulelim bundan sonra insallah Rabbim su imtihanmizi hayirli bi yuvayla sonuclandirsin
Bencede deger kesinlikle bende oyle dusunuyorum özlüyorum yoksa hepiniziCok acı bisey o yaolsun sizinle konusmaya degerki
Haha bak da sec iste kiz yuzuk alirken belli olur ne model istediginAy su sayfada surekli tek tas reklamlari cikiyo resmen gözüme sokuyolar
Hayalimdeki yuzuk cikacak insallah az daha cabalasinlarHaha bak da sec iste kiz yuzuk alirken belli olur ne model istedigin
Haha ne güzel işte bende de az önce doktor reklamı fln çıktı sen yine iyisinHayalimdeki yuzuk cikacak insallah az daha cabalasinlar
ya evet ya zaten morelim bozuk bir de sürekli bunlar sinir oldum yaAy su sayfada surekli tek tas reklamlari cikiyo resmen gözüme sokuyolar
Ah bir de yakın olsak bu grup cok fena işler yaparmış ben size diyimİnşallahhhh ben de çok iyi yürek yedirir dualar eder sabaha kadar güzel haberinizi beklerimya uyku girmiyor gözüme haberim olan kişiler için sürekli girip bakıyorum yazıyorum falan uyuyakalıyorum en son
Aynen şoyle bi arkadas grubum olsa valla hic mutsuz olamazdimAh bir de yakın olsak bu grup cok fena işler yaparmış ben size diyim
Sende de doktormu cikiyoHaha ne güzel işte bende de az önce doktor reklamı fln çıktı sen yine iyisin
Valla insan sinir oluyo sana hak veriyorum canimya evet ya zaten morelim bozuk bir de sürekli bunlar sinir oldum ya
Vallahi ya neler yapardik mucizevi seyler ortaya cikabilirdiAh bir de yakın olsak bu grup cok fena işler yaparmış ben size diyim
Banyo yapcakti banyodadir canimkızlar canommm nerde
ılık suyla yapsana yaBir soguk suyla imtihanim daha bitti
Aslinda ilik suyla yapiyorum Basta sonra korkuyorum bisey olur diye birazdaha sogutuyorum suyuılık suyla yapsana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?