Bugun ne kaynatalim mesela yilbasinda kocisinle napcaksin
ya sorma o konuda dertliyim 3 tür görümce laf atıyor bişiler yapalım diye , ses çıkarmıyoruz, hatta dışarıya çıkmak istiyorum ama o gün fiyatlar iki katıdır borçluyuz diye eşimin yanaşmadığını söyledim , gitsek güzel olurdu falan dedi kendini de kattı işin içine, hatta geçen gün whats... gurubu kurmuş yılbaşı partisi diye , eşim dışarıya çıkmıcaz evde olcaz dedi , bende dışarıya çıkalım demedim evde olcaz bizde dedi Geçen sene benm ailem eşimin ailesi hep beraberdik , biz istedik ama bu sene istemiyorum , ben eğlenemiyorum , mutfaktan çıkamıyorum , yani henüz plamız yok ama evde kalırsak görümce gelir gibim bizde başbaşa olalım istiyoruz

Ay sanki görümce biraz yapiskmi ne size firsat vermiyo galibaen guzel insan esiyle bas basa olcak oh en temizi valla

Ay sanki görümce biraz yapiskmi ne size firsat vermiyo galibaen guzel insan esiyle bas basa olcak oh en temizi valla
Ya onu da anlıyorum öyle aile dostu yok , bizle bişiler yapmayı da seviyo ama bazen çok ısrarcı oluyor , aynen kuzum bizde öyle düşünüyoruz. Yemeğe falan çıkarız evimize geliriz baş başa kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…