Ya iylesmis olmasi artik kaynamistir herlade kac gun oldututmuştur artık yırtılmaz bence
İnsallah adet kanimdir ay su halime bak ya resmen dengem bozuldu
Tabi ki durduk yere bir şey olmaz canım sakin ol yaaaaİnsallah bisey olmamistir kizlar ugrasitgi halde yirtilmiyomus ya bizimki durduk yere yirtilmaz heralde ya
Ocagin 7 inde kontrolumKontrolün ne zaman senin? Birsey olmasada ınsan panık yapıyo yanı kontrolun ne zaman?
Okadar dikkat ettim bisey olmasin ya kaldiramam artik benTabi ki durduk yere bir şey olmaz canım sakin ol yaaaa
Evet cok merak ediyorum onuda ne yapti diye hilal ne durumda kimbilir allah ikisinin yardimcisi olsun yabirşey olmamıştır içini ferah tut boğaz manzarasından ses çıkmadı hala
Evet cok merak ediyorum onuda ne yapti diye hilal ne durumda kimbilir allah ikisinin yardimcisi olsun ya
Evet canim onunda olcakti evet sanki herkes sirayla yasiyo sira bizdeymis bu boyle devam edip gidicek valla aslinda insanin cesareti olcak acikca soyluycek bu stres cekilcek cile degil yani kabul eden oyle etsinHilal de beraber olacakmı ya?
Valla hıc aklıma gelmezdı böyle seyler yasacagım
Ve bu tür seylerı merak edecegım
Hayat ıste insanı me degısık durumlara getırıyo
Eskı yorumlara baktımda yıllar once ınsanların yaşadığını sımdı bız yasıyoruz
Bızden sonra yasacaklarda olacak
Ne garip hayat:)
Cok zor bi surecmis bu yaSakin ol adet kanındır
Evet canim onunda olcakti evet sanki herkes sirayla yasiyo sira bizdeymis bu boyle devam edip gidicek valla aslinda insanin cesareti olcak acikca soyluycek bu stres cekilcek cile degil yani kabul eden oyle etsin
Cok zor canim bende dusunemiyorum boyle biseyi yaValla cok zor cnm yaa
Herseyı gectım aılem duysa benı red eder :/
Birde sureklı laf edıp dururlar allah korusun kanama olmasada ınkar ederım yanı
söyledim de ne oldu Allah aşkınaEvet canim onunda olcakti evet sanki herkes sirayla yasiyo sira bizdeymis bu boyle devam edip gidicek valla aslinda insanin cesareti olcak acikca soyluycek bu stres cekilcek cile degil yani kabul eden oyle etsin
Oda dogru gerci iki ucu b.... degneksöyledim de ne oldu Allah aşkına
Süreç sonunda güzel olacak her şey canım öyle düşün sakin olCok zor bi surecmis bu ya
İnsallah canim guzel olur kizlar sanirim iliski cok zor oluyo girmiyo sanirim yani duydgum kadariyla yirtilmiyo yani o anki korkudanda oluyomu bilmiyorum amaSüreç sonunda güzel olacak her şey canım öyle düşün sakin ol
Çok sevindim zaten olcağını biliyorduk Allah kurtardı seni bu dertten şimdi sıra bizde inşallah :)Kizlar korkuodum dar die hani girmicek die ama iyiki dar yapmis kanama olmasa bile inanmisti zaten esim ilk günden... resmen bakire kiz gibi ya girebilmek icin o kadar inceledi anlamadi bisey seninki cok dar bu cok guzel bisey dedi durdu sadece..bozulduktan sinra da goruntu apayri guzel oldu serce parmagi kadar yuvarlak bi delik var cok harika gorunuo saskinim valla..ben ciktim kizlar kanama biraz zorluo ama gunler sonra da olsa oluo merak etmeyin.. yazcam daha siz sorun girebilirsem cevaplarim ayrintilari
Kanama olmasa bile artık doktora götürmez ki bence olacak kanama illakii
Kanama her sekilde olcak bence
Kızlar hic sormayın valla resmen bildigin dogal kizlik zari yuvarlak ya esim bakti bakti bak orda ben goruyorum ama parmagm bile zor giriyo normal acimasi sabret kendini birak fln die beni teselli etti zerre anlamadi ya.. bide ben bikac gundur tam giremedi ucu girdigi icin dedim nie kan gelmio bisey engel oluo girmesine kizlar hakkaten gercek zar gbiydi ya o da dedi evet bende hissediyorum iste o zar galiba bide dar tam giremiyoruz ama sen bi kaasılmasan olcak fln dedi. Kan nie gelmedi dedim o zaman da yaa kan onemli degilki askim bi rahatca iliskiye girebilelim senin cani yanmadan o onemli dedi ben şok. O kadar emin olduki bikac gün giremeyince.. sonucta ilk fln dedi su an zerre suphe yok kafasinda. Kizlar takmayin kafaniza gercekten kan onemli degil diyince ciddi sok oldum nasik yani fln oldum sonra peceteye geldi sildim gosterdim bak geldi galiba die hic dogru düzgün bakmdi bile.. yani dar olsun kizlar hic demeyin cok kapali giremez die valla turgay bey tam ayarinda yapmis hem dar hem girilio zorlayinca.. sukur cok sukur.. beni o kadar korkuttular cok kapali delik yok nasik gircek die.. kapali oldugu halde azcik gercek zar kani gbi geldi pembe kahverengi.. genis olsa hic gelmezmis inanin yani.BuBogazmanzarasi nerde kaldı yaaa ben cok merak edıyorum yaaaa:))) acaba olayı bitirdilermi? Bence olmustur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?