- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
günaydın canım edersın tabıkıde ınsan oraya bırsey olacak dıye kendılıgınden dıkkat edıyorsun zaten emın ol buna herşeye dıkkat edıyorsun sende başaracaksın bunu merak etmezaman geçiyor heyecanla şu günlerimin gelmesini bekliyorum şu işten de kurtulsam hayırlısıyla çok sevineceğim yabir de sonraki iki ay dikkat etmek var bakalım nasıl olacak dikkat edebilecek miyim
Edersin canim ister istemez o pskolojiyle cok dikkat ediyosun zaten tutmasi icinzaman geçiyor heyecanla şu günlerimin gelmesini bekliyorum şu işten de kurtulsam hayırlısıyla çok sevineceğim yabir de sonraki iki ay dikkat etmek var bakalım nasıl olacak dikkat edebilecek miyim
Cnm gidip yaptırmak en önemli aşama zaten sonrası bir şekilde oluyo merak etmezaman geçiyor heyecanla şu günlerimin gelmesini bekliyorum şu işten de kurtulsam hayırlısıyla çok sevineceğim yabir de sonraki iki ay dikkat etmek var bakalım nasıl olacak dikkat edebilecek miyim
Yan oturdugun surece bisey olmaz canim ustune oturma yeterkiKızlar bende şubatta yaptırıcam hep oturarak çalışıyorum umarım sorun yaşamam
Evet cok mantıklı normalde onu popo üstüne oturulmayan ameliyatlarda yada bel kemik rahatsızlığı olanlarda veriyorlar onun gibi bir bahane ne de bulunabilirBu islemi yaptirdiktan sonra oturmak zorunda olanlar icin simit oluyomus simit veriyolarmis öyle bisey duymustum ben doktora bi sorun isterseniz kizlar
Evet cok zor durumda kalanlar alipEvet cok mantıklı normalde onu popo üstüne oturulmayan ameliyatlarda yada bel kemik rahatsızlığı olanlarda veriyorlar onun gibi bir bahane ne de bulunabilir
yaa benim simitim var oturma simidimBu islemi yaptirdiktan sonra oturmak zorunda olanlar icin simit oluyomus simit veriyolarmis öyle bisey duymustum ben doktora bi sorun isterseniz kizlar
Aaaa ne guzel iste oturursun canim calisirkenyaa benim simitim var oturma simidim
Aynen evde kullanirsin yan oturmaktan insanin bacaklari agriyo oyle zamanlara oturursun canimben çok oturmam da çalışırken evde kullanırım
Tam zamanina denk gelmis o zamanDediğiniz gibi simit mantıklıymış zaten bu ara gercekten basur olduğum için iştede sıkıntı cekmemiş olurum :)
Benim de aklım onda yaaa güzel haberlerle gelsinler inşallah diğer arkadaşla beraberBogazmanzarasi naptı acaba yaa
Benim de aklım onda yaaa güzel haberlerle gelsinler inşallah diğer arkadaşla beraber
Ya bende merak ediyorun yaBogazmanzarasi naptı acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?