- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Sabaha kadar catkariz meraktanBende çok merak edıyorum m
%90 kanaman olur demiş neden korkuyorsun ki cnm kanaman olduktan sonra kimse de okdr o derece oraya bakmaz anlaşılmaz yaniKizlar merhaba uzun süredir yoktum turgay beye gittim ben bi kac gun once turgay beye akin beye yaptirdigimi ogrendiklerimi anlattim kontrol biraz garip olmus benimkisi ama tutmus yani zarimin onune bant cekmis gibiymis biraz gülümsedi buda yirtilcak %90 kanaman olur dedi bende bozsak tekrar yapsak dedim olmaz dedi 3. Kez yapilcak dedi belki bu basariyi dahi elde edememe riski var dedi sonucta tutan dokuyu yirticaz dedi eger ilk islemden sonra seninki bu sekilde olsaydi dedi yine dokunmazdim dedi cunku %90 dedigim gibi kanaman olucak dedi sikinti yapicak bi durum yok dedi benimkinden farkli olarak asagida minik bi delik daha birakmis bunun nedenini anlayamadim dedi bende benim riske aticak bi durumum yok turgay bey dedim para alicam nede olsa dedi ben onunla bi masrafimi vs mi karsilarim sonucta dedi seni riske atmam böyle bi durumda dedi merak etme dedi bazi dikislerin var bunlarda iki üç haftaya düser dedi ondan sonra evleneceksen evlenebilirsin nisanlanicakmisn napicaksan yapabilirsin dedi bende anlasilir mi dedim ben bkktigimda anliyodum oda dediki çok aşina olmuş bi göz bakarsa anlaşılabilir dedi off korkuyorum kizlar ben napicam bilmiyorum
Hilal’in de yakınKizlar hilal napti bilen var mi aceba ? Bogazmanzarasida gitmis ayy cok merak ettim ya
Canim yazdiklarini okudum niye korkuyosunk kuzum tutmus sonucta kaniycakta demis kimse orayi ac kontrl edicem demez yani kaniycaksa tutmussa bence korkma tekrar yaptirma nasil dayanicaksin kuzum bu kadar strese skntiya ya bide niye bi delik daha birakmis niye birakmis ee bide diyolardiki delik birakmiyo akin bey diyolardiKizlar merhaba uzun süredir yoktum turgay beye gittim ben bi kac gun once turgay beye akin beye yaptirdigimi ogrendiklerimi anlattim kontrol biraz garip olmus benimkisi ama tutmus yani zarimin onune bant cekmis gibiymis biraz gülümsedi buda yirtilcak %90 kanaman olur dedi bende bozsak tekrar yapsak dedim olmaz dedi 3. Kez yapilcak dedi belki bu basariyi dahi elde edememe riski var dedi sonucta tutan dokuyu yirticaz dedi eger ilk islemden sonra seninki bu sekilde olsaydi dedi yine dokunmazdim dedi cunku %90 dedigim gibi kanaman olucak dedi sikinti yapicak bi durum yok dedi benimkinden farkli olarak asagida minik bi delik daha birakmis bunun nedenini anlayamadim dedi bende benim riske aticak bi durumum yok turgay bey dedim para alicam nede olsa dedi ben onunla bi masrafimi vs mi karsilarim sonucta dedi seni riske atmam böyle bi durumda dedi merak etme dedi bazi dikislerin var bunlarda iki üç haftaya düser dedi ondan sonra evleneceksen evlenebilirsin nisanlanicakmisn napicaksan yapabilirsin dedi bende anlasilir mi dedim ben bkktigimda anliyodum oda dediki çok aşina olmuş bi göz bakarsa anlaşılabilir dedi off korkuyorum kizlar ben napicam bilmiyorum
Hilalinde bikac gun sonra canim sanirimKizlar hilal napti bilen var mi aceba ? Bogazmanzarasida gitmis ayy cok merak ettim ya
Bilmiyorun ki kuzum cok korkuyorum ya bisey olursa diye ya kanamam olmazsa ya anlasilirsa diye kontrole gittigim gunden itibaren bakmadim yine oraya kesinlikle gelecek hafta akin beyede resim atmayi planliyorum sekli biraz turgay beyinkilere bakinca bana biraz garip gelmisti onceden sanirim o yuzden korku var bendeCnm
