- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Sakaryanin mesajlarini okudum simdi hatrlamak icin o da demis tam giremedi biraz girdi beline yastik koyarak dene demis bugün oyle deneyelim bari off ne sikintili günler ya.
Tamam canim ben yazcam yine size. GorusuruzCnm sen korktuğun için o giremiyordur sen biraz daha sakin olmaya çalışırsan onun için daha kolay olur biliyorum zor ama o kendini rahatlatmaya çalışBogazmanzarasi
Ay okadar zormu giriyo ya insallah bugun olur canim ya allah kolaylik versin kuzumKızlar okuyamadim yazmissiniz biseyler ama yanimda degilken yazim dedim ufak bi deneme yapti bi iki kere 10 dk fln giremedi tam olarak bende zaten gergin stresliydim kipkirmizi oldum anladi o da bak boyle kendini strese sokarsan olmaz nie korkuosun fln dedi bugun yine denicez kremle fln dun kremsizdi.. herhangi bi süphe olmadi baya inceledi hatta burdan girilcek ama ucu girio tam olmuo sakinles dedi zaten kuruluk oldu sonra heyecandaan 10 dk sonra biraktik her an olabilir oncesinde o kadar surtunme oldu bana misin demedi
Ya kiyamam insallah bugun olur canim kurtulursun sen sakin olmaya calis valla bukadar yirtilmiyosa kuzum yirtildiginda kesin kan gelcek o zaman o yuzden hic korkmaAyy insallah canim yaen azindan suphelenmio artik emin bakire olduguma bu da iyi bisey.. hakkaten korktum stres yaptim ya dua edin kizlar baya dar yani zorlamak gerekio burda anlatanlar hakliymis yani hic korkmayin asla bozulmaz o imkansiz yani girmeye calistigi halde bozulmuo yani. Kizlar dua edin şu kan bi gelsin girsin de ya
Ay diktirmesi bi dert yirtilmasi bi dertSakaryanin mesajlarini okudum simdi hatrlamak icin o da demis tam giremedi biraz girdi beline yastik koyarak dene demis bugün oyle deneyelim bari off ne sikintili günler ya.
Kanama her sekilde olcak benceKanama olmasa bile artık doktora götürmez ki bence olacak kanama illakii
Bişey olmaz canım bence baksana ilişkide bile zorlanılıyor :)Kizlar marketten biseyler aldim tasimak zorunda kaldim 4 kiloluk bide iki kiloluk bisey tasidim
Oda dogru yurtilmiya yirtilmiyomustaBişey olmaz canım bence baksana ilişkide bile zorlanılıyor :)
Dimi canım ya çok yıpratıyor bunu bilmekkızlar biz başkaları için yaşıyoruz resmen
Evet baskalari icin yasiyoruzkızlar biz başkaları için yaşıyoruz resmen
Stresten kaynaklıdır canım o yüksek ihtimalle korkmaKizlar bisey daha sorcam islem yaptiranlar yaptirmayan bilgisi olanlar varsa onlarda cevap verebilirler tabikiregl sureleriniz degistimi kizlar bu islemden sonra gununden daha kisa olan oldumu benim 4. Gunum kesildimde
Tasima zaten canim tekerli olanlardan kullan kaldirmamaya calis yada cok az sey al yaninakızlar işlemden sonra ben valizimi nasıl taşıyacağım ben on günlüğüne gittiğim için
Him oda olabilir haklisin ondandir insallah canimStresten kaynaklıdır canım o yüksek ihtimalle korkma
evet hem az şey alacağım hemde sürüklerimTasima zaten canim tekerli olanlardan kullan kaldirmamaya calis yada cok az sey al yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?