zaman geçiyor heyecanla şu günlerimin gelmesini bekliyorum şu işten de kurtulsam hayırlısıyla çok sevineceğim yabir de sonraki iki ay dikkat etmek var bakalım nasıl olacak dikkat edebilecek miyim

zaman geçiyor heyecanla şu günlerimin gelmesini bekliyorum şu işten de kurtulsam hayırlısıyla çok sevineceğim yabir de sonraki iki ay dikkat etmek var bakalım nasıl olacak dikkat edebilecek miyim
günaydın canım edersın tabıkıde ınsan oraya bırsey olacak dıye kendılıgınden dıkkat edıyorsun zaten emın ol buna herşeye dıkkat edıyorsun sende başaracaksın bunu merak etme

Edersin canim ister istemez o pskolojiyle cok dikkat ediyosun zaten tutmasi icin

Bu islemi yaptirdiktan sonra oturmak zorunda olanlar icin simit oluyomus simit veriyolarmis öyle bisey duymustum ben doktora bi sorun isterseniz kizlar

Bu islemi yaptirdiktan sonra oturmak zorunda olanlar icin simit oluyomus simit veriyolarmis öyle bisey duymustum ben doktora bi sorun isterseniz kizlar
Evet cok mantıklı normalde onu popo üstüne oturulmayan ameliyatlarda yada bel kemik rahatsızlığı olanlarda veriyorlar onun gibi bir bahane ne de bulunabilir

Evet cok mantıklı normalde onu popo üstüne oturulmayan ameliyatlarda yada bel kemik rahatsızlığı olanlarda veriyorlar onun gibi bir bahane ne de bulunabilir
Evet cok zor durumda kalanlar alip
Kullanabilirler bu bahane bulurlar onada iste o kisimdaki kemikle alakali bisey bulmak lazim gerci insan basur oluncada ustune cok oturamiyo galiba sizliyo oyle biseyde olablir olcak kizlar size bi care daha simit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…