Allah yardımcın olsun olcaktı heyecandan nasıl yazdığımı bilemedim İnan Bogazmanzarasi
Sakaryanin mesajlarini okudum simdi hatrlamak icin o da demis tam giremedi biraz girdi beline yastik koyarak dene demis bugün oyle deneyelim bari off ne sikintili günler ya.

Ay okadar zormu giriyo ya insallah bugun olur canim ya allah kolaylik versin kuzum

Ya kiyamam insallah bugun olur canim kurtulursun sen sakin olmaya calis valla bukadar yirtilmiyosa kuzum yirtildiginda kesin kan gelcek o zaman o yuzden hic korkma

Sakaryanin mesajlarini okudum simdi hatrlamak icin o da demis tam giremedi biraz girdi beline yastik koyarak dene demis bugün oyle deneyelim bari off ne sikintili günler ya.
Ay diktirmesi bi dert yirtilmasi bi dert canim sen kendini kasiyosan oda zorlar seni biraz serbest birakmaya calis kendini canim rahat ol olcak insallh

Kizlar marketten biseyler aldim tasimak zorunda kaldim 4 kiloluk bide iki kiloluk bisey tasidim

Kizlar bisey daha sorcam islem yaptiranlar yaptirmayan bilgisi olanlar varsa onlarda cevap verebilirler tabiki regl sureleriniz degistimi kizlar bu islemden sonra gununden daha kisa olan oldumu benim 4. Gunum kesildimde

Kizlar bisey daha sorcam islem yaptiranlar yaptirmayan bilgisi olanlar varsa onlarda cevap verebilirler tabiki regl sureleriniz degistimi kizlar bu islemden sonra gununden daha kisa olan oldumu benim 4. Gunum kesildimde
Stresten kaynaklıdır canım o yüksek ihtimalle korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…