Canım adetın dün bitmiş daha
Bence o adet kanı yanı cok normal bosuna panık oluyorsun
Normlde adetim 5 gun suruyo benim canim daha bitmemis olmasi gerekiyodu 3 gun cok yogun oldum 4. Gun gelmedi kesildim bugun 5. Gunum damla damla geliyo o yuzden ayirt edemiyorum

Normlde adetim 5 gun suruyo benim canim daha bitmemis olmasi gerekiyodu 3 gun cok yogun oldum 4. Gun gelmedi kesildim bugun 5. Gunum damla damla geliyo o yuzden ayirt edemiyorum

Yok yok ara ara herkesin olur gayet normal kesinlikle adet kanı
Zaten adet bıtıncı 2 gün daha böyle kan gelır ben adet olmadın sandım
Rahatla sorun yok:)

Yok yok ara ara herkesin olur gayet normal kesinlikle adet kanı
Zaten adet bıtıncı 2 gün daha böyle kan gelır ben adet olmadın sandım
Rahatla sorun yok:)
Adettim canim 5 gun suruyo 3 gun cok fazla oldum 4. Gun kesildim hatta niye kesildim diye sasirdim bugun 5. Gunumde damla damla geldi iste az oncede tuvalette geldi ne oldugunu anlamadim kabiz degilim ikinmadim bisey yapmadim cunku

Cnm telaş etme Turgay bey cok sağlam yapıyo oyle ha deyince yırtılmaz durup dururken en iyi yapanlardan biri biliyorsun ki boşuna telaş ediyorsun N Nelizz regl kanındır
Ya kizlar yirtamiyolarmis ugrasiyolarmis bu kendi kendine yirtilmaz herLde degilmi ya okadar basit bisey degildir degilmi ya

Canim 25 inde adet oldum uc gun cok yogun oldu dun kesildim gelmedi bugun ara ara geldi az once tuvalete gittim kabiz degilim ikinmadim normal yaptim yine kan geldi ben anlamadim adet kanimmi baska biseymi gercekten cok usandim ben artik
Sakin ol adet kanındır

Ya kizlar yirtamiyolarmis ugrasiyolarmis bu kendi kendine yirtilmaz herLde degilmi ya okadar basit bisey degildir degilmi ya
Tabiki de değildir boğazmanzarasının söylediklerini hatırla az sabret bir şey olmadı doktora gidince göreceksiniz sen de C canommms da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…