Bi aksilik olmaz kanad canim hic merak etme tutmus sonucta onemli olanda o tuttuguna gore kaniycak tabiki icin rahat olsunHaklisin kuzum baska doktora yaptirmama ragmen diger iyi bi doktora kontrol ettirdim ve kanar dedi artik gercekten rahatlamam gerekiyor ama iste hala aceba korkusu olucak kanayana kadar insllah bi aksilik olmaz
Canim bana resin atarmisin seninki nasil benimki biraz garip duruyoZaman gectıkce düzelıyo bende akın beye yaptırdım o daha kapalı yapıyo akın beye yaptırıpta kanaması olmayana rastalamadım
Ayrıca ben baska doktora gittim harika olmus dedı 1 ay sonra bunu kadın dogum uzmanıda anlayamaz dedı
Benım ıcım cok rahatladı acıkcası sende takma 2-3 ayda dogallasıyormus burdakı kızlarda öyle dıyo zaten
Haklisin cnm ama iste dert bir degil ki Allah yardimcimiz olsunBi aksilik olmaz kanad canim hic merak etme tutmus sonucta onemli olanda o tuttuguna gore kaniycak tabiki icin rahat olsun
Korkma bebegim bisey olmaz sen onemli gunleri atlatmissin zaten 23. Gününmüş az kalmis bakBilmiyorum canim hic neyle alakali adetimin 4. Gunydu 3 gun cok yogun oldum bugun hic bisey gelmedi tuvalete gittim idararimi yaptim sizlama oldu iste sonra selpakla temizledim biraz kan geldi oda adet kanimdir insallah ya
İster istemez aklina geliyo tabiki kaniycakmi diyo ama olcaktir merak etme rahatla artik skma kendini @Bogazmanzarasi oda bi haberini verse herkes daha rahatliycaktirHaklisin cnm ama iste dert bir degil ki Allah yardimcimiz olsunBogazmanzarasi canimmm Allah yardimcin olsun bekliyoruz seni o güzel haberle çabuk gel lütfen
Cok korkuyorum anlatamam evet zor günleri gecirdim sona geldim sona gelmisken bisey olmasindan korkuyorum bu sefer kurtuluyimKorkma bebegim bisey olmaz sen onemli gunleri atlatmissin zaten 23. Gününmüş az kalmis bak
Haklisin cnm olmadi birde gecici yaptirirm kanama garanti sanirim ondan sonra :) ayy evet rahatlicaz hepimiz bi gelse ne güzel olurr ayy kuzum birde ne korkuyodur stres ypmistr kendine yaaİster istemez aklina geliyo tabiki kaniycakmi diyo ama olcaktir merak etme rahatla artik skma kendini @Bogazmanzarasi oda bi haberini verse herkes daha rahatliycaktir
Olmaz canm o zamanlarda normal en kötü günleri atlattin sen arada özellikle lavobada sikinti xekebilirsin ama inan korkulacak bisey yokCok korkuyorum anlatamam evet zor günleri gecirdim sona geldim sona gelmisken bisey olmasindan korkuyorum bu sefer kurtuluyim
Ona bile gerek olmuycak kurtuldun sen üzülmeHaklisin cnm olmadi birde gecici yaptirirm kanama garanti sanirim ondan sonra :) ayy evet rahatlicaz hepimiz bi gelse ne güzel olurr ayy kuzum birde ne korkuyodur stres ypmistr kendine yaa
Ayy agzindan bal damladiiii insallahhh cnm bnm :) amin insallah cnm yaaOna bile gerek olmuycak kurtuldun sen üzülmeevet ya herkes rahatliycak bi duysak korkmustur skmistr kasmistir kendini o yuzdende zorlanmistir ya allah yardim etsin ya onada bugun kurtulsun insallah
Anladim canim çok sagol insallah senin dedigin gibidir canim ya bi sıkinti yoktur sona gelmisken sorunsuz atlatirim insallah baska hic bisey istemiyorumOlmaz canm o zamanlarda normal en kötü günleri atlattin sen arada özellikle lavobada sikinti xekebilirsin ama inan korkulacak bisey yok
Öyle öyle kesin bisey oAyy agzindan bal damladiiii insallahhh cnm bnm :) amin insallah cnm yaa
Ayy agzindan bal damladiiii insallahhh cnm bnm :) amin insallah cnm yaa
Anladim canim çok sagol insallah senin dedigin gibidir canim ya bi sıkinti yoktur sona gelmisken sorunsuz atlatirim insallah baska hic bisey istemiyorum
Canim bende normalde 4 gun olurdum 5. Gunde damla damlaKız bu kadar zamandan sonra kan gelmez
Tabıkı adet kanı o
Benım adet bıttıktem sonra 2 günde leke seklınde gelıyo
Bence seninkıde kesın tuttu ben öyle hissediyorum:)
Kasma tuttu canım.Canim bende normalde 4 gun olurdum 5. Gunde damla damla
Gelirdi simdi uc gun cok yogun oldum bugun hic gelmedi tuvalete gittim az kan geldi korktum bendegercekten oylemi hissediyosun ay insallahhhhh yaaaaaa
İnsallah canim insallah valla unuttu bize haber vermeyi ya bence oldu bu sefer ama
Cnm o düşünce hepimizde var ki acaba düşüncesi bence biraz rahatlamaya ihtiyacın var artık senin bak doktorun da güzel konuşmuş daha niye geçiçi düşünüyorsun ki kalıcının üstüne mi geçici düşünüyorsun senAyy insallah kuzum iste kanamayi gorene kadar aceba dusuncesi olucak aklimda Allahim hic birimize oyle bi duruma sokmasin yok kizmadi canim
Katılıyorum kesinlikle. Geçici yaptıracaktın madem canım 2 kere o masa psikolojisini boşuna yük etmeseydin kendine. Bence gerek yok artık hırpalamayın kendinizi... G Gecekusu123Cnm o düşünce hepimizde var ki acaba düşüncesi bence biraz rahatlamaya ihtiyacın var artık senin bak doktorun da güzel konuşmuş daha niye geçiçi düşünüyorsun ki kalıcının üstüne mi geçici düşünüyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?