Hayırlısı ile güzel haberler ile dönecek bence gece bi yolunu bulup yazacak öyle hissediyorum :) bizden kopamaz o kanama da olacak bir problem çıkmayacak benceee sakin olun kızlar dualara devam edelim Boğazmanzarası da umut olacak inşallah kurtulup

Bencede kanaması olacak ve güzel haberlerle dönecek bende çok olumlu düşünüyorum kanamaso olacak ve yazacak onunda çok guzel bır evlılıgı olacak

İşlem yok ama ben de genel olarak öyleyim kızlar. Fakat bu durumdan kurtulmamız lazım güç lazım sabır lazım çaba lazım
Bızım hem o durumumuz var gemde bu olaydan dolayı hayatımızdakı ınsanları kaybettik ben evlılıgı düşünüyordum hatta bu hafta yüzük takacaktık ne kadar acıki bıttı

Bızım hem o durumumuz var gemde bu olaydan dolayı hayatımızdakı ınsanları kaybettik ben evlılıgı düşünüyordum hatta bu hafta yüzük takacaktık ne kadar acıki bıttı
canım her şerde bir hayır vardır hayatımıza alacağımız insanlar karakterli olmalı ki çektiklerimize değsin bence böyle düşün açıkçası adam gibi adam olanlar zaten bırakıp gitmezler

canım her şerde bir hayır vardır hayatımıza alacağımız insanlar karakterli olmalı ki çektiklerimize değsin bence böyle düşün açıkçası adam gibi adam olanlar zaten bırakıp gitmezler
Her şerde bir hayır vardır aynen bızım goremedığımız ondan dolayı Allah’ımızdan hayırlısını ıstıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…