%90 kanaman olur demiş neden korkuyorsun ki cnm kanaman olduktan sonra kimse de okdr o derece oraya bakmaz anlaşılmaz yani
Kuzum bilmiyorum sekil yuzunden sanirim ama daha taze belkide olerde guzel bi sekli olur bilmiyorum anlasilir korkusu var sanirim bende yok yeniden yaptirma olmazmis zaten yani turgay bey dediki bu sekilde tutmama riskide var dedi 3. Kes yaptiecaksin dedi gerekse su durumda dedi soylerim dedi para alicam masrafimi vs karsilarim sonucta dedi seni riske atmam dedi bilmiyorum kanama olmadan rahatlayamayacagm anlasilanCanim yazdiklarini okudum niye korkuyosunk kuzum tutmus sonucta kaniycakta demis kimse orayi ac kontrl edicem demez yani kaniycaksa tutmussa bence korkma tekrar yaptirma nasil dayanicaksin kuzum bu kadar strese skntiya ya bide niye bi delik daha birakmis niye birakmis ee bide diyolardiki delik birakmiyo akin bey diyolardi
nişanlın anlamaz nerden bilecek kiKizlar merhaba uzun süredir yoktum turgay beye gittim ben bi kac gun once turgay beye akin beye yaptirdigimi ogrendiklerimi anlattim kontrol biraz garip olmus benimkisi ama tutmus yani zarimin onune bant cekmis gibiymis biraz gülümsedi buda yirtilcak %90 kanaman olur dedi bende bozsak tekrar yapsak dedim olmaz dedi 3. Kez yapilcak dedi belki bu basariyi dahi elde edememe riski var dedi sonucta tutan dokuyu yirticaz dedi eger ilk islemden sonra seninki bu sekilde olsaydi dedi yine dokunmazdim dedi cunku %90 dedigim gibi kanaman olucak dedi sikinti yapicak bi durum yok dedi benimkinden farkli olarak asagida minik bi delik daha birakmis bunun nedenini anlayamadim dedi bende benim riske aticak bi durumum yok turgay bey dedim para alicam nede olsa dedi ben onunla bi masrafimi vs mi karsilarim sonucta dedi seni riske atmam böyle bi durumda dedi merak etme dedi bazi dikislerin var bunlarda iki üç haftaya düser dedi ondan sonra evleneceksen evlenebilirsin nisanlanicakmisn napicaksan yapabilirsin dedi bende anlasilir mi dedim ben bkktigimda anliyodum oda dediki çok aşina olmuş bi göz bakarsa anlaşılabilir dedi off korkuyorum kizlar ben napicam bilmiyorum
Ayy ben bu erkeklerden nefret ediyorum herseyi bekliyorum yani bu konulara cokta merakli yani belli olmaz anlayacagi tutarsa diye korkuyorumnişanlın anlamaz nerden bilecek ki
Canim bence iylestikce sekli oturur iyce daha dogal durur iylestikce dogallasiyomus cunku kuzum korkma bence daha yeni anlasilmaz kimse oraya ac bakicam sekline fln demez kanamanin garantisinide vermis zaten kesin kanar demis korkma hic kanar tabiki rahatla artikKuzum bilmiyorum sekil yuzunden sanirim ama daha taze belkide olerde guzel bi sekli olur bilmiyorum anlasilir korkusu var sanirim bende yok yeniden yaptirma olmazmis zaten yani turgay bey dediki bu sekilde tutmama riskide var dedi 3. Kes yaptiecaksin dedi gerekse su durumda dedi soylerim dedi para alicam masrafimi vs karsilarim sonucta dedi seni riske atmam dedi bilmiyorum kanama olmadan rahatlayamayacagm anlasilan
Amin canim insallah allah hepimizin yuzune baksinAyy ikiside bi anda gittiler yaa insallah hayirli haberlerle gelirler kurtulurlar cok cektiler cektik Allahim yuzumuzu guldursub hepimizin insallah
Yok kuzum anlamaz okadar da degil ancak uzman bi doktor anlayabilir canimAyy ben bu erkeklerden nefret ediyorum herseyi bekliyorum yani bu konulara cokta merakli yani belli olmaz anlayacagi tutarsa diye korkuyorum
2 hafta oldune kadar oldu da hissetmiyorsun
Tamam canımmCesarete bakdeneme de yapma kuzum nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?