Evlenıyormusun sende?

canım %90 kanar demıs bence korkma hıcbır erkek o seks esnasında acta bakıyım demez merak etme hoca kızmadımı pekı bana guvenmeyıp neden oraya gıttın dıye

İnsallah seninde yolunda gidicek canim senin icinde dua ediyoruz sende kurtulursun insallah

Kızlar okuyamadim yazmissiniz biseyler ama yanimda degilken yazim dedim ufak bi deneme yapti bi iki kere 10 dk fln giremedi tam olarak bende zaten gergin stresliydim kipkirmizi oldum anladi o da bak boyle kendini strese sokarsan olmaz nie korkuosun fln dedi bugun yine denicez kremle fln dun kremsizdi.. herhangi bi süphe olmadi baya inceledi hatta burdan girilcek ama ucu girio tam olmuo sakinles dedi zaten kuruluk oldu sonra heyecandaan 10 dk sonra biraktik her an olabilir oncesinde o kadar surtunme oldu bana misin demedi

ayyyy canım benim allah yardımcın olsun inşallah bugün olur
Ayy insallah canim ya en azindan suphelenmio artik emin bakire olduguma bu da iyi bisey.. hakkaten korktum stres yaptim ya dua edin kizlar baya dar yani zorlamak gerekio burda anlatanlar hakliymis yani hic korkmayin asla bozulmaz o imkansiz yani girmeye calistigi halde bozulmuo yani. Kizlar dua edin şu kan bi gelsin girsin de ya

canım Bogazmanzarasi allahım insallahhhhh yaşanır hayırlısıyla da sende huzur bulursun inan hepimiz çok dua ediyoruz allahım yardımcın olsun inanmış ya o bile bi adım çok şükür
Eevt canim inandi ikna etmeye calisiyo korkma die ama gel de korkma yani :)) kiyamio bi kiyabilse ugrasip gircek de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…