Burdayım cano sevgilimle tamamen bıtırdım artık bıraZ kendımee gelıyım dıye yattım ama sağ tarafıma yattım cok sızlıyor yaakızlar canommm nerde
hayırlı uğurlu olsun üzülme sakın hepsi pisliğin önde gidenleriBurdayım cano sevgilimle tamamen bıtırdım artık bıraZ kendımee gelıyım dıye yattım ama sağ tarafıma yattım cok sızlıyor yaa
Amelıyat olduktan sonra sende dıkkat edersın canımben bu kadar dikkat edemem bence
İnsan dikkat ediyo canimben bu kadar dikkat edemem bence
Aynenn hepsı pıslık oyle olduklarının da bılıyoruz ama genede üzülüyoruz iştehayırlı uğurlu olsun üzülme sakın hepsi pisliğin önde gidenleri
İnsallah hayirlisi olsun canim sen hep sagina yatiyosun demekki benim en cok sizlamada solda oluyoBurdayım cano sevgilimle tamamen bıtırdım artık bıraZ kendımee gelıyım dıye yattım ama sağ tarafıma yattım cok sızlıyor yaa
Kesinlikle öyleler vijdansizlarhayırlı uğurlu olsun üzülme sakın hepsi pisliğin önde gidenleri
Olabilir cnm daha tamamen iyileşmediBanyo yaptiktan sonra orasi hafif sizliyo gibi oluyo ya
İnternete yazinca şak diye cikiyo canim
Bir soguk suyla imtihanim daha bitti
Aslinda ilik suyla yapiyorum Basta sonra korkuyorum bisey olur diye birazdaha sogutuyorum suyu
Zaten o sayfada cıkıyo ama baska yerde yok yani öyle bır sahıs yok nete baktım faceye baktım integrama baktım burcu nur demırel diye bir gazeteci yok yazarda yok şahısta yok sadece o sayfada cıkıyo sanırım burcu nur demırel sahte
O kadar yazdım cevapta yok
Aynen bende baktım arastırdım bulamadım benımde kafam karıştı face hesapmı diyeZaten o sayfada cıkıyo ama baska yerde yok yani öyle bır sahıs yok nete baktım faceye baktım integrama baktım burcu nur demırel diye bir gazeteci yok yazarda yok şahısta yok sadece o sayfada cıkıyo sanırım burcu nur demırel sahte
O kadar yazdım cevapta yok
Aynen bende baktım arastırdım bulamadım benımde kafam karıştı face hesapmı diye
Biz nelizle ameliyatı mutlu olalım dıye gıttık ama aynı gün ıkımızde sevgilılerımıze cok ıyı bır yalan soylemedıgımızden ıkımızde kaybettık gottıgımız gün ne kadar belalı bırgunmus dedık mutlu olmamız gerekırken mutsuz olduk
Biz nelizle ameliyatı mutlu olalım dıye gıttık ama aynı gün ıkımızde sevgilılerımıze cok ıyı bır yalan soylemedıgımızden ıkımızde kaybettık gottıgımız gün ne kadar belalı bırgunmus dedık mutlu olmamız gerekırken mutsuz olduk
Busem1155 bende ılk defa bırıyle evlılıgı düşünmustum hayaller kurmuştum belkıde ondandır canım
Himm sanirim daha tam iylesmediOlabilir cnm daha tamamen iyileşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?