İnsallah canim yaBenim de aklım onda yaaa güzel haberlerle gelsinler inşallah diğer arkadaşla beraber
Onun nikahi oldu sanirim canimHilal ne zaman evlenıyo?
Net tarih bilmiyorum ama bu sıralar ilişkisi olacaktı onun da diye hatırlıyorum canımHilal ne zaman evlenıyo?
Evet cnm onun da bugünlerdeNet tarih bilmiyorum ama bu sıralar ilişkisi olacaktı onun da diye hatırlıyorum canım
Bencede olmuşturr gibime geliyoBence de kanama oldu olmasa zaten girmek için çok fırsatı olurdu ki bizim bizden başka kimsemiz yok malum herhalde ben olsam kanamam olmasa ilk buraya gelirim akıl almak için diye düşünüyorum . Olmuştur yaaa Musmutludur inşallah ikisi de
Ya kizlar bukadar gun sonra orasi durduk yere yirtilirmi ya kafayi yiycem ben resmen ölmek istiyorum artik gücüm kalmadi benim
24 gunde durduk yere bisey olurmu yaniYırtıkmı?
24 gunde durduk yere bisey olurmu yani
Canim 25 inde adet oldum uc gun cok yogun oldu dun kesildim gelmedi bugun ara ara geldi az once tuvalete gittim kabiz degilim ikinmadim normal yaptim yine kan geldi ben anlamadim adet kanimmi baska biseymi gercekten cok usandim ben artik24 gunde uyılesmıs olması lazım ama? Nasıl kanama olur ben anlamadım
Canim 25 inde adet oldum uc gun cok yogun oldu dun kesildim gelmedi bugun ara ara geldi az once tuvalete gittim kabiz degilim ikinmadim normal yaptim yine kan geldi ben anlamadim adet kanimmi baska biseymi gercekten cok usandim ben artik
Orasi gozukmuyo canim cok bacaklarmi ayirmiyorum ben zaten orasi gozukmuyo hic aynayi tuttum hic bisey gozukmuyoAdet kanı 2 gün daha kanar ara ara
Tuvalete gıttıgınde alttan fotoğraf ceksene?
Orasi gozukmuyo canim cok bacaklarmi ayirmiyorum ben zaten orasi gozukmuyo hic aynayi tuttum hic bisey gozukmuyo
Sakin ol kontrol gunune kadar ters bırsey sakın yapma sakın bak bende bılmıyrun benımkıde bozulmus olabılır ama kontrola kadar dayancazOrasi gozukmuyo canim cok bacaklarmi ayirmiyorum ben zaten orasi gozukmuyo hic aynayi tuttum hic bisey gozukmuyo
Sakin ol kontrol gunune kadar ters bırsey sakın yapma sakın bak bende bılmıyrun benımkıde bozulmus olabılır ama kontrola kadar dayancaz
Hic kimse icin bu strese skntiya degmiyo bukadar strese skntiya girdigim icin cok pismanin cokSakin ol kontrol gunune kadar ters bırsey sakın yapma sakın bak bende bılmıyrun benımkıde bozulmus olabılır ama kontrola kadar dayancaz
Canim bisey olmaz merak etme. Adet kanaman pazartesiye kadar devam eder zaten endiselenicek bisey yok rahat ol.Ya kizlar bukadar gun sonra orasi durduk yere yirtilirmi ya kafayi yiycem ben resmen ölmek istiyorum artik gücüm kalmadi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?