Ay sorma iylesiyim diye banyoda buz kalibina dönecem iylesiyim derken allah korusun zature olmasam bariKız abarma hastalanacaksın deli:))))
Bi dahakine oyke yapcam ya Bende ayakta dus aliyorum hic sevmedigim bisey aslindaYok kız ılık bırsey olmaz oraya fazla degdırme ayakta dus alıyordum ben
Yok cankm aramazValla aynı durum bendede var ve acayıp hoslanmıstım ama sankı oynuyo benımle süreklı küsmek nedır anlamadım bedduamı aldım nedır:) ama akısına bıraktım düşünme onu dönecegı varsa döner sakın sen arama
YÖK canın aramam Allah’ımdan hayırlısını ıstedım hep ve hayırlısı olsun demekkı bunları yaşayacakmışızValla aynı durum bendede var ve acayıp hoslanmıstım ama sankı oynuyo benımle süreklı küsmek nedır anlamadım bedduamı aldım nedır:) ama akısına bıraktım düşünme onu dönecegı varsa döner sakın sen arama
Biz nelizle ameliyatı mutlu olalım dıye gıttık ama aynı gün ıkımızde sevgilılerımıze cok ıyı bır yalan soylemedıgımızden ıkımızde kaybettık gottıgımız gün ne kadar belalı bırgunmus dedık mutlu olmamız gerekırken mutsuz olduk[/QUOTEne hayallerimiz vardi halbuki ne oldu ya bisey diyimmi harbi bizde sans yok vallahi
HahaBende aynı durumdayım:))
Benım erkek arkadasımda zırt pırt küsüyor şimdi yine küstü uzun zamandan sonra ilk defa bırınden hoslanmıstım ama ne yapım pesınden kosamam en ıyısı akısına bırakmak
Seven adam gelir pesinden arama o seni arasin kim köpek o arama senYok cankm aramaz
YÖK canın aramam Allah’ımdan hayırlısını ıstedım hep ve hayırlısı olsun demekkı bunları yaşayacakmışız
Yok cankm aramaz
YÖK canın aramam Allah’ımdan hayırlısını ıstedım hep ve hayırlısı olsun demekkı bunları yaşayacakmışız
Hahaayni dert bende de var küsüyo inat yapiyo bana sinirliyse surekli laf sokup duruyo bazen sabrini zorluyorum inkar edemem ama su islemi yaptirdigimdan beri en masum mazlum halimdeyim erkekler daha cok trip atiyolar bence ya
Vallahi nazar var bi anda hersey nasil bozulur aklim almiyo benimBencede yok valalhı uzerımızde nazar var
Himm onu yapiyodur zor olan kiymetli mantigiyla zor oluyim bu benden vazgecemesin diye ay bunlarda vallahi kizlari gectiler ya bu devirde halaa boyle oyunlarAramasada a
Aynen valla anlamıyorum sankı kendısı kız:))
Ama ben anladım bunlar kasıtlı yapılıyo yemem yanı zoru oynuyorlar:) ama kusura bakmasın pesınden kosamam kız gıbı o ne ya
Himm onu yapiyodur zor olan kiymetli mantigiyla zor oluyim bu benden vazgecemesin diye ay bunlarda vallahi kizlari gectiler ya bu devirde halaa boyle oyunlar
Vallahi nazar var bi anda hersey nasil bozulur aklim almiyo benim
Ay herkesin ruh haline goremi oynuyo bunlar acaba sen gelinlik ben tek tas masal ruya doktor saka gibi nasil tesaduf bu yaOkuyana kadar bayağı vakit geçti ya ne çok yazmışsınız yinetektaş doktor olayına güldüm bayağı bana da gelinlik reklamı çıkıp duruyor dedim psikolojim çok düzgün bir de sen vur e.z. Geçici yapıyor evet ama aldığı parayla doğan Şahin alınıyor bi de gidip düğün öncesi dikiş attırıyorsun ne gerek var o kadar parayı ona vermeye :) 2000 tl falan geçici kadın 5.500 6000 tl para alıyormuş daraltma falan diyerek çok kötü değil mi... iyi ki nasip olmamış bi de o kadar para verecektim kalıcı olmayacaktı çok kötü
Jinekolok olsaymisiz ne para kazanisirmisizOkuyana kadar bayağı vakit geçti ya ne çok yazmışsınız yinetektaş doktor olayına güldüm bayağı bana da gelinlik reklamı çıkıp duruyor dedim psikolojim çok düzgün bir de sen vur e.z. Geçici yapıyor evet ama aldığı parayla doğan Şahin alınıyor bi de gidip düğün öncesi dikiş attırıyorsun ne gerek var o kadar parayı ona vermeye :) 2000 tl falan geçici kadın 5.500 6000 tl para alıyormuş daraltma falan diyerek çok kötü değil mi... iyi ki nasip olmamış bi de o kadar para verecektim kalıcı olmayacaktı çok kötü
Geçen erkek kardeşim ben tıp okuyacağım diyor bana ya beyin cerrahı ya kardiyolog olacakmış dedim bu ülkede erkeklerin beyni de kalbi de tek bi yerde atıyorJinekolok olsaymisiz ne para kazanisirmisiz
Haha ay ben su an koptum yaGeçen erkek kardeşim ben tıp okuyacağım diyor bana ya beyin cerrahı ya kardiyolog olacakmış dedim bu ülkede erkeklerin beyni de kalbi de tek bi yerde atıyorya ürolog ol ya da o adilerin kurbanı olan kızların doktoru jinekolog.
Çocuğu işliyorum şimdiden jinekolog olsun diyeHaha ay ben su an koptum yacok dogru dedin seni alkisliyorum
Bencede isle isle iyide para kazanir hem bide millete care olurÇocuğu işliyorum şimdiden jinekolog olsun diyebizden geçti o olsun bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?