Çare olsun kızların yanında olsun para kazanacağım diye de ticaret odaklı düşünmesin insani duygularını kaybetmesin canım inşallahBencede isle isle iyide para kazanir hem bide millete care olur
Ettigi yemini unutmaz insallah canimÇare olsun kızların yanında olsun para kazanacağım diye de ticaret odaklı düşünmesin insani duygularını kaybetmesin canım inşallah
Holgeldin nasılsın nerelerdesin tabi haftasonu sana burası yasak :)ben geldimmm
Holgeldin nasılsın nerelerdesin tabi haftasonu sana burası yasak :)
sen nasılsın napıyosunuzHolgeldin nasılsın nerelerdesin tabi haftasonu sana burası yasak :)
Hosgeldin nerelerdesin sen bakiyimben geldimmm
Hoşbuldum kuzum burdayımmHosgeldin nerelerdesin sen bakiyim
İyi canim bildigin gibiyiz sen napiyosun gorusmeyeliHoşbuldum kuzum burdayımmnaber?
İyi canim bildigin gibiyiz sen napiyosun gorusmeyeli
Bugun ne kaynatalim mesela yilbasinda kocisinle napcaksin
ya sorma o konuda dertliyimBugun ne kaynatalim mesela yilbasinda kocisinle napcaksin
Siz nitçeniz bakim?Bugun ne kaynatalim mesela yilbasinda kocisinle napcaksin
Ay sanki görümce biraz yapiskmi ne size firsat vermiyo galibaya sorma o konuda dertliyim3 tür görümce laf atıyor bişiler yapalım diye , ses çıkarmıyoruz, hatta dışarıya çıkmak istiyorum ama o gün fiyatlar iki katıdır borçluyuz diye eşimin yanaşmadığını söyledim , gitsek güzel olurdu falan dedi kendini de kattı işin içine, hatta geçen gün whats... gurubu kurmuş yılbaşı partisi diye , eşim dışarıya çıkmıcaz evde olcaz dedi , bende dışarıya çıkalım demedim evde olcaz bizde dedi Geçen sene benm ailem eşimin ailesi hep beraberdik , biz istedik ama bu sene istemiyorum , ben eğlenemiyorum , mutfaktan çıkamıyorum , yani henüz plamız yok ama evde kalırsak görümce gelir gibim bizde başbaşa olalım istiyoruz
Ben evde oturcam bu sene evde geçircem napiyimSiz nitçeniz bakim?
Ya onu da anlıyorum öyle aile dostu yok , bizle bişiler yapmayı da seviyo ama bazen çok ısrarcı oluyor , aynen kuzum bizde öyle düşünüyoruz. Yemeğe falan çıkarız evimize geliriz baş başa kalırızAy sanki görümce biraz yapiskmi ne size firsat vermiyo galibaen guzel insan esiyle bas basa olcak oh en temizi valla
Aman boşver kuzum en iyisi, inan ki gittiğimiz yerler yılbaşı diye iki katına çıkartmış fiytını ve ortam çok bozuk oluyo böle günlerde zaten , bize hergün yılbaşı boşverBen evde oturcam bu sene evde geçircem napiyim
İyilik cnm tahmin edebiliyorum haftasonu yoğunluğunuHoşbuldm. Ya sorma cumartesi ya temizlikle yada bişi çıkıyor mutlaka. Pazar günü kociş evde olmuo haftasonu ya
Bence de almış başını gitmiş her yer boşverin evde takılın hem daha samimi olurAman boşver kuzum en iyisi, inan ki gittiğimiz yerler yılbaşı diye iki katına çıkartmış fiytını ve ortam çok bozuk oluyo böle günlerde zaten , bize hergün yılbaşı boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?