Ya kızlar yaa inşallah olumlu güzel sonuçlarla döner Bogazmanzarasi bende baska bi doktora kontrole gitmek zorunda kalmam inşallah ya güzel şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah hepimizin yardımcısı olsun ben artık hiç bişey hissetmiyorum işlemle ilgili çünkü tutmuşmu tutmamışmı acı falanda yok ağrılarda hissetmiyorum hatta üstüne bile otursan acımıyor hiç bişey bilmiyorum artık

Canim bizde bi agri sizi batma fln hissetmiyoruz ama ustune neden oturyosun oturmaman lazim canim

herkese selam arkadaşlar ben de uzun zmndır forumu okuyorum fırsaf buldukça buradan bazılarınızla özelde yazıştık hatta bu işlemi yaptırdıktan sonra ne gibi önlemler alınıyor özel ilaç vs kullanılıyor mu yürüyüş yapmak falan sakıncalı olur mu

Bızım hem o durumumuz var gemde bu olaydan dolayı hayatımızdakı ınsanları kaybettik ben evlılıgı düşünüyordum hatta bu hafta yüzük takacaktık ne kadar acıki bıttı
Nasip o işler canım o kişi olacaksa zaten bir şekilde olacak, olmayacaksa da olmuyor hiç bir şekilde. Üzülme Rabbim hayırlı iyi bir insanla nasip etsin

Bunun disinda da baska seylerde yolunda gitmiyo canim
Sınav olarak düşünmek gerekiyor koyvermeyin kendinizi. Mükemmel hayatı olan insan yok canım maalesef. Bu çektiklerimiz sonucunda elde edeceğimiz belki Harika günler var bilemeyiz. Benim de tek derdim bu değil ama Rabbim beterinden saklasın hepimizi napalım başa gelen çekiliyor bir şekilde. Allah mücadele gücü versin

İnşallah tutmuştur Allah yardımcın olsun senin de

İlaclar var onlari kullaniyosun canim dikkT etmen gereken seyler var bide oturma kalkma yatma egilirken fln

İnsallah bu son sinav olur canim dogru basa gelince cekiliyo allah yardim etsin bilmiyorum ya

ne kadar oldu da hissetmiyorsun

Bence olan olmustur bir lavaboya cıksada yazsa yaaaaaaa ayy meraktan catlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…