- 11 Aralık 2018
- 139
- 240
- 18
- 39
Agzindan bal damliyo :)İnşallah tutmuştur üzme kendini canım rabbim çıkar yol nasip etsin hepimize. Belki kurtuldun haberin yok :)
Cnm ya keşke bir doktora gitseydin kendi şehrinde aklında soru işareti olacağınaArtik cok bunaldim ya. Kanicakmi kanamicakmi... Kafayi siyiracaz
kızlarrr iyi gecelerrben daha buralardayımm uyku tutmadı çok az kaldı malumm yaşayınca olumlu olumsuz mutlaka yazıcam dualarınızı eksik etmeyin iyi gecelerr hepinizee Bogazmanzarasi insallahhh herşeyy yolunda gidiyordurrr çok merak ediyorum acaba olmuş mudurr
canım %90 kanar demıs bence korkma hıcbır erkek o seks esnasında acta bakıyım demez merak etme hoca kızmadımı pekı bana guvenmeyıp neden oraya gıttın dıyeKizlar merhaba uzun süredir yoktum turgay beye gittim ben bi kac gun once turgay beye akin beye yaptirdigimi ogrendiklerimi anlattim kontrol biraz garip olmus benimkisi ama tutmus yani zarimin onune bant cekmis gibiymis biraz gülümsedi buda yirtilcak %90 kanaman olur dedi bende bozsak tekrar yapsak dedim olmaz dedi 3. Kez yapilcak dedi belki bu basariyi dahi elde edememe riski var dedi sonucta tutan dokuyu yirticaz dedi eger ilk islemden sonra seninki bu sekilde olsaydi dedi yine dokunmazdim dedi cunku %90 dedigim gibi kanaman olucak dedi sikinti yapicak bi durum yok dedi benimkinden farkli olarak asagida minik bi delik daha birakmis bunun nedenini anlayamadim dedi bende benim riske aticak bi durumum yok turgay bey dedim para alicam nede olsa dedi ben onunla bi masrafimi vs mi karsilarim sonucta dedi seni riske atmam böyle bi durumda dedi merak etme dedi bazi dikislerin var bunlarda iki üç haftaya düser dedi ondan sonra evleneceksen evlenebilirsin nisanlanicakmisn napicaksan yapabilirsin dedi bende anlasilir mi dedim ben bkktigimda anliyodum oda dediki çok aşina olmuş bi göz bakarsa anlaşılabilir dedi off korkuyorum kizlar ben napicam bilmiyorum
Evlenıyormusun sende?
Evlenıyormusun sende?
İnsallah seninde yolunda gidicek canim senin icinde dua ediyoruz sende kurtulursun insallahkızlarrr iyi gecelerrben daha buralardayımm uyku tutmadı çok az kaldı malumm yaşayınca olumlu olumsuz mutlaka yazıcam dualarınızı eksik etmeyin iyi gecelerr hepinizee Bogazmanzarasi insallahhh herşeyy yolunda gidiyordurrr çok merak ediyorum acaba olmuş mudurr
Ayy insallah canim yaayyyy canım benim allah yardımcın olsun inşallah bugün olur
Eevt canim inandi ikna etmeye calisiyo korkma die ama gel de korkma yani :)) kiyamio bi kiyabilse ugrasip gircek de.canımBogazmanzarasi allahım insallahhhhh yaşanır hayırlısıyla da sende huzur bulursun inan hepimiz çok dua ediyoruz allahım yardımcın olsun inanmış ya o bile bi adım çok şükür
Cnm Allah yargıcın olsun dualarımız seninle inş istediğin gibi olurEevt canim inandi ikna etmeye calisiyo korkma die ama gel de korkma yani :)) kiyamio bi kiyabilse ugrasip gircek de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?