Normal kuzum ikinci haftamizda bizde oyleydik2 hafta oldu
İyi canim asil senden naber naptin gittinmi doktoraKizlar naberNeler yapiyosunuz nasil gidiyo
Gidemiyomki canim benim ucak bileti parasi bi turlu denklesmiyo. Havalarda cok kotu habire seferler iptal ediliyo. Gelsem gun icinde donemezsem falan goze alamiyorumİyi canim asil senden naber naptin gittinmi doktora
Bulunduğun şehirde gitsen canım düğün 2-3 ay sonra mıydı48 gun oldu benim umarim olmustur
Aynen 3 ay var daha. Nasil guvenecemki. Kesin burdaki doktorlarda anlamazlarkiBulunduğun şehirde gitsen canım düğün 2-3 ay sonra mıydı
Anladim canim tam kisa denk geldik ya hepimiz Bizde gidicez de ay para bi yandan insallah havalr duzelir az yaGidemiyomki canim benim ucak bileti parasi bi turlu denklesmiyo. Havalarda cok kotu habire seferler iptal ediliyo. Gelsem gun icinde donemezsem falan goze alamiyorum
Bayagida olmus insallah tutmustur canim48 gun oldu benim umarim olmustur
Havalar ciddi sorun ya. Cok merak ediyorum oldumu olmadimi icim icimi yoyorAnladim canim tam kisa denk geldik ya hepimiz Bizde gidicez de ay para bi yandan insallah havalr duzelir az ya
Canim niye anlamasinlar sonucta uzman bu doktor anlar benceAynen 3 ay var daha. Nasil guvenecemki. Kesin burdaki doktorlarda anlamazlarki
İnsallah. Ama benim dr ustune oturma demedi ona cok sasirdim. Ben gayet oturdum. Tutmamis olma ihtimali cok yuksekBayagida olmus insallah tutmustur canim
Sen bakinca anlayamiyosun degilmi insallah tutmustur canim ya allah emeklerini bosa cikarmasinHavalar ciddi sorun ya. Cok merak ediyorum oldumu olmadimi icim icimi yoyor
Aaa o nasil bisey alala hepsi oturma der aslinda oturdugunda bi agri batma hissedersin aslindaİnsallah. Ama benim dr ustune oturma demedi ona cok sasirdim. Ben gayet oturdum. Tutmamis olma ihtimali cok yuksek
Baktim kac kez ama anlamiyorum malesefSen bakinca anlayamiyosun degilmi insallah tutmustur canim ya allah emeklerini bosa cikarmasin
Yok hic oturma demedi. Ben batma agri oldugu icin oturup kalkarken dikkat ediyodum. Ama dr oturma demedi banaAaa o nasil bisey alala hepsi oturma der aslinda oturdugunda bi agri batma hissedersin aslinda
Himm o zaman mecbur bi doktor gorcek icin rahat edicekBaktim kac kez ama anlamiyorum malesef
Alala ilginc her doktor ayni olmuyo demekki canim dikkat etmissen bisey olmamistir o zamanYok hic oturma demedi. Ben batma agri oldugu icin oturup kalkarken dikkat ediyodum. Ama dr oturma demedi bana
Alala ilginc her doktor ayni olmuyo demekki canim dikkat etmissen bisey olmamistir o zaman
İnşallah tutmuştur üzme kendini canım rabbim çıkar yol nasip etsin hepimize. Belki kurtuldun haberin yok :)Artik cok bunaldim ya. Kanicakmi kanamicakmi... Kafayi siyiracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?