Adet kanim oldgunu bilsem onu bilemiyorumAyy insallah birsey olmamıstır yaaa
Cok kötü bir psikoloji ama ınsallah adet kanındır
Bilmiyorum iylesip iylesmedgini ne zaman tam iylestginide bilmiyoruzki bu lanet seyinKızlar 24 günde ıyılesmıs olması gerekmıyormu ya? Ben o gunlerde foto cekıp attım
Yok rahat olamiyorum ölsem daha iyi yani su an artik sabrimin sonundayim benCanim bisey olmaz merak etme. Adet kanaman pazartesiye kadar devam eder zaten endiselenicek bisey yok rahat ol.
Bilmiyorum iylesip iylesmedgini ne zaman tam iylestginide bilmiyoruzki bu lanet seyin
Hic kimse icin bu strese skntiya degmiyo bukadar strese skntiya girdigim icin cok pismanin coksakinlesemiyorum
tutmuştur artık yırtılmaz benceYa kizlar bukadar gun sonra orasi durduk yere yirtilirmi ya kafayi yiycem ben resmen ölmek istiyorum artik gücüm kalmadi benim
Bilmiyorum cok sinirlerim bozuk artik kimse icin degmez boyle bi skntiyi cekmye keske girmeseydim bu skntya benMerak etme tabiki adet kani
Normlde adetim 5 gun suruyo benim canim daha bitmemis olmasi gerekiyodu 3 gun cok yogun oldum 4. Gun gelmedi kesildim bugun 5. Gunum damla damla geliyo o yuzden ayirt edemiyorumCanım adetın dün bitmiş daha
Bence o adet kanı yanı cok normal bosuna panık oluyorsun
ya hastalık kanıdır kesin tutmuştur az kaldı kontrole gideceksin için rahat olsunHic kimse icin bu strese skntiya degmiyo bukadar strese skntiya girdigim icin cok pismanin coksakinlesemiyorum
Normlde adetim 5 gun suruyo benim canim daha bitmemis olmasi gerekiyodu 3 gun cok yogun oldum 4. Gun gelmedi kesildim bugun 5. Gunum damla damla geliyo o yuzden ayirt edemiyorum
İnsalah adet kanimdir canim bilmiyorum insallah dediginiz gibidirCanim bisey olmaz merak etme. Adet kanaman pazartesiye kadar devam eder zaten endiselenicek bisey yok rahat ol.
Adettim canim 5 gun suruyo 3 gun cok fazla oldum 4. Gun kesildim hatta niye kesildim diye sasirdim bugun 5. Gunumde damla damla geldi iste az oncede tuvalette geldi ne oldugunu anlamadim kabiz degilim ikinmadim bisey yapmadim cunkuYok yok ara ara herkesin olur gayet normal kesinlikle adet kanı
Zaten adet bıtıncı 2 gün daha böyle kan gelır ben adet olmadın sandım
Rahatla sorun yok:)
İnsallah oyledir canim ya ne zaman iylestiginide bilmiyoruztutmuştur artık yırtılmaz bence
Sakin ol adet kanındırCanim 25 inde adet oldum uc gun cok yogun oldu dun kesildim gelmedi bugun ara ara geldi az once tuvalete gittim kabiz degilim ikinmadim normal yaptim yine kan geldi ben anlamadim adet kanimmi baska biseymi gercekten cok usandim ben artik
İnsallah adet kanimdir ay su halime bak ya resmen dengem bozulduCanım adetın dün bitmiş daha
Bence o adet kanı yanı cok normal bosuna panık oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?