İnternete yazinca şak diye cikiyo canim

Zaten o sayfada cıkıyo ama baska yerde yok yani öyle bır sahıs yok nete baktım faceye baktım integrama baktım burcu nur demırel diye bir gazeteci yok yazarda yok şahısta yok sadece o sayfada cıkıyo sanırım burcu nur demırel sahte
O kadar yazdım cevapta yok

Aynen bende baktım arastırdım bulamadım benımde kafam karıştı face hesapmı diye

Biz nelizle ameliyatı mutlu olalım dıye gıttık ama aynı gün ıkımızde sevgilılerımıze cok ıyı bır yalan soylemedıgımızden ıkımızde kaybettık gottıgımız gün ne kadar belalı bırgunmus dedık mutlu olmamız gerekırken mutsuz olduk

Bende aynı durumdayım:))
Benım erkek arkadasımda zırt pırt küsüyor şimdi yine küstü uzun zamandan sonra ilk defa bırınden hoslanmıstım ama ne yapım pesınden kosamam en ıyısı akısına bırakmak

Ayrıca öyle düşünme seven insanlar bu yüzden gitmezler seven ınsan oooo herseye katlanır bence üzülcek bir durum yok

Busem1155 bende ılk defa bırıyle evlılıgı düşünmustum hayaller kurmuştum belkıde ondandır canım

Valla aynı durum bendede var ve acayıp hoslanmıstım ama sankı oynuyo benımle süreklı küsmek nedır anlamadım bedduamı aldım nedır:) ama akısına bıraktım düşünme onu dönecegı varsa döner sakın sen arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…