Bence de kanama oldu olmasa zaten girmek için çok fırsatı olurdu ki bizim bizden başka kimsemiz yok malum herhalde ben olsam kanamam olmasa ilk buraya gelirim akıl almak için diye düşünüyorum . Olmuştur yaaa Musmutludur inşallah ikisi de

Ya kizlar bukadar gun sonra orasi durduk yere yirtilirmi ya kafayi yiycem ben resmen ölmek istiyorum artik gücüm kalmadi benim

Kızlar valla sanırım bu işi tek yapabılen akın bey bir tek onda sorun cıkmıyo o kadar kız bana yazdı ama kızlar akın bey hastaymıs yerınde sükrü sanus dıye bır doktor varmıs keske ona yaptıranlarda yorum yazda
Acaba baska iyi doktorlarda yokmu?

24 gunde uyılesmıs olması lazım ama? Nasıl kanama olur ben anlamadım
Canim 25 inde adet oldum uc gun cok yogun oldu dun kesildim gelmedi bugun ara ara geldi az once tuvalete gittim kabiz degilim ikinmadim normal yaptim yine kan geldi ben anlamadim adet kanimmi baska biseymi gercekten cok usandim ben artik

Canim 25 inde adet oldum uc gun cok yogun oldu dun kesildim gelmedi bugun ara ara geldi az once tuvalete gittim kabiz degilim ikinmadim normal yaptim yine kan geldi ben anlamadim adet kanimmi baska biseymi gercekten cok usandim ben artik

Adet kanı 2 gün daha kanar ara ara
Tuvalete gıttıgınde alttan fotoğraf ceksene?

Sakin ol kontrol gunune kadar ters bırsey sakın yapma sakın bak bende bılmıyrun benımkıde bozulmus olabılır ama kontrola kadar dayancaz
Hic kimse icin bu strese skntiya degmiyo bukadar strese skntiya girdigim icin cok pismanin cok sakinlesemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…