Sende Allaha emanet ol canim bol sanslar bizde seni seviyoruz sende iyiki varsin canimKızlar ben kactim Allaha emanet olun.. inşallah güzel haberle ve elimden geldigi kadar cabuk dönücem sizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki desteksiniz..
Kızlar ben kactim Allaha emanet olun.. inşallah güzel haberle ve elimden geldigi kadar cabuk dönücem sizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki desteksiniz..
Ay bende meraktan catlıyorım acıkcası sureklı yazmısmı dıye buraya gırıyorumAcaba olay olup bitmişmidir ya meraktan catlıcam
Bugun olcak heralde oyle yazmisti gece yazmistiAy bende meraktan catlıyorım acıkcası sureklı yazmısmı dıye buraya gırıyorum
Gece ucte yazmis bu aksam olcak fln diye bende merak ediyorum ya catliycam meraktanAlın benden de okdr yaa catlıcam hiçbir seye konsantre olamıyorum hadi gel koş oldu bitti kanadı de bizeBogazmanzarasi
Aynen bu gece olanlar olacakGece ucte yazmis bu aksam olcak fln diye bende merak ediyorum ya catliycam meraktan
Resmen seyimizin derdine dustuk ya töbe yarabbim ya Allah yardim etsin bizeAynen bu gece olanlar olacak
Bencede kanaması olacak ve güzel haberlerle dönecek bende çok olumlu düşünüyorum kanamaso olacak ve yazacak onunda çok guzel bır evlılıgı olacakHayırlısı ile güzel haberler ile dönecek bence gece bi yolunu bulup yazacak öyle hissediyorum :) bizden kopamaz okanama da olacak bir problem çıkmayacak benceee sakin olun kızlar dualara devam edelim Boğazmanzarası da umut olacak inşallah kurtulup
Ben hergun öyleyımmBugun hic tadim yok hep uyumak istiyorum hic bisey yapmak gelmiyo icimden
Bugun hic tadim yok hep uyumak istiyorum hic bisey yapmak gelmiyo icimden
Ben hergun öyleyımm
Bızım hem o durumumuz var gemde bu olaydan dolayı hayatımızdakı ınsanları kaybettik ben evlılıgı düşünüyordum hatta bu hafta yüzük takacaktık ne kadar acıki bıttıİşlem yok ama ben de genel olarak öyleyim kızlar. Fakat bu durumdan kurtulmamız lazım güç lazım sabır lazım çaba lazım
canım her şerde bir hayır vardır hayatımıza alacağımız insanlar karakterli olmalı ki çektiklerimize değsin bence böyle düşün açıkçası adam gibi adam olanlar zaten bırakıp gitmezlerBızım hem o durumumuz var gemde bu olaydan dolayı hayatımızdakı ınsanları kaybettik ben evlılıgı düşünüyordum hatta bu hafta yüzük takacaktık ne kadar acıki bıttı
Her şerde bir hayır vardır aynen bızım goremedığımız ondan dolayı Allah’ımızdan hayırlısını ıstıyelımcanım her şerde bir hayır vardır hayatımıza alacağımız insanlar karakterli olmalı ki çektiklerimize değsin bence böyle düşün açıkçası adam gibi adam olanlar zaten bırakıp gitmezler
Depresyonun dibine vurduk benceBen hergun öyleyımm
Bunun disinda da baska seylerde yolunda gitmiyo canimİşlem yok ama ben de genel olarak öyleyim kızlar. Fakat bu durumdan kurtulmamız lazım güç lazım sabır lazım çaba lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?