23 gün olduKac gün oldu işlem yaptıralı?
23 gün oldu
Hep soguk suyla yikadim kendimi yikandim bilmiyorumkiBelkı soguk almıssındır çünkü orası ıyılesmıstır artık
Hep soguk suyla yikadim kendimi yikandim bilmiyorumki
Sicak su torbasi koycam simdi ayaklarima islemle ilgili olmasinda usutme olsunOndan işte soguk almışsın cnm yapma hastalanırsın :/
Sicak su torbasi koycam simdi ayaklarima islemle ilgili olmasinda usutme olsun
Artik ilik suyla yaparim zaten riskli zaman gecmistir heralde artik degilmiYok cnm sanmam orası ıyılsmıstır artık
Soguk alınca yanma olur yanı:) soguk suyla yapma artık ılık ıyıdır
Kızlar basur vs kendinizi ele vermeyecek seyler bulmak lazım aile içi durumunuza göre yoksa direk kimse bunu anlamaz ama yine de birseyler söylemek lazım Allah bizi affetsin yalan söylüyoruzŞaka maka kızlar basur oldum deriz dedik gerçekten oldum subatta gideceğimçin ön hazırlık oldu banada
Aynen canım ama bizi yalana onlar itiyor napalımKızlar basur vs kendinizi ele vermeyecek seyler bulmak lazım aile içi durumunuza göre yoksa direk kimse bunu anlamaz ama yine de birseyler söylemek lazım Allah bizi affetsin yalan söylüyoruz
Mecburen işte cnmAynen canım ama bizi yalana onlar itiyor napalım
Bilmiyorun ki kuzum cok korkuyorum ya bisey olursa diye ya kanamam olmazsa ya anlasilirsa diye kontrole gittigim gunden itibaren bakmadim yine oraya kesinlikle gelecek hafta akin beyede resim atmayi planliyorum sekli biraz turgay beyinkilere bakinca bana biraz garip gelmisti onceden sanirim o yuzden korku var bende
Zaman gectıkce düzelıyo bende akın beye yaptırdım o daha kapalı yapıyo akın beye yaptırıpta kanaması olmayana rastalamadım
Ayrıca ben baska doktora gittim harika olmus dedı 1 ay sonra bunu kadın dogum uzmanıda anlayamaz dedı
Benım ıcım cok rahatladı acıkcası sende takma 2-3 ayda dogallasıyormus burdakı kızlarda öyle dıyo zaten
Yazmadi daha napti bugun tekrar deniyceklerdi bakalim bugun olur heralde amaBuBogazmanzarasi nerde kaldı yaaa ben cok merak edıyorum yaaaa:))) acaba olayı bitirdilermi? Bence olmustur artık
Yazmadi daha napti bugun tekrar deniyceklerdi bakalim bugun olur heralde ama
Haklisin kuzum baska doktora yaptirmama ragmen diger iyi bi doktora kontrol ettirdim ve kanar dedi artik gercekten rahatlamam gerekiyor ama iste hala aceba korkusu olucak kanayana kadar insllah bi aksilik olmazCanim bence iylestikce sekli oturur iyce daha dogal durur iylestikce dogallasiyomus cunku kuzum korkma bence daha yeni anlasilmaz kimse oraya ac bakicam sekline fln demez kanamanin garantisinide vermis zaten kesin kanar demis korkma hic kanar tabiki rahatla artik
İnsallah kuzum yaaYok kuzum anlamaz okadar da degil ancak uzman bi doktor anlayabilir canim
Ayy insallah kuzum iste kanamayi gorene kadar aceba dusuncesi olucak aklimda Allahim hic birimize oyle bi duruma sokmasin yok kizmadi canimcanım %90 kanar demıs bence korkma hıcbır erkek o seks esnasında acta bakıyım demez merak etme hoca kızmadımı pekı bana guvenmeyıp neden oraya gıttın dıye
Bilmiyorum canim hic neyle alakali adetimin 4. Gunydu 3 gun cok yogun oldum bugun hic bisey gelmedi tuvalete gittim idararimi yaptim sizlama oldu iste sonra selpakla temizledim biraz kan geldi oda adet kanimdir insallah ya
Ayy hadi bi kanasin yaaa sakin ol canim hersey guzel olucak kasma kendiniKızlar okuyamadim yazmissiniz biseyler ama yanimda degilken yazim dedim ufak bi deneme yapti bi iki kere 10 dk fln giremedi tam olarak bende zaten gergin stresliydim kipkirmizi oldum anladi o da bak boyle kendini strese sokarsan olmaz nie korkuosun fln dedi bugun yine denicez kremle fln dun kremsizdi.. herhangi bi süphe olmadi baya inceledi hatta burdan girilcek ama ucu girio tam olmuo sakinles dedi zaten kuruluk oldu sonra heyecandaan 10 dk sonra biraktik her an olabilir oncesinde o kadar surtunme oldu bana misin demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?