Haklisin kuzum baska doktora yaptirmama ragmen diger iyi bi doktora kontrol ettirdim ve kanar dedi artik gercekten rahatlamam gerekiyor ama iste hala aceba korkusu olucak kanayana kadar insllah bi aksilik olmaz
Bi aksilik olmaz kanad canim hic merak etme tutmus sonucta onemli olanda o tuttuguna gore kaniycak tabiki icin rahat olsun

Canim bana resin atarmisin seninki nasil benimki biraz garip duruyo

Bilmiyorum canim hic neyle alakali adetimin 4. Gunydu 3 gun cok yogun oldum bugun hic bisey gelmedi tuvalete gittim idararimi yaptim sizlama oldu iste sonra selpakla temizledim biraz kan geldi oda adet kanimdir insallah ya
Korkma bebegim bisey olmaz sen onemli gunleri atlatmissin zaten 23. Gününmüş az kalmis bak

Haklisin cnm ama iste dert bir degil ki Allah yardimcimiz olsun Bogazmanzarasi canimmm Allah yardimcin olsun bekliyoruz seni o güzel haberle çabuk gel lütfen
İster istemez aklina geliyo tabiki kaniycakmi diyo ama olcaktir merak etme rahatla artik skma kendini @Bogazmanzarasi oda bi haberini verse herkes daha rahatliycaktir

İster istemez aklina geliyo tabiki kaniycakmi diyo ama olcaktir merak etme rahatla artik skma kendini @Bogazmanzarasi oda bi haberini verse herkes daha rahatliycaktir
Haklisin cnm olmadi birde gecici yaptirirm kanama garanti sanirim ondan sonra :) ayy evet rahatlicaz hepimiz bi gelse ne güzel olurr ayy kuzum birde ne korkuyodur stres ypmistr kendine yaa

Haklisin cnm olmadi birde gecici yaptirirm kanama garanti sanirim ondan sonra :) ayy evet rahatlicaz hepimiz bi gelse ne güzel olurr ayy kuzum birde ne korkuyodur stres ypmistr kendine yaa
Ona bile gerek olmuycak kurtuldun sen üzülmeevet ya herkes rahatliycak bi duysak korkmustur skmistr kasmistir kendini o yuzdende zorlanmistir ya allah yardim etsin ya onada bugun kurtulsun insallah

Olmaz canm o zamanlarda normal en kötü günleri atlattin sen arada özellikle lavobada sikinti xekebilirsin ama inan korkulacak bisey yok
Anladim canim çok sagol insallah senin dedigin gibidir canim ya bi sıkinti yoktur sona gelmisken sorunsuz atlatirim insallah baska hic bisey istemiyorum

Ayy agzindan bal damladiiii insallahhh cnm bnm :) amin insallah cnm yaa

Canım senın artık garantı en iyi 2 doktorada onaylattın sakın baska birsey yapma bırak kendı halıne zaman gectıkce dogallasıcak o
Daha fazla ıslem yaptırma zaten kapalıysa kesın kanar yanı kurtuldun sen cnm o kesın yani:)

Anladim canim çok sagol insallah senin dedigin gibidir canim ya bi sıkinti yoktur sona gelmisken sorunsuz atlatirim insallah baska hic bisey istemiyorum

Kız bu kadar zamandan sonra kan gelmez
Tabıkı adet kanı o
Benım adet bıttıktem sonra 2 günde leke seklınde gelıyo
Bence seninkıde kesın tuttu ben öyle hissediyorum:)

Kız bu kadar zamandan sonra kan gelmez
Tabıkı adet kanı o
Benım adet bıttıktem sonra 2 günde leke seklınde gelıyo
Bence seninkıde kesın tuttu ben öyle hissediyorum:)
Canim bende normalde 4 gun olurdum 5. Gunde damla damla
Gelirdi simdi uc gun cok yogun oldum bugun hic gelmedi tuvalete gittim az kan geldi korktum bende gercekten oylemi hissediyosun ay insallahhhhh yaaaaaa

Canim bende normalde 4 gun olurdum 5. Gunde damla damla
Gelirdi simdi uc gun cok yogun oldum bugun hic gelmedi tuvalete gittim az kan geldi korktum bende gercekten oylemi hissediyosun ay insallahhhhh yaaaaaa
Kasma tuttu canım. Bogazmanzarasi nerde kaldı yaaa neşesinden bizi unuttu mu ne

Ayy insallah kuzum iste kanamayi gorene kadar aceba dusuncesi olucak aklimda Allahim hic birimize oyle bi duruma sokmasin yok kizmadi canim
Cnm o düşünce hepimizde var ki acaba düşüncesi bence biraz rahatlamaya ihtiyacın var artık senin bak doktorun da güzel konuşmuş daha niye geçiçi düşünüyorsun ki kalıcının üstüne mi geçici düşünüyorsun sen

Katılıyorum kesinlikle. Geçici yaptıracaktın madem canım 2 kere o masa psikolojisini boşuna yük etmeseydin kendine. Bence gerek yok artık hırpalamayın kendinizi... G Gecekusu123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…