Az sey al yanina ek cok kullanman gereken seyleri al evde dinlenicegin icin pijama al bide ic camasir flnevet hem az şey alacağım hemde sürüklerim
arkadaşın evinde nasıl dinleneceğim acaba yaptırıp eve mi gelsem gelmeye yakın mı yaptırsamAz sey al yanina ek cok kullanman gereken seyleri al evde dinlenicegin icin pijama al bide ic camasir fln
Dinlenirsjn canim arkadasin calisiyomu okuyomu o evde olmazssa rahat rahat dinlenirsin sende hem iylesmis olur birazarkadaşın evinde nasıl dinleneceğim acaba yaptırıp eve mi gelsem gelmeye yakın mı yaptırsam
Durumunu soyluycekmisjnara tatil ya evde olur o
hayır söyleyemem kiDurumunu soyluycekmisjn
Stresten flndır cnm antibiyotik fln da kullandık ya etkiliyordur hepsi biraradaKizlar bisey daha sorcam islem yaptiranlar yaptirmayan bilgisi olanlar varsa onlarda cevap verebilirler tabikiregl sureleriniz degistimi kizlar bu islemden sonra gununden daha kisa olan oldumu benim 4. Gunum kesildimde
Aslında son zmn yaptırıp donsen mi sen ne düşünüyorsun nerde daha rahat olursunhayır söyleyemem ki
Dogru canim olabilir ben dusunemdim oyle hicStresten flndır cnm antibiyotik fln da kullandık ya etkiliyordur hepsi birarada
Canım ben yaptırmadım ama idrarda yanma üsütünce sistit olunca falan olur diye biliyorum sürekli tuvalete çıkma hissi var mıKixlar idrarinizi yaptiginizda yanma sizlama olmusmuydu sizde sebebi ne olabilir sizce
Yok canim surekli cikmiyorum tuvalete bugun oldu acaba islemelemi alakali dedim ya offfCanım ben yaptırmadım ama idrarda yanma üsütünce sistit olunca falan olur diye biliyorum sürekli tuvalete çıkma hissi var mı
Sanmıyorum canım işlemle ilgili olsun bu ara havalar cok dengesiz bence üsütmüş olabilirsin ayaklarının altına sıcak su torbası falan koy sıcak tut canımYok canim surekli cikmiyorum tuvalete bugun oldu acaba islemelemi alakali dedim ya offf
Canim yanma sizlama kasık agrisi bi aya kadar cok normal merak etme. Kasık agrisida olur muhtemelen.Kixlar idrarinizi yaptiginizda yanma sizlama olmusmuydu sizde sebebi ne olabilir sizce
Anladim canim usutmus olabilirim soguk suyla fln kendimi yikiyorum banyo yapiyorum usutmus olabilirimSanmıyorum canım işlemle ilgili olsun bu ara havalar cok dengesiz bence üsütmüş olabilirsin ayaklarının altına sıcak su torbası falan koy sıcak tut canım
Oylemiymis evet kasiklarimda agriyo bazen sanki biri bastiriyo gibi doktormu soylemisti sana canimCanim yanma sizlama kasık agrisi bi aya kadar cok normal merak etme. Kasık agrisida olur muhtemelen.
Dogru canim olabilir ben dusunemdim oyle hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?